Menu
Vi guider

Lancôme: Effektiv og innovativ hudpleje siden 1935

Lancôme er siden sin spæde start i 1935 blevet et verdenskendt brand, som kvinder over hele kloden sætter deres lid til, når det kommer til alt fra makeup og dufte til hud- og ansigtspleje. Netop ansigtspleje er Lancôme en af frontløberne på i markedet med sin innovative tilgang til formler og 86 års ekspertise på bagen, der i den grad viser sig i produkter af allerhøjeste kvalitet og med dokumenteret effekt. Vi dykker ned i nogle af de mest populære produkter fra det franske brand.

Lige siden Lancôme blev grundlagt af franskmanden Armand Petitjean i 1935, har missionen været at hjælpe kvinder med at blive den bedste version af dem selv. Et statement, vi i den grad bifalder. For det handler om at vælge de skønhedsprodukter til, der får det bedste frem i dig. Om det er en smuk, balanceret hud eller en følelse af selvtillid og velvære indeni, vil vi lad være op til dig. Hos Lancôme bliver du i hvert fald tilbudt luksuriøse og ikoniske skønhedsprodukter med veldokumenteret virkning, der samtidig føles som daglig forkælelse.

Komplet hudplejesortiment

Innovation, ekspertise og synlige resultater. Så kort kan Lancômes ansigtsplejeprodukter opsummeres. For her går skønhed og videnskab hånd i hånd. Med Lancômes ansigtsplejeserier er det muligt at sammensætte en komplet hudplejeserie udelukkende på det franske brands produkter, hvis du er tilhænger af holde ved ét skønhedsmærke. Fælles for Lancômes ansigtsplejeserier er, at de alle er baseret på nyeste hudvidenskab sammenlagt med 86 års ekspertise indenfor hudpleje. Så vi tør godt sige, at produkterne kan det, de lover! Nedenfor kan du gå på opdagelse i fem populære produkter plukket fra Lancômes ansigtsplejeserier, der måske skal være en del af din nye plejerutine?

But first... En ikonisk duft: Idôle

Inden vi dykker ned i den skønne verden af hudpleje, er det et must at fremhæve en ægte klassiker, som man ikke kan komme udenom, når snakken falder på Lancôme; nemlig Idôle Eau de Parfum.


Idôle er en skøn, feminin duft, der er som skabt til den moderne kvinde, der er på udkig efter en sofistikeret duft, der kan bruges til hverdag og til særlige begivenheder. Giv den i gave til én, du holder af - eller forkæl dig selv med den skønne duft.

Génifique Advanced Serum

Hvis du også vil med på vognen i forhold til probiotisk hudpleje – Oversat til dansk: hudpleje med mælkesyrebaktier - er serien Génifique lige noget for dig.


Den består af anti-age produkter til de første ældningstegn. I serien finder du Génifique Advanced Serum, der har fået noget af en opgradering med et nyt og effektivt probiotikakompleks. Mælkesyrebakterier er især kendt for deres evne til at danne en beskyttende barriere på huden og til at genoprette huden.


Génifique Advanced Serum tilfører huden en strålende glød, forbedrer hudens tekstur og efterlader din hud silkeblød. Påfør den inden din dag- og natcreme og se, om du er enig med de 8 ud af 10 kvinder, der ser en synlig effekt ved brug efter bare en uge.

Rénergie Multi-Lift Ultra

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra er stjernecremen indenfor Lancômes Rénergie Multi-lift-serie. Den rige creme er bl.a. beriget med pro-løftende hørfrø, der har en stor anti-ageing effekt på huden. Den hjælper også med at reducere pigmentpletter, rynker og fine linjer samt giver en fastere hud.


Cremen indeholder SPF-filtre og er baseret på en åndbar formel. Et godt bud på en all time favorite dagcreme.

Lash Idôle Mascara

Èn ting er sikkert! Spiller din hud, er der ikke brug for ret meget andet makeup end en god mascara.


Du kan fx prøve den nye revolutionerende Lash Idôle Mascara fra Lancôme, der er klumpfri. Mascaraen giver vipperne en flot løft og masser af fylde, og så fanger den hver eneste vippe på sin vej. Min kollega, Amalie, har netop testet den nye darling. Se lige, hvor fint den lægger på heneds vipper nedenfor.


Psst! Er du på udkig efter en vandfast mascara, der lægger sig fint på dine vipper og gi'r de flotteste bambi-øjne? Så vend blikket med Hypnôse Mascara fra Lancôme. En sikker vinder til dig selv eller i gave til én, du holder af.

Mademoiselle Balm Tinted Hydrating Lipstick

Lancômes populære fugtgivende læbebalsam, Mademoiselle, er den ultimative helt til tørre læber. Den er beriget med plejende ingrediener som macadamiaolier og pebermynteekstrakt, der efterlader læberne ultra silkebløde, smidige og med masser af næring.  


