• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Lav din egen adventskalender til hende

Det er så hyggeligt at tælle ned til juleaften med en adventskalender, og sådan én kan du finde her på Matas. Hvis du gerne vil overraske din veninde, mor, søster, datter eller kæreste med en hjemmelavet én af slagsen, så er du også kommet til det rette sted. Vi har nemlig håndplukket et hav af herlige gaver, der med garanti vil glæde hende, du holder af.

Julekalendere er bestemt ikke kun for børn, og er der en særlig kvinde i dit liv, du gerne vil glæde med en adventskalender af den virkelig skønne slags, så finder du alt, du skal bruge, i Matas.

Adventsgaver under 100 kroner

Vil du gerne være god ved pengepungen? Frygt ej! Du kan sagtens lave en virkelig skøn adventskalender med lækre gaver, som hun med garanti vil sætte pris på, selvom du ikke har det største budget.


Forkæl hende fx med sikre skønhedsfavoritter som en ny sort mascara, der giver de flotteste vipper, en fantastisk håndcreme med økoingredienser i taskevenlig størrelse eller Matas prisvindende Body Butter, som er en lækker kropscreme, der giver huden et boost af fugt og pleje, og som hun kan få glæde af hele året rundt.  


Går hun op i hårpleje (og i miljøet!) vil Hairlusts superabsorberende turbanhåndklæde lavet i bæredygtigt bambusmateriale være en genial adventsgave – håndklædet skulle ovenikøbet være i stand til at tørre lokkerne ti gange hurtigere end et almindeligt håndklæde.


Står du lige og mangler den sidste adventsgave, så gå efter en gave, alle kvinder kan bruge, og som sjældent slår fejl – nemlig et par lækre strømpebukser. I år må de hellere end gerne have et cool og grafisk mønster, for det kan give et fedt pift til sæsonens ensfarvede nederdele og kjoler. Sort er jo altid en klassiker, men Decoys strømpebukser fås også i en flot mørkeblå.  


Psst! Søde ord er ganske gratis, men spreder stor glæde. Brug derfor ekstra tid på at vedlægge små kort ved hver adventsgave, hvor på du skriver, hvad du holder særligt af ved gavens modtager, og hvorfor hun lige netop skal have den gave, du har udvalgt til hende.      


Adventsgaver under 300 kroner

Med en adventskalender kan du også minde hende, du holder af, om at huske at sætte mere selvomsorg på dagsordenen. Det betyder selvforkælelse fra top til tå – fx i form af de vildt populære hårvitaminer, som giver håret næring og pleje indefra, eller Baby Foots effektive fodmasker, som giver bløde, velfugtede fødder på bare én time.

Elsker hun makeup, vil hun måske også elske et nyt og komplet sæt med makeuppensler, så hun kan komme til at lægge sin foundation, blush, bronzer, highlighter, concealer og øjenskygge som en professionel.


Er det derimod hendes garderobe, der trænger til et pift, vil et nyt smykke være lykken, og så er det jo en gave, der kan holde i årevis. I Matas og på webshoppen finder du faktisk et stort udvalg af smykker fra danske Pilgrim, som laver smykker med hjerte og sjæl.


Det kan også være, at det er hendes duftgarderobe, der trænger til lidt fornyelse. I Matas kan du finde et stort udvalg af parfumer i taskevenlige (og budgetvenlige) størrelser, som typisk er på mellem 5 og 20 ml.


Tip! Lav din adventskalender over et tema. Er det fx fødderne der skal i fokus, så kunne hun få fodmaske den ene uge, et par lækre hjemmesko den næste, fodcreme den tredje og et klippekort med 3 x fodmassage leveret af dig den sidste søndag i advent.   


Adventsgaver under 500 kroner

Har du lidt mere luft i budgettet til at lave en adventskalender, kan du flotte dig med en feminin og stilren taske fra Rosemunde.


Er hun stilfuld til fingerspidserne, og mangler hun en ny lækker aftenduft til samlingen, kan du roligt vælge en eau de parfume. Prøv fx Giorgio Armanis Sì, som igen og igen topper duft-hitlisterne.    


Skal adventskalenderen hellere stå i hudens tegn med fokus på en flot og frisk glød, går du ikke galt i byen med Tromborgs Bronzer med bagte rene mineraler. Og skal hun tage sin udstråling til næste niveau, bør du forære hende et smukt sæt med ansigtsrulle og gua sha sten i rosakvarts, der er tidens hotteste tilbehør til hudpleje og mig-tid.


Friske kinder kan også komme på skemaet med Reeboks træningsbold, som er den perfekte adventsgave til træningsentusiasten. Med den kan hun træne alt fra balance til core-muskulatur – og så har hun også en ekstra siddeplads, til når veninderne kommer på besøg.    


Tip! Vil du gerne forære hende en parfume, der passer perfekt til hendes stjernetegn, så har vi skrevet en artikel, hvor du kan blive inspireret.   


Adventsgaver under 700 kroner

Betyder prisen for gaverne i din adventskalender ikke det store for dig, så er der (næsten) ingen grænser for, hvad du kan forkæle hende med.


Går hun op i sin hudpleje, kan du fx begave hende med lækker ansigtspleje, der tager sig kærligt af hendes hud med optimal fugt, næring og beskyttelse.


Er det derimod hendes hår, der skal forkæles, er et nyt GHD glattejern (måske) den perfekte adventsgave.


Du kan også tage hårpleje til et helt nyt niveau og forære hende M2 Beautés populære vippeserum i adventsgave, som lover længere og fyldigere øjenvipper på bare få uger.


Foretrækker du at forære hende en adventsgave, som hun kan gemme i årevis, så er et smykke altid en god idé. På Matas webshop finder du fx smykkeserien Livets Smykke og halskæden Tro i 18 karat forgyldt sølv og med rosakvarts, som symboliserer kærlighed, ro og harmoni. En smuk og betænksom lille kærlighedserklæring til hende, du holder af.     

Relaterede artikler

Matas pakkekalendere 2021

Nyhed

Matas pakkekalendere 2021

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs mere
Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Af Amalie Schiller

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Heldigvis har vi (igen) i år et væld af skønne gaveæsker til hele familien.

Læs mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder i 2022? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs mere
Se de 10 Matas gaveæsker redaktionen skal shoppe

Vi guider

Se de 10 Matas gaveæsker redaktionen skal shoppe

Af Amalie Schiller

Det varer ikke længe før julen står for døren og gaveræset starter. Igen i år har Matas et stort udvalg af gaveæsker, som kan lægges under træet og glæde én, du holder af. Du kan måske genkende nogle af dem fra sidste år, men de har simpelthen formodet at finde vej til redaktionens indkøbsliste til julegaveshoppingen igen år. I indslaget her fortæller vi om 10 særlige gaveæsker, vi har i tankerne at forkæle vores kære med. Lad os tjekke dem ud!

Læs mere