Nyhed

Få ultrafugtgivende solbeskyttelse med Clinique

Hvis du allerede er fan af Cliniques Moisture Surge-serie, så tror jeg (Pernille fra redaktionen), at du bliver pænt begejstret! Clinique udvider nemlig med endnu en variant, som er klar til også at indtage en plads blandt favoritterne. Læs mere om, hvad det nyeste medlem i Moisture-Surge-serien kan tilbyde herunder:

Nyhed: Fugtgivende solbeskyttelse

Gå foråret i møde med beskyttet og fugtet hud med hjælp fra Cliniques nyeste medlem af Moisture Surge-familien – Moisture Surge SPF 25! Slip for at gå på kompromis mellem hudpleje og solbeskyttelse med denne lette fugtighedscreme, som giver dig 360 graders SPF-beskyttelse.


Vælg mellem 30 ml og 50 ml og få den samme intensive fugt, som du elsker fra Moisture Surge-favoritterne kombineret med ren solbeskyttelse, der ikke efterlade en hvid hinde. Det betyder også, at selv de dybe hudtoner kan være med.
Den nye Clinique Moisture Surge med SPF 25 benytter sig af de samme nøgleingredienser som Cliniques bedstsælgende gel-cremer; letvægtsformularen beskytter og fugtgiver huden, mens den bekæmper frie radikaler.


Cremen benytter ligeså Auto-Replenishing Technology, som hjælper huden med at kontinuerligt genfugte sig selv og derefter binde fugten. Dette betyder, at din hud er optimalt fugtet hele dagen, og at fugten ikke fordamper hurtigt, selv når du er udsat for solen. Med denne teknologi kan du roligt nyde foråret og sommeren uden at bekymre dig om dehydreret og tør hud.


Derudover er cremen er selvfølgelig 100 % parfumefri og allergitestet.  


Pernille tester

Da min hud ofte er tør og følsom, er jeg altid på udkig efter fugtgivende produkter, der samtidig kan beskytte min hud, så den ikke bliver mere følsom, end den allerede er. Men jeg synes godt, det kan være svært at finde en solcreme, der samtidig plejer min tørre huds behov. Derfor har Clinique vendt det lidt på hovedet og lavet en fugtgivende creme, der også giver solbeskyttelse – genialt! ​​​​​​​
Jeg må bare sige, at jeg er fuldstændig solgt efter at have prøvet den! Cremen føles fuldstændig som Clinique-Surge-cremerne – og har også samme tekstur og farve. Der er altså ingen hvid hinde fra solfaktoren eller noget som helst andet, der minder om solcreme.

Jeg elsker, at man overhovedet ikke kan mærke solcremen på huden. Den føles slet ikke klistret – bare helt igennem blød og fugtet, så jeg uden problemer kan lægge min makeup efterfølgende."Jeg vil give Clinique Moisture Surge SPF 25 fem ud af fem stjerner"  ★★★★★

Fløjlsblød fugt til huden

Hvis du ikke ønsker solfaktor, men fortsat vil benytte dig af de populære cremer fra Moisture Surge-serien, så frygt ej, disse cremer er også stadig at finde på Matas’ hylder!
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator trænger dybt ned i huden og fugter i 100 timer, selv efter vask af ansigtet, så fugten fortsætter.


Du vil opleve en markant blødere og mere smidig hud, der samtidig stråler af ny glød og udstråling. Blandt de 110 kvinder, der testede Moisture Surge gelcremen, sagde 99% af dem, at deres hud føltes dybt fugtet, og 95% sagde, at deres hud så fyldigere ud. Så denne ansigtscreme lever virkelig op til sine løfter. Den er ideel til en mere tør hud, men kan bruges af alle hudtyper.


Har du brug for ekstra pleje til en ekstra tør hud? Så prøv Clinique Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator, der beroliger og giver ekstra pleje og næring.


Lær meget mere om produkterne fra Moisture Surge serien lige her.


4 artikler om Clinique vi anbefaler, du også læser:

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Vi guider

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske er du én af dem, der oplever at have svært ved at bruge vippeserum, da dine øjne kan blive røde, svie og løbe i vand? Så har vi en rigtig god nyhed til dig. Clinique har netop lanceret et nyt vippeserum specielt udviklet til dig, der har sensitive øjne. Serummet er parfumefrit og allergicertificeret og indeholder effektive ingredienser. Vi bad 12 skønne kvinder teste det – læs med her, og få deres oplevelse af det nye serum.

Læs Mere
Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere
100 timers fugt med Clinique Moisture Surge

Vi guider

100 timers fugt med Clinique Moisture Surge

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret hørt om Clinique Moisture Surge – en lækker serie af ultra-fugtgivende hudplejeprodukter, som kan bruges af alle, både kvinder og mænd. Lige nu kan du få den populære Moisture Surge 100H Auto-replenishing Hydrator Creme i en unik limited edition, som, udover at have en ny, lækker indpakning, også gemmer på en overraskelse til dig og din hud.

Læs Mere
Tre nyheder i Cliniques Moisture Surge-serie

Nyhed

Tre nyheder i Cliniques Moisture Surge-serie

Moisture Surge Eye 96-hour hydro-filler concentrate med fugtbevarende aloe-smør. Oplev nyheden og resten af Moisture Surge familien.

Læs Mere