Der findes en Mademoiselle til hver en smag: du kan nemlig få den i hele 9 forskellige farver! Min kollega, Amalie, har udover den nye mascara også testet Mademoiselle på egne læber. Jeg må indrømme, at hendes læber shiner:

Absolue Soft Cream

Her er der tale om den mest eksklusive creme indenfor Lancômes ansigtspleje. Lancôme Absolue Soft Cream er inspireret af 50 års hudplejeekspertise og mange års forskning af hudens fornyelse.


Lancômes laboratorier har udvundet rosens regenererende vitalitet og overført virkningen til den ikoniske dagcreme i den smukke guldkrukke. Formlen indeholder bl.a. udsøgt roseekstrakt, der mindsker synlige tegn på ældning.


Dagcremen optimerer hudens regenererende og reparerende effekt og beskytter mod daglige eksterne påvirkninger, der fremskynder hudens ældning.

Rénergie Multi Glow

Som navnet nok afslører, er Lancôme Rénergie Multi-Glow Cream dit go-to produkt, hvis du har moden hud og ønsker smuk, naturlig glød i det daglige sammenlagt med en opstrammende effekt på huden.


Cremens øjeblikkelige farvekorrigering giver fornyet glød og klarhed i huden. Derudover bidrager en række anti-age ingredienser med at opstramme og udfylde de fine linjer.  

10 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

10 af de skønneste hudplejehelte

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag formår at redde din hud? For det har jeg og resten af mit team bag! Alt fra velplejende cremer, renseprodukter til masker, der gør en forskel. Ergo: når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indslaget her skal det handle om 10 af dem.

Læs også

Hydra Zen Dry Day Cream

Lancômes Hydra Zen hudplejeserie består af fugtgivende og beroligende anti-stress ansigtspleje.


I serien finder du Hydra Zen Dry Day Cream, der er skræddersyet til tør hud og derfor især er ideel til de kolde vintermåneder. Dagcremen indeholder et eksklusivt plantekompleks, udviklet til at berolige og fugte huden. Huden efterlades behagelig og blød og synes strålende og glat efter brug.

Bi-Facil Lotion

Det her er øjenmakeupfjerneren, der bogstavlig talt kan fjerne alt slags makeup - uden du skal gnuppe og gnide. Selv en god vandfast mascara kan den håndtere!


Bi-Facil Lotion er non-oily og er derfor ekstra god til dig, der bruger kontaktlinser eller blot ønsker en øjenmakeupfjerner, der ikke fedter omkring øjenområdet. Derudover er den udviklet med omtanke for dig, der har ekstra sarte øjne. Det eneste, du skal gøre, er, at ryste flasken, putte en smule produkt på en vatrondel og voilá. Din øjenmakeup er fjernet!  

Relaterede produkter

Relaterede artikler

De smukkeste øjenvipper – en how-to med Lancôme

Vi guider

De smukkeste øjenvipper – en how-to med Lancôme

Af Matas

Øjne er et af de helt store beauty-trends for 2021. Derfor har vi sammen med Lancôme sat os for at give dig en simpel guide til, hvordan du med tre lette trin får flotte, stærke og fyldige øjenvipper. For hvem vil ikke gerne have det. Og så vil vi også gerne introducere dig til den nye Lancôme Lash Idole Mascara. Læs med og bliv inspireret til den ultimative vipperutine.

Læs Mere
Få masser af glød og udstråling med Lancôme

Vi guider

Få masser af glød og udstråling med Lancôme

Af Ida Hinchely Kyhn

Efter en lang vinter og nogle kolde måneder kan vi endelig se frem mod foråret og sommeren. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at optimere hudplejerutinen med produkter, der giver masser af glød og fugt? Læs med her, så guider vi til, hvilke af Lancômes produkter du kan dykke ned i, hvis du ønsker at give din hud fornyet glød og udstråling til de kommende forårsmåneder.

Læs Mere
Szhirley om skønhed, lykke og selvtillid

Matas LIVE

Szhirley om skønhed, lykke og selvtillid

Af Matas

Sanger og iværksætter Szhirley er – udover sin smukke stemme – kendt for at være den vildeste humørbombe og dele ærligt ud af sit liv online. I dag gæster hun Matas LIVE til en snak om, hvad hun selv gør for at holde sig positiv i hverdagen, hvordan hun bruger sine favoritprodukter fra Lancôme til at skabe glæde og hvordan man kan booste sin egen selvtillid. Vi garanterer højt humør og masser af beauty-snak – og du kan selvfølgelig stille Szhirley spørgsmål undervejs!

Læs Mere
IDÔLE: den nye duft fra Lancôme

Nyhed

IDÔLE: den nye duft fra Lancôme

Af Matas

IDÔLE: En strålende og ren parfume med den unikke Lancôme-rose, lavet af kvinder til kvinder.

Læs Mere