• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Spot Trenden

Forårets makeuptrends – 4 tendenser du skal kende

Foråret 2020 byder på en masse farver og nye tendenser, der giver dig mulighed for at eksperimentere lidt ekstra med makeuppen. Vi kigger på forårets makeuptrends, og gør dig klogere på 4 af de hotte tendenser du skal kende.

Forårets makeuptrends er som altid inspireret af modellernes look på de store modehuses catwalk. De forskellige trends bruges ofte hos stylister og trendsættere verden over, og vi viser dig her, hvordan du let kan lave de forskellige trends derhjemme og hvilke produkter, der skal i brug.

Her får du 4 tendenser, du kommer til at se denne sæson:

1. Glitter smokey eyes

Du kender måske det klassiske smokey eyes look med den matte, mørke øjenskygge? I år tages looket til et nyt niveau, hvor det er glitrende smokey eyes, der trender.


Alt du skal gøre er at påføre en øjenlågsprimer, så du er sikret et look, der holder hele dagen, efterfulgt af en sølv øjenskygge.


Ønsker du et mere intenst og sofistikeret look, kan du påføre et let touch af en mat øjenskygge, før du kommer den glitrende øjenskygge på.

2. Farvekombineret øjenskygge

Hvis du også elsker at eksperimentere med øjenskygger, så er denne trend lige noget for dig! Et farvekombineret øjenskyggelook er nemlig en af de forårstrends, der giver dig mulighed for at være ekstra kreativ.


Alt der kræves er to øjenskygger, der har forskellige kontraster. En til øjenlåget og en, der påføres langs den nederste vippekant. På billedet har modellen et look med blå og gule kontraster. Et rigtigt forårslook, som vi er vilde med!

Makeup i komplementærfarver

Grib stilen

Makeup i komplementærfarver

Blå er årets farve i 2020 og klæder de fleste i øjenmakeup. Men tør du kaste dig ud i en kontrast med orange læber? Bliv inspireret af lookets toner her.

Læs også

3. Pastel lilla makeup  

Pastel lilla er en af de helt store farver, der trender dette forår. Det gælder både når vi snakker mode og skønhed. Ønsker du at gå all-in på det pastel lilla makeup look, skal du lægge den pastel lilla øjenskygge på øjenlåget helt op til globelinjen og langs den nederste vippekant.


Langs den nederste vippekant kan du også bruge en eyeliner i samme nuance, for at skabe et mere sofistikeret look. Bliver det for meget makeup, kan du vælge kun at lægge den pastel lilla farve på øjenlåget. Dit look vil stadig være on-trend!

4. Den røde læbestift 

Røde, matte og kirsebærfarvede læber er en trend, som igennem flere sæsoner ses på den røde løber, og i år er ingen undtagelse.


Har du tørre læber, er det en god idé at bruge en læbescrub, inden du påfører læbestiften, så du er sikret ensartede og velplejede læber. Brug herefter en lip primer, så dit læbelook holder hele dagen, efterfulgt af den røde eller bærfarvet læbestift.


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Forårsnegle: 5 farver, der hitter til foråret 2020

Spot Trenden

Forårsnegle: 5 farver, der hitter til foråret 2020

Af Amalie Schiller

Dette forår bliver en sæson, hvor der er skruet ekstra op for pangfarverne. Det gælder ikke kun, når outfittet skal vælges, men også når der skal lakeres negle. Se hvilke farver der hitter modebilledet her, og hvordan dine negle kan følge med forårsmoden 2020.

Læs Mere
Årets farve: Klassisk blå

Spot Trenden

Årets farve: Klassisk blå

Af Isabel Marschall Thostrup

"Classic Blue" kalder Pantone årets blå farve, som ud over at være klassisk og stilsikker også udstråler pålidelighed og stabilitet. Vi ser nærmere på årets mest trendy farve.

Læs Mere
Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Vi guider

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Af Amalie Schiller

Smokey eyes kan laves på mange forskellige måder. Helt fra et klassisk og festligt look til det mere rockede eller helt enkle hverdagslook. Se med i vores videoguide og bliv inspireret til dit næste smokey eyes look.

Læs Mere
10 nye forårsdufte til kvinder og mænd

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder og mænd

Af Isabel Marschall Thostrup

Foråret er over os og sommeren er på vej, så måske er det tid til at skifte din parfume ud med noget friskt og sprudlende? Vi har samlet 10 nye skønne forårsdufte til dig lige her.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage