• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Lancôme: Effektiv og innovativ hudpleje siden 1935

Lancôme er siden sin spæde start i 1935 blevet et verdenskendt brand, som kvinder over hele kloden sætter deres lid til, når det kommer til alt fra makeup og dufte til hud- og ansigtspleje. Netop ansigtspleje er Lancôme en af frontløberne på i markedet med sin innovative tilgang til formler og 86 års ekspertise på bagen, der i den grad viser sig i produkter af allerhøjeste kvalitet og med dokumenteret effekt. Vi dykker ned i nogle af de mest populære ansigtsplejeprodukter fra det franske brand,

Lige siden Lancôme blev grundlagt af franskmanden Armand Petitjean i 1935, har missionen været at hjælpe kvinder med at blive den bedste version af dem selv. Et statement, vi i den grad bifalder. For det handler om at vælge de skønhedsprodukter til, der får det bedste frem i dig. Om det er en smuk, balanceret hud eller en følelse af selvtillid og velvære indeni, vil vi lad være op til dig. Hos Lancôme bliver du i hvert fald tilbudt luksuriøse og ikoniske skønhedsprodukter med veldokumenteret virkning, der samtidig føles som daglig forkælelse.

Komplet hudplejesortiment

Innovation, ekspertise og synlige resultater. Så kort kan Lancômes ansigtsplejeprodukter opsummeres. For her går skønhed og videnskab hånd i hånd. Med Lancômes ansigtsplejeserier er det muligt at sammensætte en komplet hudplejeserie udelukkende på det franske brands produkter, hvis du er tilhænger af holde ved ét skønhedsmærke. Fælles for Lancômes ansigtsplejeserier er, at de alle er baseret på nyeste hudvidenskab sammenlagt med 86 års ekspertise indenfor hudpleje. Så vi tør godt sige, at produkterne kan det, de lover! Nedenfor kan du gå på opdagelse i fem populære produkter plukket fra Lancômes ansigtsplejeserier, der måske skal være en del af din nye plejerutine?

Génifique Advanced Serum

Hvis du også vil med på vognen i forhold til probiotisk hudpleje – Oversat til dansk: hudpleje med mælkesyrebaktier - er serien Génifique lige noget for dig.


Den består af anti-age produkter til de første ældningstegn. I serien finder du Génifique Advanced Serum, der har fået noget af en opgradering med et nyt og effektivt probiotikakompleks. Mælkesyrebakterier er især kendt for deres evne til at danne en beskyttende barriere på huden og til at genoprette huden.


Génifique Advanced Serum tilfører huden en strålende glød, forbedrer hudens tekstur og efterlader din hud silkeblød. Påfør den inden din dag- og natcreme og se, om du er enig med de 8 ud af 10 kvinder, der ser en synlig effekt ved brug efter bare en uge.

(39)
Lancôme Genifique Serum 30 ml
589,95
Optjen 59 point
(68)
Lancôme Genifique Serum 50 ml
814,95
Optjen 82 point

Rénergie Multi-Lift Ultra

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra er stjernecremen indenfor Lancômes Rénergie Multi-lift-serie. Den rige creme er bl.a. beriget med pro-løftende hørfrø, der har en stor anti-ageing effekt på huden. Den hjælper også med at reducere pigmentpletter, rynker og fine linjer samt giver en fastere hud.


Cremen indeholder SPF-filtre og er baseret på en åndbar formel. Et godt bud på en all time favorite dagcreme.

Absolue Soft Cream

Her er der tale om den mest eksklusive creme indenfor Lancômes ansigtspleje. Lancôme Absolue Soft Cream er inspireret af 50 års hudplejeekspertise og mange års forskning af hudens fornyelse.


Lancômes laboratorier har udvundet rosens regenererende vitalitet og overført virkningen til den ikoniske dagcreme i den smukke guldkrukke. Formlen indeholder bl.a. udsøgt roseekstrakt, der mindsker synlige tegn på ældning.


Dagcremen optimerer hudens regenererende og reparerende effekt og beskytter mod daglige eksterne påvirkninger, der fremskynder hudens ældning.

(64)
Lancôme Absolue Soft Cream 60 ml
1.669,00
Optjen 167 point

Rénergie Multi Glow

Som navnet nok afslører, er Lancôme Rénergie Multi-Glow Cream dit go-to produkt, hvis du har moden hud og ønsker smuk, naturlig glød i det daglige sammenlagt med en opstrammende effekt på huden.


Cremens øjeblikkelige farvekorrigering giver fornyet glød og klarhed i huden. Derudover bidrager en række anti-age ingredienser med at opstramme og udfylde de fine linjer.  

Hydra Zen Dry Day Cream

Lancômes Hydra Zen hudplejeserie består af fugtgivende og beroligende anti-stress ansigtspleje.


I serien finder du Hydra Zen Dry Day Cream, der er skræddersyet til tør hud og derfor især er ideel til de kolde vintermåneder. Dagcremen indeholder et eksklusivt plantekompleks, udviklet til at berolige og fugte huden. Huden efterlades behagelig og blød og synes strålende og glat efter brug.

Lash Idôle Mascara

Èn ting er sikkert! Spiller din hud, er der ikke brug for ret meget andet makeup end en god mascara.


Du kan fx prøve den nye revolutionerende Lash Idôle Mascara fra Lancôme, der er klumpfri. Mascaraen giver vipperne en flot løft og masser af fylde, og så fanger den hver eneste vippe på sin vej.

(66)
Lancôme Lash Idole Mascara 01 Black
229,95
Optjen 23 point

Relaterede produkter

(30)
Lancôme Idôle Eau de Parfum 75 ml
724,95
Optjen 73 point
(513)
Lancôme Nutrix Royal Bodylotion 400 ml
199,95
Optjen 20 point
(117)
Lancôme Bi-Facil Øjenmakeupfjerner 200 ml
209,95
Optjen 21 point
(93)
Lancôme Eau de Douceur 400 ml
319,95
Optjen 32 point
(59)
Lancôme Shower Gel 200 ml
184,95
Optjen 19 point

Relaterede artikler

De smukkeste øjenvipper – en how-to med Lancôme

Vi guider

De smukkeste øjenvipper – en how-to med Lancôme

Af Matas

Øjne er et af de helt store beauty-trends for 2021. Derfor har vi sammen med Lancôme sat os for at give dig en simpel guide til, hvordan du med tre lette trin får flotte, stærke og fyldige øjenvipper. For hvem vil ikke gerne have det. Og så vil vi også gerne introducere dig til den nye Lancôme Lash Idole Mascara. Læs med og bliv inspireret til den ultimative vipperutine.

Læs Mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
Få en ungdommelig glød med Lancôme

Nyhed

Få en ungdommelig glød med Lancôme

Af Matas

Find din daglige hudplejerutine med Lancôme Rénergie Multi-Lift SPF15. Huden synes mere fast, rynkerne er reduceret, ansigtets kontur synes mere ungdommeligt og så er den til alle hudtyper.

Læs Mere
IDÔLE: den nye duft fra Lancôme

Nyhed

IDÔLE: den nye duft fra Lancôme

Af Matas

IDÔLE: En strålende og ren parfume med den unikke Lancôme-rose, lavet af kvinder til kvinder.

Læs Mere