Vi guider
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi
Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Du har måske stået i en lignende situation som mig selv, hvor du undrende har spurgt dig selv; hvorfor tage kosttilskud? Well, min fine ven, det kan der være mange gode grunde til. Det fandt jeg i hvert fald ud af, da jeg bad om et kort skriv fra mine kollegaer. Mine kollegaer og jeg er vidt forskellige på mange punkter - også når det kommer til kosttilskud. Så det er altid rart med lidt sparring på tværs af teamet. Vil du se, hvilke vitaminer, mineraler og kosttilskud mine kollegaer (inklusiv mig selv) tager til både hud, hår og negle? Og hvad er magnesium, fiskeolie og det berømte kollagen tilskud godt for? Læs med her, og du får svarene:

De kosttilskud spiser vi:

1. Plaisir Inner Beauty Hair and Nail Power

Det er ikke særlig længe siden, at Plaisir kom med en række inner beauty produkter, som vi her på redaktionen er er helt vildt med! Den første, som jeg har kastet min kærlighed over, er Hair and Nail Power.


Hair and Nail Power indeholder Biotin, der bidrager til vedligeholdelse af normalt hår og zink, der bidrager til vedligeholdelse af normale negle. Efter at have prøvet dem i en periode, er jeg blevet virkelig glad for dem - de er nu faste i min kosttilskudrutine!

- Amalie, 25 år.


Vi tester Plaisir inner beauty

Vi guider

Vi tester Plaisir inner beauty

Plaisir udvidede deres sortiment men en helt ny kategori i foråret – nemlig det populære inner beauty, der er på alles læber. Vi har på redaktionen sat os for at teste de tre nyheder, for at se, om der virkelig er noget omkring hypen af inner beauty kosttilskud. Læs med og find ud af, hvilken effekt, det har haft på vores hud, hår og negle.

Læs også

2. Plaisir Inner Beauty Collagen Optimizer & Hyaluron Boost

Udover Beauty Hair and Nail power, har Plaisir Inner Beauty også lanceret Plaisir Inner Beauty Collagen og Plaisir Inner Beauty Hyaluron Boost.

Hyaluron Boost indeholder Dermial®, som er rig på netop hyaluronsyre. Derudover har det et indhold af C Vitamin, som bidrager til normal dannelse af collagen samt zink, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud.

Collagen Optimizer indeholder blandt andet det klinisk veldokumenterede VERISOL®, der består af kollagenpeptider, der bidrager til at opretholde en normal hud. Derudover indeholder det også Vitamin C og zink.

Så vi har altså at gøre med to kosttilskud, som er perfekte til dig, der gerne vil passe på din hud. For mig er det blevet en vigtig del af min hudplejerutine at tage disse kosttilskud - og jeg ved, jeg ikke er den eneste på redaktionen, der har det sådan!


- Ida, 30 år.


3. Kosttilskud fra Bodylab

Indrømmet. Det er ikke altid, at jeg er lige god til at spise morgenmad…  Men det hjælper altså på det, når det er nemt, og det smager godt, og det gør Bodylabs proteinpulver i dén grad.


Hver morgen tager jeg et scoop Bodylab Vanilla Milkshake proteinpulver, og så blander jeg det med havremælk (du kan også blande med almindelig mælk eller vand, men jeg er bare fan af havremælk). Jeg plejer at bruge en smoothie-blender, der lige mikser det hele sammen, for så bliver konsistensen cremet og milkshake-agtig, men du kan også bare bruge en shaker. Nemmere bliver det ikke.


Hvis morgenmaden skal være lidt ekstra heavy, blander jeg gerne et scoop proteinpulver med havregryn og mælk. Dét mætter altså – og mætheden holder længe. Hvis du er typen, der laver pandekager mv. til morgenmad, så prøv lige Bodylabs Salted Caramel. Jeg dør… af madglæde.
​​​​​​

- Michelle, 26 år.


4. Den daglige D-vitamin

Den primære kilde til d-vitamin kommer fra solen, som i (måske) allerede ved. Personligt tager jeg dagligt d-vitamin. Vitaminet bidrager til vedligeholdelse af både tænder, knogler og immunsystemet.


Jeg har dem faktisk stående på mit skrivebord, og gjort det til en god vane at tage dem fast efter frokost.

- Maja, 35 år.


