Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Kære læser. Lige nu har du taget hul på den allerførste artikel i vores nye artikelserie ʻHverdagsluksus på budget’. Her kommer vi til at sætte fokus på masser af lækre OG budgetvenlige skønhedsprodukter, for skønhed er for alle, og det behøver jo ikke at koste en million at ligne en.


Vi lægger ud med at tage fat på dagcremer med anti-age egenskaber, og vil du gerne blive lidt klogere på, hvordan du kan forkæle din hud med effektive og virksomme anti-age dagcremer, uden at det sprænger budgettet, så læs med her.


Vi har spottet fem skønne anti-age dagcremer til under 250 kroner, og vi giver dig også et par gode råd med på vejen til, hvad du især bør kigge efter, når du vælger anti-age dagcremer, og hvad du ellers kan gøre for at opnå de bedste resultater. Det fortæller vi meget mere om efter vores 5 bud på effektive anti-age dagcremer.      

Michelle og Amalie tester anti-age dagcremer på budget:


Fem effektive rynkecremer:   

1. Den klassiske 

L’Oreal Paris er kendt for deres høje kvalitet af hudpleje til gode priser, og deres Revitalift anti-age dagcreme vil nok betegnes som en klassiker af de fleste.

For ønsker du en rynkecreme med aktive ingredienser som pro-retinol og L’Oréals fibrelastyl-kompleks, der bringer elasticitet og fugt tilbage til hudoverfalden, og hjælper dig til en glattere hud, er denne dagcreme for dig. Som bonus får du også et bredspektret UVA-/UVB-filter, som beskytter huden mod solens skadelige stråler.

SPAR 35%KØB 2
50 ml
L'Oréal ParisRevitalift dagcreme SPF 30
177,95 kr.
(85)

2. Den med naturlige ingredienser

Køber du hudpleje fra Dr. Scheller, er du sikret en creme 100 % fri for syntetiske farvestoffer, og produceret med rene naturlige indholdsstoffer, kostbare olier og værdifulde ekstrakter.


Snakker vi anti-age, bør du prøve deres populære Antirynke Dagcreme med udglattende og nærende arganolie, fugtbindende hyaluronsyre og ekstrakter af parakarse og amarantfrø, der udglatter mimiske linjer, støtter hudens kollagennetværk samt forbedrer hudens elasticitet og gør den mere modstandsdygtig.


Psst! Er du hudambitiøs, og vil du gerne spendere flere penge på din anti-age hudpleje, så kig også efter hudoptimerende ingredienser som probiotika, CBD og EGF (epidermal growth factor).


3. Den med solfaktor   

Blandt de gode og budgetvenlige anti-age dagcremer på hylderne, der tager pleje og beskyttelse seriøst, finder du den her fra Nivea. Takket være SPF 30, glycerin og kreatin dækker den dig rigtig godt ind til hverdag.

De celleaktiverende ingredienser booster din huds egen produktion af hyaluronsyre, elastin og kollagen. Og SPF 30 beskytter din hud effektivt mod solens skadelige stråler og modvirker derfor rynker, alderspletter og celleskader. Som resultat vil din hud føles mere fyldig, fast og velfugtet i op til 24 timer.   

50 ml
NIVEACellular Expert Lift Dagcreme SPF30
144,95 kr.
(65)


Husk! Skal du opholde dig direkte i solen, så skal du altid bruge en decideret solcreme.


4. Den parfumefri

Går du både op i din hud og i miljøet, er Matas Natur lige sagen. Og her får du nemlig en lækker parfumefri dagcreme certificeret med det nordiske miljømærke Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Ingredienserne er også helt i top, for du får både kreatin, lavmolekylær hydrolyseret hyaluronsyre, E-vitamin, jojobaolie og økologisk aloe vera. Det er opskriften på en effektiv anti-age dagcreme, der fugter, plejer og beskytter samt virker cellefornyende, styrker spændstigheden og forbedrer elasticiteten.  

SPAR 36,-
50 ml
Matas NaturAloe Vera & E-vitamin 24H Anti-Age Ansigtscreme
108,95 kr.144,95 kr.
(338)

5. Rynkecremen til dig på 50+

Med alderen bliver huden mere tør, hvilket giver anledning til flere markante linjer og rynker i panden og omkring øjne og mund. Genkender du udfordringen, vil Matas Firming Dagcreme til Meget Tør Hud være et godt valg.


Dagcremen er specielt udviklet til dig, der har rundet de 50 år, og som har brug for at sætte effektivt ind mod rynker og tørhedslinjer. Det klarer den her creme med bravur, for den indeholder et aktivt 3-dobbelt hyaluronsyrekompleks, som giver fugt og hjælper med at fylde rynkerne ud øjeblikkeligt. Derudover sørger peptidkomplekset matrixyl for at stimulere dannelsen af kollagen og stramme huden op.   

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Matas StriberFirming Dagcreme til Meget Tør Hud Uden Parfume
84,95 kr.
(249)

Redaktionens favoritter og bestsellers

Fandt du ikke den ren rette creme til dig? Frygt ikke. Vi har endnu flere gode bud på fantastiske ansigtscremer, der gør underværker for din hud.


Prøv eksempelvis én fra Miild, eller hvad med den fra Melissa, der flere gange er blevet kåret som en favorit blandt anti-age cremeentusiaster. Avivir har også en skøn ansigtscreme til dig, der er på udkig efter en billig, men effektiv anti-age dagcreme. Se dem alle i slideren her!

50 ml
MIILDFacial Cream Comforting & Caring
429,95 kr.
(20)
50 ml
AVIVIRAloe Vera Anti Wrinkle Day Creme
149,95 kr.
(22)

Hvorfor skal du bruge anti-age? 

