• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Vi guider

Redaktionen fortæller: De tilskud spiser vi

Udvalget af vitaminer og forskellige kosttilskud er enormt, og det kan være lidt af en jungle at navigere rundt i. Vi har spurgt redaktionen, hvilke kosttilskud de tager hver dag og hvorfor.

Helseverdenen og sundhed generelt kan være lidt en mundfuld for de fleste. Her kan du få et lille indblik i, hvilke kosttilskud og vitaminer vi tager her på redaktionen.

De kosttilskud spiser vi:

1

D-vitamin

"Jeg tager D-vitamin hver dag. Jeg har dem stående på mit skrivebord og har fået gjort det til en god vane at tage dem fast. D-vitamin er faktisk det eneste kosttilskud, som jeg husker at tage dagligt. Måske jeg burde sætte flere vitaminer frem på bordet?"

Maja, 32 år.


Matas Striber D-vitamin 40 mcg 180 tabl.
39,95
Førpris 54,95
DU OPTJENER 4 Point
2

Et ekstra energiboost

"Jeg tager Longo Vital Gingseng hver morgen. Jeg har en datter på 10 måneder og to sønner på henholdsvis 3 og 11 år, så jeg har ofte brug for et ekstra energiboost. Tilskuddet af gingseng hjælper mig, når energiniveauet er lavt efter en lang nat."

Lene, 42 år.


Longo Vital +Ginseng 220 tabl
159,95
DU OPTJENER 16 Point
3

Pleje indefra og ud

"Jeg er stor fan af Collagen Filler fra New Nordic. Min hud er jo nok hvad de fleste ville betegne som moden, og jeg burde nok bruge flere hudplejeprodukter, end jeg gør. Men med to teenagedrenge og en familie på farten er hudpleje ikke min førsteprioritet. Derfor er jeg ekstremt glad for dette produkt, hvor jeg kan spise min hudpleje - det er da ret genielt. Jeg har, ligesom Maja, pillerne stående på mit skrivebord på kontoret.
På den måde er de noget af det første, jeg ser om morgenen, og så husker jeg at tage dem."

Bettina, 46 år.


4

Vegetarisk alternativ

"Jeg har længe ledt efter et godt vegetarisk alternativ til fiskeolie. Fiskene får faktisk også omega 3 fra den tangolie her, så det er på en måde første step i fødekæden. Jeg vil generelt gerne undgå animalske tilskud og er meget bevidst om tungmetaller i fisk, så derfor synes jeg, at dette er et genialt produkt."

Isabel, 27 år.


Redaktionen tester 8 af de bedste mascaraer i 2020

Vi guider

Redaktionen tester 8 af de bedste mascaraer i 2020

På redaktionen har vi lavet en mascara test, hvor vi tester 8 mascaraer fra forskellige mærker, så du kan finde vej gennem mascara junglen - uden at skulle prøve dem alle selv.

Læs også
5

Styrke til hud, hår og negle

"Nu nærmer jeg mig jo de 30 med hastige skridt. Derfor tager jeg en del kosttilskud. Det ene er faktisk det samme kosttilskud som Bettina tager - nemlig Collagen Filler fra Skin Care New Nordic. Jeg håber, jeg på kan holde mig ung lidt endnu. Jeg tager også fiskeolie fra Fitness Pharma. Men et kosttilskud jeg ALDRIG vil undvære er Silica plus. Jeg tager det for min hud, hår og negle, og jeg synes virkelig, at det har en effekt."

Christine, 29 år.


Matas Striber Silica Plus 250 tabl.
124,95
DU OPTJENER 13 Point
6

Alt i en...

"Jeg har aldrig været supergod til det der med kosttilskud, og hvad der er godt for hvad. Derfor er jeg megaglad for mulitivitamin-produkter, som inderholder alt det, jeg har brug for, og som sparer mig for besværet ved selv at sammensætte dem selv. Efter at jeg er kommet lidt op i alderen synes jeg virkelig, at jeg kan mærke forskel."

​​​​​​​Anette, 55 år.


Solaray Spektro m/jern 300 kapsler
519,95
DU OPTJENER 52 Point
7

God for stofskiftet

"Jeg er lidt en helsefreak og tager faktisk ret mange kosttilskud fordelt hen over dagen. Jeg tager fx magnesium, mælkesyrebakterier og samme Omega3 kapsler som Isabel. Men det kosttilskud som jeg mindst kan undvære, er helt sikkert de her Bio-Selen+ Zink, som er særligt gode for stofskiftet."

Nicoline, 29 år.


8

Holder maven i gang

"Jeg spiser stort set HUSK hver dag. Det gør så godt for maven og holder gang i systemet. Kan virkelig mærke forskel, hvis jeg en sjælden gang glemmer det. Jeg skyller det ned med et glas vand."

Lotte, 47 år.


Relaterede produkter

Biosym Symbioflor+ 60 kaps.
109,95
DU OPTJENER 11 Point
Matas Striber Ingefær 60 kaps.
134,95
DU OPTJENER 14 Point
Pharma Nord Bio-Magnesium 120 tabl
159,95
DU OPTJENER 16 Point

Relaterede artikler

Rens ud med en detox - 5 tips

Vi guider

Rens ud med en detox - 5 tips

Af Mia Ibsen

Trænger du til en gennemgående udrensning af kroppen? Vi guider dig til, hvordan du renser ud - uanset om det er hud, hår eller kroppen.

Læs Mere
Giv din krop et vitaminboost

Vi guider

Giv din krop et vitaminboost

Af Trine Brøndsted

Læs Mere
Økologisk livsstil - find dine fødevarer her

Spot Trenden

Økologisk livsstil - find dine fødevarer her

Af Nicoline Kongedam

Udvalget af økologiske fødevarer vokser og økologi er blevet ekstremt populært. Derfor finder du selvfølgelig også et stort udvalg af økologiske fødevarer og beautyprodukter hos Matas.

Læs Mere
Find den helt rette kop te

Vi guider

Find den helt rette kop te

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

En lækker kop te er altid en god ide. Og der findes mange forskellige varianter – te er nemlig temmelig populært for tiden. Vi hjælper dig med at blive lidt klogere på te.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret