Vi guider
M.Cosmetics: Nye børster til din beauty-rutine
Findes der noget bedre end at have de helt rigtige børster at lægge sin makeup med? Det gør i hvert fald oplevelsen markant bedre (og ikke mindst nemmere). M.Cosmetics har makeupbørster til et hvert behov, og de har netop relanceret i en ny og smuk emballage. Vi guider til serien her, og løfter sløret for otte skønne nyheder. Læs med!

M.Cosmetics har relanceret deres PRO-serie, som indeholder 24 produkter, hvor otte af dem er nyheder. Børsterne er håndlavede med veganske PBT nylon hår i høj kvalitet, og skaftet er i FSC® certificeret gummitræ. Det er derudover behandlet med en vandbaseret overflade, som sikrer et godt greb, når du påfører din makeup. Læs med her, så guider vi til de otte spændende nyheder i serien.

Til basen

Basen er et vigtigt step, når det kommer til at lægge en flot og holdbar makeup. Her er det vigtigt at have de rigtige børster for at opnå det bedste resultat.

M.Cosmetics Professional Comlpexion Brush er en dobbeltsidet børste, som har alt, du har brug for, når basen bare skal spille. Den brede ende kan bruges til at påføre din foundation med, både fast og flydende. Den smalle ende er ideel til at påføre concealer under øjnene og på urenheder. Børstens hår er påsat med vegansk lim i ferrulen, som også er lavet af genanvendt aluminium. Det gælder i øvrigt for alle M.Cosmetics børster.


Er du mere til at påføre din base med en makeupsvamp, så vil vi anbefale, du prøver M.Cosmetics Professional Powder Sponge. Det er en blød svamp, som har flere rundede kanter, som gør den ideel til at påføre både foundation og concealer. Du kan også bruge den til at påføre løs pudder - den er fx god til at 'sette' din concealer under øjnene. Svampen er lavet af mikrofiber, som holder på produktet uden at absorbere det.TIP: En makeupsvamp kan både bruges tør og fugtet med vand. Hvis svampen er tør, opnår du mere dækning og intensitet ved påføring af makeup.  

Til pudder

Hvis du er på udkig efter en ny børste til at påføre din pudder, er M.Cosmetics Professional Feather Blending Brush det ideelle valg for dig. Den har lange og luftige børstehår, som gør den let som en fjer at påføre pudder med.

Du kan bruge den både til løs og fast pudder, samt highlighter, blush og bronzer. Den kan bruges til det hele! Derudover er den genial at bruge til at tone din makeup ud eller blende med. Sørg bare for at rense din makeupbørste, hvis du bruger den til flere produkter i et look. Det kan du eventuelt gøre med en brush cleanser i sprayform, så du kan rense mellem hver påførsel.TIP: Husk at rense dine pensler jævnligt, da de ellers samler bakterier, som du påfører dit ansigt hver gang, du bruger dem.

Til contour og bronzer

Hvis du er vild med at lægge contour og bronzer, så ved du også, at den helt rigtige makeupbørste til formålet kan gøre underværker. Her har M.Cosmetics skabt to spændende nyheder, som kan tage dit look til nye højder.

M.Cosmetics Professional Bronzer Brush er perfekt til at skabe det helt rigtige, solkyssede look. Det er en luftig pensel, som passer perfekt til ansigtskonturerne og gør det nem at påføre din bronzer på kindbenene, så du kan erobre dagen med masser af fornyet glød!

Er du på udkig efter en ny børste at lægge din contour med, så prøv M.Cosmetics Professional Contour Brush. Den har den helt rigtige form til at lægge de flotte skygger i ansigtet, så din contour sidder lige i skabet hver gang. For et effortless og naturligt look.

Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Matas LIVE

Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Vi har lyttet til jer! I vil gerne have en guide til contour - og det får I her. Salli guider til makeup-metoden, der markerer dit ansigt og som hurtigt bliver en uundværlighed i makeup-rutinen. Vi tager dig i hånden og lærer dig alt om både teknikken, produkterne og de bedste makeuptools, så du kan mestre metoden.

Læs også

Til øjenskygge

Er der noget, M.Cosmetics virkelig nailer, så er det øjenskyggebørster. Her finder du et bredt udvalg af børster til øjenskyggen, så dit look altid bliver præcis, som du vil have det.


Nu er de på banen med en ny øjenskyggebørste, som er genial til dig, der kan lide at være kreativ med dine looks.

M.Cosmetics Professional Eyeshadow Presicion Brush har et kort, smalt børstehoved, som er ideelt til at få en kontrolleret påføring af din øjenskygge i mindre områder. Derudover kan den bruges til at udtone eyeliner eller øjenskygge langs vippekanten, så du får et mere smokey look. Mulighederne er mange med denne børste i din makeupsamling.

Til din renserutine

M.Cosmetics har ikke kun skabt børster, der kan påføre den perfekte makeup – de har også produkter, der kan fjerne makeuppen igen, og som ovenikøbet gør gode ting for din hud. M.Cosmetics Gentle Facial Cleansing Pad er en blød og fleksibel silikonesvamp, som nænsomt masserer og renser huden med sin nubrede overflade. Svampen virker også eksfolierende og er med til at rense porerne, hvilket er med til at mindske urenheder.

Kom lidt af din rensegel på pad’en, og massér den ind i huden. En effektiv og nænsom måde at fjerne makeup, skidt og snavs fra huden.

Til din ansigtsmaske

Sidst, men ikke mindst, har M.Cosmetics skabt en børste, som er lavet til at påføre dine ansigtsmasker med. M.Cosmetics Professional Face Mask Applicator har en hygiejnisk silikone-spatel, som er perfekt at påføre din maske med. Den sørger både for, at din maske bliver lagt i et jævnt lagt, men den mindsker også risikoen for at tilføre bakterier fra fingrene til dit produkt.

Spatlen er lavet af PBT silikone, som er nemt at rengøre. Vask den med lunktent vand og mild sæbe efter brug.

Andre børster fra M.Cosmetics, vi tror, du vil kunne li':

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Matas LIVE

Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Vi har lyttet til jer! I vil gerne have en guide til contour - og det får I her. Salli guider til makeup-metoden, der markerer dit ansigt og som hurtigt bliver en uundværlighed i makeup-rutinen. Vi tager dig i hånden og lærer dig alt om både teknikken, produkterne og de bedste makeuptools, så du kan mestre metoden.

Læs Mere
Sådan finder du den rigtige farve foundation

Matas LIVE

Sådan finder du den rigtige farve foundation

Af Matas

Foundation er et fantastisk produkt: den kan give os en smuk og ensartet hud, booste vores glød eller dække en bums. Dog er det en udfordring for mange, at vælge den rigtige farve og tit kommer man hjem med én, der er lidt "off". I dag viser vi dig en nem metode der rammer den rigtige farve hver gang, så du for altid kan vinke farvel til foundationkant og alskens mærkelige farvetoner.

Læs Mere
Draping: Vi guider til 2022’s blush-trend!

Vi guider

Draping: Vi guider til 2022’s blush-trend!

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske du har hørt om den nye blush-trend ’draping’? Lige nu er den overalt, og det er med god grund. Teknikken løfter nemlig ansigtet og giver en illusion af højere og skarpere kindben. What’s not to like? Ved hjælp af Sandstones effektive produkter guider vi dig her til, hvordan du får looket – og så løfter vi sløret for en blændende nyhed, der vil fuldende dit look!

Læs Mere
Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Vi guider

Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Af Cathrine Park

Har du nogensinde overvejet, at din fødselsdato kunne have en betydning for, hvordan du foretrækker din makeup? Ja, tro det eller ej, men makeup, der matcher dit stjernetegn, er faktisk blevet ting, og her viser vi det oplagte signaturlook til netop dit tegn. Så lad dig inspirere – eller kig med for sjov.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.