Vi guider
Vi tester beauty-trends fra TikTok
Det er ikke for sjov, at hashtagget #tiktokmademebuyit har over næsten 2 milliarder views på den populære app. Hvis du – ligesom jeg – har fået tilbagevendende tommelfingerkramper af at late night scrolle på TikTok det seneste års tid, så ved du, at app’en er dét nye go to-sted for beauty inspo.

En ven fortalte mig, at man ifølge TikToks brugerskare var old AF, hvis man var født i 1997. Selvom jeg for længst har overskredet sidste udløbsdato på den front, så vover jeg mig alligevel ind på den populære app i ny og næ for at lure de mest aktuelle beauty-trends af – og det er dem, vi har sat os for at teste i denne artikel.

Here’s the ✨ tea✨

Maybelline Sky High Mascara, NYX Shine Loud, L’Oréal Paris Infaillable Powder og Soap Brows er alle sammen beauty-trends, der er gået viralt på TikTok (selvom de nok allerede er håbløst forældet for den daglige TikTok-bruger, når vi først får publiceret denne artikel). Anyways, kan de få os til at hashtagge #tiktokmademebuyit? We’ll see about that!

CEO of long lashes

Vi starter med the obvious: Maybelline Sky High Mascara. Har du levet under en sten de seneste måneder, så er du helt og aldeles undskyldt for ikke at have hørt om denne sky-hypede mascara – og hvis ikke, så antager jeg, at du være så dybt begravet i et helt andet algoritmehul med cute animals.  


Den her mascara har været totalt udsolgt, efter den er blevet praised overalt på internettet – selvfølgelig startende med en trend på TikTok – for at give de vildeste lange vipper. Et sådant statement er selvfølgelig hella intriguing, så den kunne vi selvfølgelig ikke komme udenom.  

Trend check  

Jeg har selv testet Maybellines Sky High Mascaraen, og jeg må være ærlig at indrømme, at jeg ikke var solgt fra starten. Det har taget mig nogle forsøg at blive sådan rigtig gode venner med den, men efter lige at have lært, hvordan jeg lægger den uden at få flashbacks til de såkaldte edderkoppebryn fra arto (yes, I’m that old), så er jeg faktisk på ingen måder afvisende overfor den!


Jeg kan til min egen ærgrelse ikke prale med lange, smukke, forførende og feminine bambi-vipper, men jeg kommer i den grad ét skridt nærmere med den her mascara. Wow! Tænk, at mine vipper kan se sådan ud. Det eneste minus er, at jeg simpelthen ikke har kunnet knække koden ift. påføring, så det ikke ser så crowded ud nede ved vipperoden.  


Er det min yndlings? Nej. Er den strøget ind på min top 5? Så absolut.  


Det bliver nok ikke min ultimative go to-mascara, men vipper er jo heldigvis forskellige – og faktisk har Amalie også prøvet den TikTok-hypede mascara og har et liiidt andet take på den end jeg. Så hvis du er nysgerrig på hendes dom, kan du finde den her.

It’s the shine for me

Tag en finger ned, hvis du også elsker et glossy læbelook, men synes det er jævnt træls at skulle genpåføre en lipgloss i tide og utide, fordi den smitter af aaaaalle steder.  


Enters: Shine Loud Lipgloss fra NYX Professional Makeup – en no-transfer lipgloss, der netop ikke skulle smitte af, hvis man skal tro på anmeldelserne fra TikTok.  


“Goddamn, she’s pigmented” er en af reaktionerne, og helt rigtigt har dette læbeprodukt samme vilde pigmentering, som du kender den fra NYX Professional Makeup. Selve farven kalder NYX Professional Makeup for en base coat, mens top coaten er den, der giver glansen. In other words er det altså et to-trins applikatorsystem, der skaber de her hypede glossy læber.  


Skal man tro vores helt egen Head of Social and Content, Maja, så er det her TikTok hit-produkt altså noget helt særligt. Hendes reaktion efter første try on var nemlig “Jeg har svært ved at tro mine egne øjne ærligt”, så den røg selvfølgelig direkte ind på vores TikTok to test-liste.  

Trend check  

Amalie er hende, der har fået æren af at teste NYX Professional Makeup Shine Loud High Pigment Lip Shine lipglossen:  


Mit første møde med den populære, nye læbestift fra NYX var faktisk gennem Maja, som lagde en video op på hendes egen profil, hvor hun testede vidunderproduktet. Siden da har jeg godt lagt mærke til, at den får en masse kærlighed i mit TikTok-feed. Hvis man kender mig, ved man, at jeg knuselsker læbeprodukter (særligt de lyserøde af slagsen). Derfor var jeg naturligvis også den første til at melde mig på banen til at teste denne læbesag af!  


Rygterne siger, at Shine Loud High Pigment Lip Shine skulle sidde ufattelig godt på læberne uden at smitte af og falme. Da jeg havde påført læbeproduktet, lod jeg den kort tørre ind, hvor jeg efterfølgende gav mig selv et kys på hånden.


Resultatet: ingen læbefarve, der smittede af! Nøj, hvor den sidder. Min læber sugede virkelig produktet til sig, og efterlod dem med den smukkeste, lyserøde nuance – uden at mine løber blev tørre. Så du kan roligt kysse din kæreste uden bekymring om, hvorvidt personen også får glæde af den højpigmenterede læbestift 😉 Den er i den grad worth the hype!

And that’s on full coverage 

Next up er et produkt, der seriøst har været all over beauty TikTok, siden det blevet lanceret i starten af året. Jeg taler selvfølgelig om L’Oréal Paris’ Infaillible 24H Fresh Wear Foundation in a Powder, som også var nowhere to be found, efter den gik viralt.  


Produktet er en fuldt dækkende pudderfoundation, som brugerne på TikTok påfører med den medfølgende svamp, og med bare ét enkelt swipe skulle den efter sigende give seriøst flawless hud.  


Der findes milliarder af videoer på TikTok, hvor personer laver first impressions af Infaillible Powder Foundation – ja, jeg har scrollet en del af dem igennem som research på denne artikel – og jeg har endnu ikke fundet én, der ikke er imponeret af produktets airbrushed-agtige finish.


“Go get it” siger flere af brugerne, so that’s what we did.  

Trend check  

Michelle har testet den TikTok-hypede Infailliable Powder Foundation og er i den grad ikke blevet skuffet:  


Der findes ikke en foundation, der gi’r et flawless look, uden det virker lidt for sminket.  


Sådan har jeg altid tænkt. Men så fik L’oréals nye foundation, Infaillable 24H Fresh Wear, fame på den hypede TikTok scene, og nu har piben altså fået en anden lyd.  


For hvis TikToks kritiske, nørdede og beauty-bevidste publikum dømmer den inde, så må den jo være god nok, ikke?


Efter ét strøg med L’oréals Infaillable foundation vil du opnå en fejlfri, fløjlsblød finish. Den lette pudder lægger sig i et jævnt lag på huden og udvisker øjeblikkeligt urenheder, mørke rande samt pigmentfejl.  Din hud vil føles blød som en barnenumse (citat: min kæreste), og dit look vil holde sig friskt i mange timer.  


Tak til TikTok. Selvom jeg ofte beskylder dig for at være en tidsrøver, har du bragt noget godt med dig: Min nye yndlingsfoundation.

Bryn med main character energy

Vores bryn har altid været genstand for lidt af hvert, når det kommer til makeuptrends – og det nyeste er altså de såkaldt soap brows.  


Helt grundlæggende er det naturlige bryn, der er redt opad og sat på en måde, så hårstråene rigtig ses, hvilket giver et mere bushy og afslappet look. Og her er the main character altså sæbe, for det er nemlig dét, der holder brynene på plads.


What?! Vi tænkte præcis det samme, men TikTok skulle altså være helt nede med det. Du skal bare bruge en spoolie til at påføre produktet og rede brynene igennem med – og vupti, så har du en form for nærmest laminerede bryn med et løft, der holder hele dagen.  

Trend check  

Amalie er helt klart vores go to-brynekspert her på redaktionen – og her er hendes reaktion:  


Første gang jeg blev introduceret til den soap brow-trenden, lå jeg lodret på sofaen, mens jeg for tredje gang scrollede gennem TikTok nyhederne (sorry not sorry). Min første tanke, da jeg så trenden, var: Genialt!


Men kan det virkelig passe, at en harmløs håndsæbe kan skabe de fixerede bryn? Svaret ville jeg kun få, hvis jeg prøvede trenden på egne bryn. Så det gjorde jeg!


Fra tid til anden bruger jeg selv Anastasia Brow Freeze for at skabe de fixerede bryn. Så mine krav var nok på forhånd ret høje i forhold til, hvad jeg ønskede sæben skulle gøre for mine bryn.  


Personligt var jeg ikke helt begejstret for trenden. Jeg kunne godt fornemme, at mine bryn blev en smule fixeret, men sammenligner jeg med min bryngel fra Anastasia Beverly Hills, må jeg nok kaste håndklæde i ringen og vælge den frem for en fast håndsæbe.


Når det så er sagt, synes jeg, at håndsæben alligevel gjorde lidt, for at imødekomme den fixerede trend! Så jeg synes, at det er værd at give soap brows-trenden et skud. Måske den fungerer på dine bryn?

How to: Soap Brows med Amalie

Hvis du selv ku’ tænke dig at prøve trenden på egne bryn, så får du lige en step-by-step guide her:


  1. Brug en fast håndsæbe: Selv købte jeg en håndsæbe til sart hud fra Sæbeværkstedet. Jeg tænkte, at min hud formegentlig ville være cool med den!
  2. Find din setting spray frem: Du kan vælge at gøre håndsæben våd med vand, ellers kan du (ligesom jeg) påføre et enkelt eller to sprøjt af din setting spray for at skabe et holdbart look.
  3. Brug spolen fra din øjenbrynsbørste: Brug spolen fra en brynbørste på den våde overflade af håndsæben, indtil du har et fint lag af sæben på børsten.  
  4. Get started! Påfør sæben på dine bryn med spolen og get that soap brow look 😉   

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere
Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.