Kosttilskud og sunde vaner i solskinsmånederne

Vi guider

Kosttilskud og sunde vaner i solskinsmånederne

Når temperaturen sniger sig op over de 25 grader, er der ingen undskyldning for ikke at lade sig omfavne af sommerens lyse sind. Men inden du begiver dig ud i sommerlandet, kan det være godt at have styr på vitaminerne og de sunde vaner. Vi klæder dig på til skønne solrige dage.

Læs også

5. Fiskeolie

Selvom vores kost hjemme hos os er nogenlunde varieret, så får vi ikke fisk 1-2 gange om ugen og slet ikke af den fede slags. Derfor supplerer vi med fiskeolie. Generelt er det afgørende for mig at kigge på vores kostvaner, og hvis der er steder, jeg ser, at vi ikke får dækket vores behov i forhold til hvad der anbefales, så supplerer jeg med vitaminer og mineraler.


Det bedste ville jo være at spise sig til det hele – men de mængder vi skal op på og vores forskellige smagspræferencer, kan betyde, at vi må supplere lidt med et par kosttilskud.  

- Rikke

Nordic Naturals Omega-3 180 kaps.
399,95 kr.
Omega-3 – de vigtige fedtsyrer

Vi guider

Omega-3 – de vigtige fedtsyrer

Ved du, hvorfor nogle Omega-3 kaldes essentielle fedtsyrer? Og ved du, hvad omega-3 bidrager til, og hvordan du kan spise dig til omega-3? I denne artikel guider vi dig til omega-3, men vi kommer forbi lidt om andre fedtsyrer, og hvordan de har indvirkning på de populære omega-3 fedtsyrer.

Læs også

6. Hårvitaminer

Jeg er for første gang sprunget ud i at teste de populære hair gummies fra New Nordic. Hvor fedt er det lige, at man kan spise vitaminrige vingummier – hver dag? Ret fedt! For to dage siden tømte jeg mit andet glas, og jeg må sige, at jeg allerede begynder at kunne se en smule forskel. Det er meget forskelligt fra person til person, hvornår man kan fornemme en virkning, men på normal basis plejer det at være inden for 2-3 måneder.


Hårvitaminerne fra New Nordic indeholder biotin og zink, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud og hår. Zink hjælper derudover til at vedligeholde normale negle. Nu når jeg er kommet i bund med mit andet glas, må jeg heller tilføje en ekstra én til kurven!

- Amalie, 25 år.

Alt du bør vide om hair gummies

Vi guider

Alt du bør vide om hair gummies

Gør plads til din nye superhelt til håret blandt hårkuren, varmebeskyttelsen og hårolien. Hair gummies har nemlig taget verden med storm og er kosttilskud specielt udviklet til dig, der ønsker at forkæle dine lokker og vedligeholde et normalt hår. Bliv klogere på de populære hår vingummier her.

Læs også

7. Pleje indefra og ud med collagen

Jeg er stor fan af Collagen Filler fra New Nordic. Min hud er jo nok, hvad de fleste ville betegne som moden, og jeg burde nok bruge flere hudplejeprodukter, end jeg gør. Men med to teenagedrenge og en familie på farten er hudpleje ikke min førsteprioritet.

Derfor er jeg ekstremt glad for at bidrage min daglige kost med kollagen, som giver huden næring indefra og ud. Det virker super godt for min hud og jeg i hvert fald! Tabletterne indeholder blandt andet C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Jeg har dem faktisk stående på mit skrivebord, så jeg altid husker at tage dem.

- Bettina, 46 år.


8. Vegetarisk omega 3

Jeg har længe ledt efter et godt vegetarisk alternativ til fiskeolie. Fiskene får faktisk også omega 3 fra den algeolie, der er i tilskuddene her, så det er på en måde første step i fødekæden.


Jeg vil generelt gerne undgå animalske kosttilskud, så derfor synes jeg, at dette er et genialt produkt.

- Isabel, 30 år.


Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Kollagen er på alles læber som en rigtig god hjælper, når huden skal holde sig spændstig, glat og fast. I denne artikel dykker vi ned i en håndfuld populære kollagenpulver, samt svarer på de mest stillede spørgsmål om kollagen.

Læs også

9. Styrke til hud, hår og negle

Jeg tager en del kosttilskud -  det ene er faktisk det samme kosttilskud som Bettina tager, nemlig Collagen Filler fra Skin Care New Nordic.


Jeg tager også fiskeolie fra Fitness Pharma. Men et kosttilskud jeg ALDRIG vil undvære er Matas Silica Plus. Silica Plus fra HelseStriberne indeholder blant andet biotin og zink, som bidrager til at vedligeholde normalt hår og hud. Zink bidrager også til at vedligeholde normale negle. Jeg tager det for min hud, hår og negle, og jeg synes virkelig, at det har en effekt.


- Christine, 32 år.


10. Alt i en multivitamin

Jeg har aldrig været supergod til det der med kosttilskud, og hvad der er godt for hvad. Derfor er jeg megaglad for mulitivitamin-produkter, som inderholder alt det, jeg har brug for, og som sparer mig for besværet ved selv at sammensætte dem selv.


Efter at jeg er kommet lidt op i alderen, synes jeg virkelig, at jeg kan mærke forskel.

- ​​​​​​​Anette, 58 år.


Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs også

11. Kosttilskud til træning

Hvis jeg skal i fitness, eller hvis jeg skal løbe langt eller hurtigt, kan jeg sagtens finde på at tage et scoop preworkout inden afgang. Jeg synes, det giver et kick, og jeg føler mig mere oplagt. Bodylabs preworkout med Blue Raspberry er ret god, men det er selvfølgelig ikke noget, man drikker for smagens skyld. Den fås vist også med Bubblegum smag. Den har jeg ikke prøvet, men den skulle også være go’.


Generelt er jeg ret vild med Bodylabs udvalg, der byder på noget til enhver smag og ethvert behov.​​​​​​​

- Michelle, 26 år.


12. Magnesium

Magnesium er nok det kosttilskud, jeg har haft størst glæde af at tage. Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion, og mindsker træthed samt udmattelse. Jeg kan mærke en effekt, når jeg tager magnesium, og denne nyhed fra HelseStriberne er et Magnesium Citrat, som sikrer en god optagelighed.


Den forholdsvis billige pris gør også, at der er plads i budgettet til nogle af alle de specialingredienser, jeg bruger i min daglige kost, såsom matcha te, kokossirup og proteinpulver.  

- Rikke


Relaterede produkter

Relaterede artikler

5 kosttilskud til dit efterår

Din sundhed

5 kosttilskud til dit efterår

Af Ida Hinchely Kyhn

De sidste sensommerdage har så småt haft sin gang, og nu banker efteråret på døren. Det betyder kortere dage og mindre solskin, så nu er et godt tidspunkt at gå sine kosttilskud efter i sømmene. I denne artikel guider vi til fem kosttilskud til dit efterår.

Læs Mere
Inner beauty hitter også i Striberne

Nyhed

Inner beauty hitter også i Striberne

Inner beauty er måske en af de største trends lige nu i skønhedsverdenen, hvor der nærmest er en hel bevægelse i gang, der vægter den indre pleje mindst ligeså højt som den ydre. Striberne er også med på den vogn og har udviklet tre inner beauty kosttilskud, som er et godt supplement til din skønhedsrutine. Vi gør dig meget klogere på begrebet inner beauty og Stribernes tre varianter.

Læs Mere
Vi tester Plaisir inner beauty

Vi guider

Vi tester Plaisir inner beauty

Plaisir udvidede deres sortiment men en helt ny kategori i foråret – nemlig det populære inner beauty, der er på alles læber. Vi har på redaktionen sat os for at teste de tre nyheder, for at se, om der virkelig er noget omkring hypen af inner beauty kosttilskud. Læs med og find ud af, hvilken effekt, det har haft på vores hud, hår og negle.

Læs Mere
Matas anbefaler: Kosttilskud til hele familien

Vi guider

Matas anbefaler: Kosttilskud til hele familien

Af Sara Madsen

Vi kan alle sammen have de bedste intentioner om altid at spise en sund og varieret kost, men virkeligheden og dagligdagen kan nogle gange ville det anderledes. Vi har håndplukket tre forskellige kosttilskud, der passer til helt forskellige behov, men tilsammen kan give hele familien det nødvendige lille boost - hvad enten det handler om vitaminer i børnehøjde, ønsket om en ungdommelig hud eller et mere balanceret energiniveau.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.