• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Spot Trenden

Renseolie – Find den bedste renseolie til din hud

Har du tør eller dehydreret hud, vil du med garanti have glæde af renseolie. En oliebaseret rens sørger for at din hud ikke ”strippes” for de naturlige olier samtidig med, at den tilfører næring til huden. Se alt du skal vide om renseolie og find den bedste til din hud her.

Det lyder umiddelbart ikke helt rigtigt, at man kan rense sin hud med olie. For olie er jo noget man bruger til at fugte sin hud efter badet, ikke? Faktisk er renseolie en effektiv rensemetode, der både renser huden i dybden, fjerner makeup og som tilmed sørger for at holde din hud smuk og velfugtet.

Hvorfor skal du bruge renseolie?

Især om vinteren kan det være en fordel at tage et kig på dit daglige renseprodukt, fordi vores hud ofte bliver en smule mere tør i det kolde vejr. Bruger du eksempelvis en rensemousse eller -gel, og føles din hud tør eller stram efter rens, kan det være, at du skal skifte til renseolie i stedet.


Den tørre eller dehydrerede hud har nemlig ikke godt af skrappe renseprodukter, fordi de også fjerner de naturlige olier, der findes i huden. 

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Vi guider

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Tør hud kan være virkelig frustrerende at have med at gøre – især hvis tilstanden er så slem, at huden klør og skaller. Vi har samlet alt du skal vide om tør hud i denne artikel, så du har de bedste forudsætninger for at behandle den.

Læs også

Kan man ikke bare bruge almindelig olie til at rense med?

Du kan sagtens fjerne makeup med eksempelvis olivenolie eller kokosolie. Men det kan godt være en fedtet oplevelse, fordi olierne ikke indeholder emulerende ingredienser, og derfor er sværere at vaske af igen uden at ende med en slags ”film” over huden. Derfor anbefaler vi, at du bruger en renseolie i stedet.

De 5 bedste renseolier til ansigtet

Der findes flere forskellige typer af renseolie til ansigtet. Fælles for dem i rigtig god kvalitet er, at de indeholder lækre planteolier, der nærer huden i dybden.

1

BIOTHERM Biosource Total Renew Oil Cleanser 

Biotherms selvskummende renseolie, fjerner makeup og renser huden, så du får ren hud med smuk glød.


Den indeholder algen Life Plankton, som findes i de varme thermalske kilder i Frankrig, og den passer til alle hudtyper. 

(55)
Biotherm Biosource Total Renew Oil Cleanser 200 ml
229,95
Optjen 23 point
2

ORIGINS Clean Energy Gentle Cleansing Oil 

Denne lette formel fjerner effektivt snavs, makeup og forurening.


Den dufter friskt af grapefrugt, appelsin og citron. Og så sørger den for at holde huden velfugtet og klar til den efterfølgende pleje. 

(9)
Origins Clean Energy™ Gentle Cleansing Oil 200 ml
234,95
Optjen 24 point
3

ELIZABETH ARDEN Ceramide Replenishing Cleansing Oil 

Elizabeth Ardens ceramide renseolie renser huden med blødgørende og plejende antioxidanter samt abrikos-, tidsel- og olivenolie.


Den fjerner makeuprester og overskydende talg og genopretter samtidig hudens fugtbarriere.  Perfekt til moden hud.

4

TROMBORG Herbal Cleansing Oil 

Denne lette og silkebløde renseolie er ideel til alle hudtyper og indeholder ren, skøn arganolie.


Virker anti-inflammatorisk og holder huden i balance. Perfekt til øko-elskeren.

Tromborg Herbal Cleansing Oil 100 ml
289,95
Optjen 29 point
14 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Vi guider

14 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Er du på jagt efter hudplejeprodukter, der sætter fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser? Well, så er du kommet det rette sted hen! I dagens indslag har jeg gjort det ekstra nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger hudplejeprodukter. Fællesnævner for de 14 forskellige brands, jeg introducerer dig til, er, at de enten er certificerede, med økologiske og naturlige ingredienser, veganske eller bæredygtige. Nogle er måske en blanding af det hele? Lad os se på det!

Læs også
5

KIEHL’S Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil 

Kiehl´s har brugt sin erfaring inden for ansigtsolier til at udvikle deres renseolie. Hvis du kender Kiehl’s, så ved du også, at de altid laver effektive hudplejeprodukter, der indeholder masser af naturlige ingredienser.


Renseolien findes både i en mindre rejsevenlig version og en større en med pumpe.

Sådan bruger du renseolie

Du kan både bruge din renseolie i ansigtet morgen og aften. Om aftenen behøver du hverken en særskilt makeupfjerner eller micellar water, for renseolien fjerner makeuppen helt fint. ​​​​​​​

Trin 1

Massér olien i cirkulære bevægelser på et tørt ansigt med rene, tørre hænder for at opløse makeup og snavs.  ​​​​​​​

Trin 2

Tilsæt vand enten direkte i ansigtet med hænderne eller brug en såkaldt muslin klud. Du kan også bruge en blød vaskeklud for at fjerne renseolien igen.

Relaterede produkter

Jurlique Nourishing Cleansing Oil 200 ml
314,95
Optjen 32 point
(5)
MAC Cleanse Off Oil 150 ml
204,95
Optjen 21 point
Aesop Parsley Seed Facial Cleansing Oil 200 ml
399,95
Optjen 40 point

Relaterede artikler

Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Vi guider

Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Olie har taget skønhedsverdenen med storm. Flere og flere inkorporerer olie som en del af den daglige skønhedsrutine. Bliv klogere på, hvad de gyldne dråber er særligt gode til.

Læs Mere
Æteriske olier – alt det, du (måske) ikke vidste

Spot Trenden

Æteriske olier – alt det, du (måske) ikke vidste

Æteriske olier dufter ikke bare dejligt, de bliver også tillagt alverdens gode egenskaber. Men du skal have en vis form for viden om og respekt for de koncentrerede og kraftige dråber. Bliv klogere og få viden, du måske ikke havde om de skønne dråber.

Læs Mere
Redaktionen fortæller om 10 store efterårsnyheder

Nyhed

Redaktionen fortæller om 10 store efterårsnyheder

Af Amalie Schiller

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. De kolde, mørke morgener har erstattet den tidlige, varme morgensol – men det har bestemt også sin charme, hvis du spørger os! Her på redaktionen er efterår lig med en masse spændende produktnyheder, som passer perfekt ind i efterårets skønne farvepalette, og hudplejeprodukter, der er dedikeret til det kølige efterår. Vi har glædet os til at dele disse lanceringer med jer, så vi håber, at i vil give de nye medlemmer i skønhedsverdenen en varm velkomst!

Læs Mere
8 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

8 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag redder din hud med fugt, rens og pleje? For det har vi! Når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indlægget her skal det handle om 8 af dem.

Læs Mere