Det er umuligt at bevare sin ungdommelige hud gennem hele livet, for vores hud forandrer sig, og det er helt okay. Forandringerne i din hud kommer selvfølgelig helt naturligt i takt med, at du bliver ældre, men også ydre påvirkninger som rygning, forurening, sol og stress kan fremme ældningsprocessen.


Hudens niveau af kollagen og elastin falder – og det samme gør cellefornyelsen. Derfor oplever mange at få flere og flere synlige ældningstegn som linjer og rynker, pigmentpletter, ujævn hudtone, slap hud og manglende glød og fasthed.


Disse ældningstegn begynder som regel omkring 25-års-alderen, og selv om du måske ikke kan se de store forandringer så tidligt, så kan det alligevel være en rigtig god idé at begynde at fremtidssikre din hud. Det betyder sunde livsstilsvaner og brug af hudpleje, der indeholder ingredienser, der bidrager til at bevare din huds ungdommelighed. ​​​​​​​


Vidste du, at du bør begynde at bruge anti-age cremer, når du rammer midt 20’erne, men det er aldrig for sent at starte, hvis du ikke er begyndt endnu.


Er din hud moden til anti-age produkter?

Vi guider

Er din hud moden til anti-age produkter?

Det sker for os alle før eller siden – tiden sætter sine spor på vores hud. Men hvorfor ældes huden egentlig, hvordan bremser du for tidlig ældning og hvilke hudplejeprodukter kan hjælpe dig med at ældes med ynde? Få svarene her.

Læs også

Hvad er en god anti-age dagcreme?

Den allerbedste anti-age dagcreme vil måske overraske dig. Det er nemlig en solcreme. For solens stråler har vist sig at være den største synder, når det kommer til hudens ældning. Derfor bør du – især i sommerhalvåret – sætte alle kræfter ind på at forebygge for tidlig hudældning med en god bredspektret solcreme, der både beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler. Og så bør du naturligvis undgå at ligge og stege i solen, hvis du har din ungdommelige hud kær. Så langt, så godt.

Men du finder selvfølgelig også en række vigtige ingredienser i dagcremer, du med fordel kan gå efter, når du skal investere i en god anti-age creme. Kig fx efter:


Ingredienser, der vedligeholder huden, og som er særligt gode at prioritere om dagen:


  • Hyaluronsyre og glycerin, der tiltrækker og binder fugt i huden.

  • Lette planteolier, som fx squalane, jojobaolie og arganolie, der er gode kilder til fedt, og som kan smøre huden og forsegle hudens fugt. Især velegnet til normal hud og den mere tørre hud

  • C- og E-vitamin og Q10, der er såkaldte antioxidanter, og som beskytter huden mod frie radikaler.

  • SPF, der yder den vigtige beskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler


Ud over ovenstående ingredienser, der sørger for at vedligeholde huden, og som er vigtigst at prioritere i dine anti-age dagcremer, så kan du også tage din anti-age til næste niveau ved at supplere med hudreparerende ingredienser. Kig fx efter:
​​​​​​​

  • Peptider, der får cellerne til bedre at kommunikere med hinanden. Visse peptider, som fx matrixyl, kan også virke rynkeudglattende.

  • Kreatin, der booster hudcellernes genopbygning, og som bl.a. er gode til at behandle hyperpigmentering, da kreatin øger hudens celleudskiftning.

  • Pro-retinol, der er en form for A-vitamin, og som forbedrer hudens celleomsætning og -fornyelse og er god til at bringe huden i balance, hvad end der fx er tale om rynker, pigmentpletter eller urenheder.  

Sådan opnår du de bedste resultater med anti-age dagcremer

Hudpleje, og her anti-age dagcremer, er ikke tryllecremer, som på magisk vis forvandler din hud og skruer hudens alder tilbage på nul komma fem. Det kræver tålmodighed og dedikation, og du er derfor nødt til at bruge din dagcreme hver eneste dag – hele året rundt. Men der er naturligvis visse ting, du kan gøre for at optimere dine hudplejeresultater. Her får du nogle af de vigtigste råd:

Rens huden! Befrier du huden for skidt, snavs og eventuelle makeuprester, giver du alle de aktive ingredienser i dine anti-age cremer de bedste betingelser for at kunne trænge ordentligt ned i din hud, hvor de jo skal gøre deres arbejde.

Suppler med et ekstra lag: En god dagcreme er alfa-omega og er ofte nok i sig selv til hverdag. Men føler du, at din hud godt kunne trænge til lidt ekstra pleje, kan du med fordel sætte ind med et anti-age serum. Serummet bruger du under din dagcreme, og det har den fordel, at det har en høj koncentration af aktive ingredienser og molekyler, så det kan pleje intensivt i dybden.

Tænk også på din hud om natten: Bruger du en dagcreme med beskyttende ingredienser som SPF og antioxidanter om dagen, er du nødt til at skifte til en anden creme om natten, hvor huden i stedet har brug for reparerende og genopbyggende ingredienser. Arbejder du på at beskytte og forbedre huden døgnet rundt, opnår du klart de bedste resultater.

Relaterede produkter

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Matas StriberAnti Wrinkle Dagcreme til Meget til Tør Hud Uden Parfume
79,95 kr.
(121)
50 ml
NIVEAQ10 Day Care Sensitive
109,95 kr.
(55)

Relaterede artikler

Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Øjenmakeup til moden hud - 5 lette trin

Vi guider

Øjenmakeup til moden hud - 5 lette trin

Af Matas

Med årene finder fine linjer og rynker langsomt vej til ansigtet. Det skal dog ikke holde dig fra at lægge den makeup, du føler dig bedst tilpas med. Her får du 5 lette trin til at lægge en øjenmakeup på moden hud.

Læs Mere
9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Af Ida Hinchely Kyhn

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs Mere
C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek