• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021
Vi guider

Danskproduceret kosttilskud baseret på urter

Det var i 1945, hvor en mand ved navn Dr. A. O. Hansen fik øjnene op for samspillet mellem de aktive stoffer i planter og rødder. Med en mission om at fremme folkesundheden med hjælp fra urter, droger, vitaminer, mineraler og essentielle olier grundlagde han sit eget naturmiddelfirma, Drogeriet. Efter virksomheden fik ny ejer i 1976, skiftede Drogeriet navn til Natur-Drogeriet, der siden har været en af de mest moderne naturmiddelvirksomheder i Skandinavien.

I dag udvikler, producerer og sælger Natur-Drogeriet fortsat produkter til hele familien med hjælp fra naturens skattekammer, urter, vitaminer og mineraler, hvor naturens kompleksitet bevares. Naturens skattekammer gemmer nemlig på blade, blomster, stængler, rødder og bark, der kan komme dit immunforsvar og sundhed til gode. I dagens indslag guider vi til urtebaseret kosttilskud fra Natur-Drogeriet, hvor vi til sidst fremhæver den helt store nyhed, VirCil. 

En unik urte-blanding, der har været en bestseller siden 1976

Særligt om vinteren kan vi drage fordel af et normalt fungerende og sundt immunforsvar. Her kan naturens egenskaber komme os til gode og bidrage til immunsystemets normale funktion. En unik blanding med alt-godt-fra-urterne er den populære Urte-pensil, der med sin enestående urtekombination har været en dansk bestseller siden 1976.   


En af de effektive urter, som Urte-pensil indeholder, er Echinacea, der bidrager til immunsystemets normale funktion. Den daglige dosis lyder på 5 kapsler 1-4 gange dagligt, hvor du får urterne i deres reneste form fra rod til blomst.

Multivitamin til de voksne

En god måde at supplere den daglige kost på er med en daglig dosis af multivitaminpillen. Maximum er et multivitamin med en bred sammensætning af i alt 13 vitaminer og 10 mineraler, der er samlet i én tablet udvundet til voksne og børn fra 11 år.


Udover vitaminer og mineraler indeholder Maximum også ginseng, der bidrager til immunsystemets normale funktion og medvirker til at mindske træthed.

Hold dit immunforsvar toptunet

Nyhed

Hold dit immunforsvar toptunet

Et stærkt immunforsvar kan hjælpe dig igennem vintermånederne, og derfor er det vigtigt at give det de bedste betingelser. Et helt nyt produkt - Immustrong tabletter med svampeekstrakter, urter og vitamin D - er netop kommet på helsehylden.

Læs også

Bæredygtig og danskproduceret fiskeolie 

Miljøvenlig, bæredygtig, dansk-opdrættet og -produceret er de 4 nøgleord, der kendetegner Ecolomega fiskeolie. Ecolomega er en fiskeoliekapsel med indhold af fiskeolie, der er produceret fra friske danske råvarer gennem en skånsom proces for at bevare de sunde fedtsyrer fra fisken – nemlig omega 3,6,7 og 9.


Særligt Omega-7 er interessant at fremhæve, da der ikke er mange fiskeolier på markedet, der indeholder denne fedtsyre. Omega-7 produktet er specielt kendt for dens indhold af havtorn, som flere af os måske har bemærket, er blevet populær i alt fra cremer til kosttilskud de seneste år.

En nyhed til immunsystemet 

Natur-Drogeriet har netop løftet sløret for deres verdensnyhed, VirCil, der bidrager til immunsystemet og er velegnet til situationer, hvor kroppen skal tilpasse sig stressede og fysiske situationer. Det er ikke helt ubevidst, at emballagen minder meget om den velkendte bestseller, Urte-pensil. Disse to produkter supplerer nemlig hinanden utrolig godt - uden at erstatte hinanden.


VirCil er en kombination af 7 forskellige urter, heriblandt Echinacea, der understøtter immunsystemet, Astragalus, der bidrager til mental og fysisk velvære og Rosenrod, der hjælper kroppen med at tilpasse sig i følelsesmæssige situationer - herunder stress og fysiske udfordringer. Derudover indeholder VirCil C-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion.

Natur Drogeriet VirCil 90 stk.
219,95
DU OPTJENER 22 Point

Relaterede produkter

Natur Drogeriet Vitaflex 180 kaps.
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Collagen Boost 350 g
349,95
DU OPTJENER 35 Point

Relaterede artikler

Boost dit immunforsvar: Hvad virker rent faktisk?

Matas LIVE

Boost dit immunforsvar: Hvad virker rent faktisk?

Af Matas

Immunforsvaret er komplekst og enormt vigtigt for vores sundhed. Der florerer mange myter derude om, hvad man kan gøre for at booste det og hvilken effekt det kan have. I dag dykker vi ned i, hvad der rent faktisk har indflydelse på immunsystemet - og hvordan du kan vedligeholde dit eget.

Læs Mere
Omega-3 – de vigtige fedtsyrer

Vi guider

Omega-3 – de vigtige fedtsyrer

Af Matas

Ved du hvorfor nogle Omega-3 kaldes essentielle fedtsyrer? Og ved du hvad omega-3 bidrager til og hvordan du kan spise dig til omega-3? I denne artikel guider vi dig til omega-3, men vi kommer fordi lidt om andre fedtsyrer og hvordan de har indvirkning på de populære omega-3 fedtsyrer.

Læs Mere
Den store guide til kosttilskud

Matas LIVE

Den store guide til kosttilskud

Af Matas

Kosttilskud kan være lidt af en jungle at navigere i: hvad har man behov for? Hvilken dosis skal man vælge? Hvornår på dagen skal de tages? Alt det - og mere til - guider vi til i dag, hvor vi lærer dig alt der er værd at vide om de mest almindelige kosttilskud. Du kan stille vores sundheds- og helserådgiver alle de spørgsmål du vil undervejs.

Læs Mere
NANI: plantebaserede kosttilskud

Nyhed

NANI: plantebaserede kosttilskud

Hos NANI brænder de for at åbne danskernes øjne for naturlige tilskud på plante- og fødevareform. De ligner faktisk mest af alt den mad, vi spiser til daglig.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021