Vi guider

Bliv klar til højtidens fester med M.COSMETICS

Når julen står for døren, og kalenderen bugner med højtidens festligheder, er det tid til styling! Vi har derfor samlet M.COSMETICS’ bestsellers, så du med det helt rette udstyr kan skabe højtidens ultimative makeup- og hårlook. Læs med og lad dig inspirere.

Julen nærmer sig, og i takt med det er højtidens festligheder, som altid, i fokus. Vi guider dig her til, hvordan du, med de mest populære redskaber fra M.COSMETICS, kan lave det ultimative og fejlfrie look selv. Præcision, blending og hygiejne er nemlig blot nogle af fordelene ved at anvende det rette udstyr, når du skal lave dit makeuplook. Læs med!

Til basen

Når du skal lægge et flot makeuplook, er det først og fremmest vigtigt, at du lægger en god base. Basen vil både sørge for at din makeup er holdbar og ligger pænere. Her kan de rigtige børster være ideelle, for at opnå det bedste resultat.


M.COSMETICS Professional Face Brush er perfekt til den gode base. Børsten har en tæt, bred form og er lavet af bløde børstehår, hvilket gør den ideel til påføring og blending af flydende eller cremede foundations. Dens rundede kanter gør det let at opnå en jævn og ensartet dækning, uanset om du ønsker en let eller fuld dækning. Med børsten kan du nemt skabe en perfekt base, der ligger bund for resten af dit makeuplook.


Er du mere til at påføre din base med en makeupsvamp, så vil jeg anbefale, du prøver M.COSMETICS Professional Complexion sponge. Det er en blød svamp, som udvider sig, når den fugtes. Den spidse ende af svampen er designet til at påføre produkt med større præcision omkring øjne, næse og mund, mens den brede ende er perfekt til større flader af ansigtet. Uanset om du foretrækker en let dækning eller fuld dækning, kan du opnå det ønskede resultat med denne fugtige svamp.

SPAR 25%KØB 2
M.COSMETICSProfessional Face Brush
129,95 kr.
(5)
SPAR 25%KØB 2
M.COSMETICSProfessional Complexion Sponge
99,95 kr.
(6)TIP: En makeupsvamp kan både bruges tør og fugtet med vand. Hvis svampen er tør, opnår du mere dækning og intensitet ved påføring af makeup.  

Til pudder

Når det gælder pudder til dit makeuplook, tør jeg godt love, at du ikke vil undvære M.COSMETICS Professional Powder Brush.


Den luksuriøse makeupbørste er kendetegnet ved sine fyldige og ikke mindst bløde hår. Den er ideel til påføring af pudder og mineralmakeup. Den rundede og fyldige form sikrer en jævn og ensartet påføring af dit produkt – perfekt til at sætte din base i hele ansigtet, så den holder hele aftenen.

SPAR 25%KØB 2
M.COSMETICSProfessional Powder Brush
159,95 kr.
(45)Psst! Alle M.COSMETICS’ makeupbørster er håndlavede med veganske og højkvalitets syntetiske PBT nylon hår. Børsternes hår er monteret med vegansk lim i ferrulen, der er lavet af genanvendt aluminium.

Til contour og bronzer

Til det festlige makeuplook vil jeg i hvert fald ikke selv undvære bronzer. Det varmer nemlig ansigtet op og fremhæver de træk, man gerne vil have fremhævet. Til dette step er M.COSMETICS Professional Sculpting Brush din bedste ven.


Børsten er særligt designet til påføring af bronzer og contour med dens brede og vinklede hoved. Det er skabt til præcist at definere og fremhæve ansigtets konturer. Børstens bløde hår og alsidige form gør den velegnet til både faste og flydende makeupprodukter. Uanset om du ønsker et let touch eller fuld markering, er denne børste et uundværligt redskab i makeuprutinen.

SPAR 25%KØB 2
M.COSMETICSProfessional Sculpting Brush
129,95 kr.
(5)
Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Matas LIVE

Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Vi har lyttet til jer! I vil gerne have en guide til contour - og det får I her. Salli guider til makeup-metoden, der markerer dit ansigt og som hurtigt bliver en uundværlighed i makeup-rutinen. Vi tager dig i hånden og lærer dig alt om både teknikken, produkterne og de bedste makeuptools, så du kan mestre metoden.

Læs ogsåPsst! Alle M.COSMETICS’ børster er udviklet med omtanke for dig og miljøet.

Til vipperne

Sidst men absolut ikke mindst skal vi forbi et uundværligt værktøj til vipperne. M.COSMETICS Professional Eyelash Curler er designet til at bukke øjenvipperne nænsomt og effektivt fra den inderste til den yderste del af vippekanten.


Øjenvippebukkeren er udstyret med en silikonepude, som sikrer et holdbart og skånsomt buk. For at opretholde de bedste resultater anbefales det at skifte silikonepuderne regelmæssigt, hvorfor der følger et ekstra sæt med i pakken. For at undgå skader på vipperne, bør øjenvippebukkeren anvendes før påføring af mascara.


Placer bukkeren ved roden af de øverste vipper og tryk forsigtigt sammen, hold i 10-20 sekunder, og fortsæt gerne trinvis ud mod spidserne for et optimalt resultat. Efter dette step kan du påføre din yndlings mascara, og så er du altså good to go!

SPAR 25%KØB 2
M.COSMETICSProfessional Eyelash Curler
139,95 kr.
(66)

Når makeuppen er på plads, er det tid til styling af håret. Og her har M.COSMETICS atter fem bestsellers, der kan fuldende dit look.

Den klassiske hårbørste

Start altid med at redde dit hår igennem med en klassisk børste. Når dit hår er redt, har du det bedste udgangspunkt for din styling - uanset om du ønsker et opsat, glat, krøllet eller bølget look.


M.COSMETICS hårbørste i plast er perfekt til at klargøre dit hår til styling, men den kan samtidig også bruges til styling af kort/mellemlangt hår. Brug børsten med din føntørrer for at skabe et fyldigt og glat look. Slut eventuelt af med af bukke spidserne let. Det vil give definition og kant til din frisure.

Silver
M.COSMETICSHårbørste Plast
33,95 kr.
(92)

Rundbørsten

En anden genial hårbørste til styling er M.COSMETICS Classic Round hairbrush. Rundbørsten bruges typisk i forbindelse med føntørring for at skabe volumen og løft, men den kan faktisk fuldende dit look på et hav af forskellige måder.


Hvad end du er ude efter et look med en masse fylde eller blot vil give spidserne lidt definition, så er den perfekt.

M.COSMETICSClassic Round Brush
69,95 kr.
(85)

Sådan kan du bruge din rundbørste:

Volumen og løft: Rundbørstens form gør det muligt at løfte håret ved rødderne, hvilket skaber volumen, især ved kronen af hovedet.


Glatning: Rundbørsten kan bruges til at glatte krøllet eller bølget hår, når den bruges i kombination med en føntørrer.


Bløde krøller eller bølger: Ved at rulle håret omkring børsten og føntørre det, kan man skabe bløde krøller eller bølger.


Styling af enderne: Rundbørsten kan bruges til at forme endestykkerne af håret, enten ved at bukke dem indad for et blødere look eller udad for et mere flippet look.


Definition af frisure: Den kan også bruges til at tilføje definition og form til forskellige frisurer, især ved lagdelte klipninger.

Kamme til de mange looks

Kamme er velegnede til mange forskellige hårlooks. Jeg har her samlet M.COSMETICS' tre bestsellers, der hver især har en hel række fordele.


Detangling Comb Rubber bredtang er den ideelle kam til tykt og krøllet hår. Kammen definerer og redder krøllet hår uden at lave frizz. Den kan med fordel anvendes i vådt hår, da den er mere skånsom end en klassisk hårbørste.

Tip: Børsten anbefales til Curly Girl metoden!


M.COSMETICS Professional Pin Tail Comb er en klassisk spidskam med antistatisk effekt. Spidskammen er en alsidig kam, der egner sig godt til at style og toupere håret, samtidig med at den kan bruges til at opdele håret i sektioner.


Sidst men ikke mindst skal vi forbi M.COSMETICS Pocket Comb, som er fem små hverdagskamme til at tage med på farten. De er geniale til at udrede håret i løbet af dagen, eller hvis du skal rette på din frisure, så den står skarpt hele aftenen.

M.COSMETICSDetangling Comb
59,95 kr.
(148)
M.COSMETICSPRO Antistatic Pin Tail Comb
49,95 kr.
(82)
5 stk.
M.COSMETICSPocket Comb
39,95 kr.
(71)

Sådan kan du bruge dine kamme:

Afknudring og udredning: En kam med bredt mellemrum mellem tænderne er ideel til forsigtigt at udrede vådt eller tørt hår og fjerne knuder uden at skade håret.


Præcis styling: Korttandede kamme er gode til detaljeret styling og for at opnå et glat og poleret look, især for kortere frisurer.


Opdele håret: En kam med et spidst håndtag er perfekt til at skabe lige dele i håret, hvilket er vigtigt for præcise frisurer og til at sikre ensartet påføring af hårfarve eller andre behandlinger.


Tilføje volume og tekstur: En tættandet kam kan bruges til at tease håret ved rødderne for at skabe volume. Denne teknik involverer let bagkæmning af håret for at tilføje tekstur.


Finpudsning af frisuren: En kam er ideel til finpudsning af frisuren og for at sikre, at alt hår ligger som det skal, især omkring hårlinjen og nakken.


Definere krøller: En bredtandet kam kan bruges til at definere krøller, da den tillader krøllet hår at bevæge sig gennem tænderne uden at blive frizzy.


Flade hårtyper: For personer med fladt eller fint hår, kan en kam hjælpe med at style håret uden at fjerne for meget volumen, som en børste nogle gange kan gøre.

Andre gode børster fra M.COSMETICS:

M.COSMETICSPro Teasing Brush
99,95 kr.
(37)
M.COSMETICSPRO Cushion Brush ionic
169,95 kr.
(69)
SPAR 25%KØB 2
M.COSMETICSProfessional Complexion Brush
139,95 kr.
(13)
SPAR 25%KØB 2
M.COSMETICSProfessional Bronzer Brush
129,95 kr.
(5)
SPAR 25%KØB 2
M.COSMETICSProfessional Face Mask Applicator
89,95 kr.
(6)
SPAR 25%KØB 2
M.COSMETICSProfessional Highlighting Brush
124,95 kr.
(3)
SPAR 25%KØB 2
M.COSMETICSBasic All-over Eye Brush No. 26
54,95 kr.
(30)
M.COSMETICSClassic Paddle Brush
89,95 kr.
(32)
M.COSMETICSClassic Paddle Brush
89,95 kr.
(32)

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Matas LIVE

Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Vi har lyttet til jer! I vil gerne have en guide til contour - og det får I her. Salli guider til makeup-metoden, der markerer dit ansigt og som hurtigt bliver en uundværlighed i makeup-rutinen. Vi tager dig i hånden og lærer dig alt om både teknikken, produkterne og de bedste makeuptools, så du kan mestre metoden.

Læs Mere
Sådan finder du den rigtige farve foundation

Matas LIVE

Sådan finder du den rigtige farve foundation

Af Matas

Foundation er et fantastisk produkt: den kan give os en smuk og ensartet hud, booste vores glød eller dække en bums. Dog er det en udfordring for mange, at vælge den rigtige farve og tit kommer man hjem med én, der er lidt "off". I dag viser vi dig en nem metode der rammer den rigtige farve hver gang, så du for altid kan vinke farvel til foundationkant og alskens mærkelige farvetoner.

Læs Mere
Draping: Vi guider til 2022’s blush-trend!

Vi guider

Draping: Vi guider til 2022’s blush-trend!

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske du har hørt om den nye blush-trend ’draping’? Lige nu er den overalt, og det er med god grund. Teknikken løfter nemlig ansigtet og giver en illusion af højere og skarpere kindben. What’s not to like? Ved hjælp af Sandstones effektive produkter guider vi dig her til, hvordan du får looket – og så løfter vi sløret for en blændende nyhed, der vil fuldende dit look!

Læs Mere
Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Vi guider

Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Af Cathrine Park

Har du nogensinde overvejet, at din fødselsdato kunne have en betydning for, hvordan du foretrækker din makeup? Ja, tro det eller ej, men makeup, der matcher dit stjernetegn, er faktisk blevet ting, og her viser vi det oplagte signaturlook til netop dit tegn. Så lad dig inspirere – eller kig med for sjov.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek