• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Du har måske stået i en lignende situation som mig selv, hvor du undrende har spurgt dig selv; hvorfor tage kosttilskud? Well, min fine ven, det kan der være mange gode grunde til. Det fandt jeg i hvert fald ud af, da jeg bad om et kort skriv fra mine kollegaer. Mine kollegaer og jeg er vidt forskellige på mange punkter - også når det kommer til kosttilskud. Så det er altid rart med lidt sparring på tværs af teamet. Vil du se, hvilke vitaminer, mineraler og kosttilskud mine kollegaer (inklusiv mig selv) tager til både hud, hår og negle? Og hvad er magnesium, fiskeolie og det berømte kollagen tilskud godt for? Læs med her, og du får svarene:

De kosttilskud spiser vi:

1. Magnesium

Magnesium er nok det kosttilskud, jeg har haft størst glæde af at tage. Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion, og mindsker træthed samt udmattelse. Jeg kan mærke en effekt, når jeg tager magnesium, og denne nyhed fra HelseStriberne er et Magnesium Citrat, som sikrer en god optagelighed.


Den forholdsvis billige pris gør også, at der er plads i budgettet til nogle af alle de specialingredienser, jeg bruger i min daglige kost, såsom matcha te, kokossirup og proteinpulver.  

- Rikke


Bliv klogere på magnesium

Vi guider

Bliv klogere på magnesium

Hvad er magnesium? Hvorfor har vi brug for det? Og hvad hjælper det kroppen med? Læs med her, hvis du vil blive klogere på mineralet magnesium. Vi skal bruge store mængder magnesium i kosten eller som tilskud for at kunne fungere og have det rigtig godt, men får vi alt for meget, giver det en sjov mave. Alligevel har forskere endnu ikke nogen gode metoder til at måle, hvor meget magnesium vi har i kroppen og om vi får nok.

Læs også

2. Kosttilskud fra Bodylab

Indrømmet. Det er ikke altid, at jeg er lige god til at spise morgenmad…  Men det hjælper altså på det, når det er nemt, og det smager godt, og det gør Bodylabs proteinpulver i dén grad.


Hver morgen tager jeg et scoop Bodylab Vanilla Milkshake proteinpulver, og så blander jeg det med havremælk (du kan også blande med almindelig mælk eller vand, men jeg er bare fan af havremælk). Jeg plejer at bruge en smoothie-blender, der lige mikser det hele sammen, for så bliver konsistensen cremet og milkshake-agtig, men du kan også bare bruge en shaker. Nemmere bliver det ikke.


Hvis morgenmaden skal være lidt ekstra heavy, blander jeg gerne et scoop proteinpulver med havregryn og mælk. Dét mætter altså – og mætheden holder længe. Hvis du er typen, der laver pandekager mv. til morgenmad, så prøv lige Bodylabs Salted Caramel. Jeg dør… af madglæde.
​​​​​​

- Michelle, 26 år.


(72)
Bodylab Vanilla Milkshake 1 kg
189,95
Du optjener 19 point
Nupo Nupo shaker 1 stk
28,95
Du optjener 3 point
(48)
Bodylab Salted Caramel 290 ml
39,95
Du optjener 4 point

3. Den daglige D-vitamin

Den primære kilde til d-vitamin kommer fra solen, som i (måske) allerede ved. Personligt tager jeg dagligt d-vitamin. Vitaminet bidrager til vedligeholdelse af både tænder, knogler og immunsystemet.


Jeg har dem faktisk stående på mit skrivebord, og gjort det til en god vane at tage dem fast efter frokost.

- Maja, 35 år.


Kosttilskud og sunde vaner i solskinsmånederne

Vi guider

Kosttilskud og sunde vaner i solskinsmånederne

Når temperaturen sniger sig op over de 25 grader, er der ingen undskyldning for ikke at lade sig omfavne af sommerens lyse sind. Men inden du begiver dig ud i sommerlandet, kan det være godt at have styr på vitaminerne og de sunde vaner. Vi klæder dig på til skønne solrige dage.

Læs også

4. Fiskeolie

Selvom vores kost hjemme hos os er nogenlunde varieret, så får vi ikke fisk 1-2 gange om ugen og slet ikke af den fede slags. Derfor supplerer vi med fiskeolie. Generelt er det afgørende for mig at kigge på vores kostvaner, og hvis der er steder, jeg ser, at vi ikke får dækket vores behov i forhold til hvad der anbefales, så supplerer jeg med vitaminer og mineraler.


Det bedste ville jo være at spise sig til det hele – men de mængder vi skal op på og vores forskellige smagspræferencer, kan betyde, at vi må supplere lidt med et par kosttilskud.  

- Rikke

Nordic Naturals Omega-3
399,95
Du optjener 40 point
Omega-3 – de vigtige fedtsyrer

Vi guider

Omega-3 – de vigtige fedtsyrer

Ved du hvorfor nogle Omega-3 kaldes essentielle fedtsyrer? Og ved du hvad omega-3 bidrager til og hvordan du kan spise dig til omega-3? I denne artikel guider vi dig til omega-3, men vi kommer fordi lidt om andre fedtsyrer og hvordan de har indvirkning på de populære omega-3 fedtsyrer.

Læs også

5. Hårvitaminer

Jeg er for første gang sprunget ud i at teste de populære hair gummies fra New Nordic. Hvor fedt er det lige, at man kan spise vitaminrige vingummier – hver dag? Ret fedt! For to dage siden tømte jeg mit andet glas, og jeg må sige, at jeg allerede begynder at kunne se en smule forskel. Det er meget forskelligt fra person til person, hvornår man kan fornemme en virkning, men på normal basis plejer det at være inden for 2-3 måneder.


Hårvitaminerne fra New Nordic indeholder biotin og zink, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud og hår. Zink hjælper derudover til at vedligeholde normale negle. Nu når jeg er kommet i bund med mit andet glas, må jeg heller tilføje en ekstra én til kurven!

- Amalie, 25 år.

Alt du bør vide om hair gummies

Vi guider

Alt du bør vide om hair gummies

Gør plads til din nye superhelt til håret blandt hårkuren, varmebeskyttelsen og hårolien. Hair gummies har nemlig taget verden med storm og er kosttilskud specielt udviklet til dig, der ønsker at forkæle dine lokker og vedligeholde et normalt hår. Bliv klogere på de populære hår vingummier her.

Læs også

6. Energi med Longo Vital Ginseng

Jeg tager Longo Vital Gingseng hver morgen. Jeg har en datter på 2 år og to sønner på henholdsvis 5 og 13 år, så jeg har ofte brug for et ekstra energiboost.


Tilskuddet af gingseng hjælper mig, når energiniveauet er lavt efter en lang nat.


- Lene, 45 år.

Longo Vital +Ginseng 220 tabl
95,95
Førpris 159,95
Du optjener 10 point

7. Pleje indefra og ud med collagen

Jeg er stor fan af Collagen Filler fra New Nordic. Min hud er jo nok, hvad de fleste ville betegne som moden, og jeg burde nok bruge flere hudplejeprodukter, end jeg gør. Men med to teenagedrenge og en familie på farten er hudpleje ikke min førsteprioritet.

Derfor er jeg ekstremt glad for at bidrage min daglige kost med kollagen, som giver huden næring indefra og ud. Det virker super godt for min hud og jeg i hvert fald! Tabletterne indeholder blandt andet C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Jeg har dem faktisk stående på mit skrivebord, så jeg altid husker at tage dem.

- Bettina, 46 år.


New Nordic Collagen Filler 300 tabl.
724,95
Førpris 852,95
Du optjener 73 point

8. Vegetarisk omega 3

Jeg har længe ledt efter et godt vegetarisk alternativ til fiskeolie. Fiskene får faktisk også omega 3 fra den algeolie, der er i tilskuddene her, så det er på en måde første step i fødekæden.


Jeg vil generelt gerne undgå animalske kosttilskud, så derfor synes jeg, at dette er et genialt produkt.

- Isabel, 30 år.


Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Kollagen er på alles læber som den "nye" hotte hjælper, når huden skal holde sig ungdommelig, glat og fast. Vi kigger på kollagen-boostende hudpleje, redskaber og ikke mindst kosttilskud.

Læs også

9. Styrke til hud, hår og negle

Jeg tager en del kosttilskud -  det ene er faktisk det samme kosttilskud som Bettina tager, nemlig Collagen Filler fra Skin Care New Nordic.


Jeg tager også fiskeolie fra Fitness Pharma. Men et kosttilskud jeg ALDRIG vil undvære er Matas Silica Plus. Silica Plus fra HelseStriberne indeholder blant andet biotin og zink, som bidrager til at vedligeholde normalt hår og hud. Zink bidrager også til at vedligeholde normale negle. Jeg tager det for min hud, hår og negle, og jeg synes virkelig, at det har en effekt.


- Christine, 32 år.


New Nordic Collagen Filler 300 tabl.
724,95
Førpris 852,95
Du optjener 73 point

10. Alt i en multivitamin

Jeg har aldrig været supergod til det der med kosttilskud, og hvad der er godt for hvad. Derfor er jeg megaglad for mulitivitamin-produkter, som inderholder alt det, jeg har brug for, og som sparer mig for besværet ved selv at sammensætte dem selv.


Efter at jeg er kommet lidt op i alderen, synes jeg virkelig, at jeg kan mærke forskel.

- ​​​​​​​Anette, 58 år.


Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs også

11. Kosttilskud til immunforsvaret

Jeg er lidt en helsefreak og tager faktisk ret mange kosttilskud fordelt hen over dagen. Jeg tager fx magnesium, mælkesyrebakterier og samme Omega 3 kapsler som Isabel.


Men det kosttilskud som jeg mindst kan undvære, er helt sikkert Pharma Nords Bio-Selen+ Zink. Selen bidrager til en normal skjoldbruskkirtelfunktion, og sammen med zink og vitaminerne A, B6 og C, til et normalt immunsystem.


- Nicoline, 32 år.


12. Kosttilskud til træning

Hvis jeg skal i fitness, eller hvis jeg skal løbe langt eller hurtigt, kan jeg sagtens finde på at tage et scoop preworkout inden afgang. Jeg synes, det giver et kick, og jeg føler mig mere oplagt. Bodylabs preworkout med Blue Raspberry er ret god, men det er selvfølgelig ikke noget, man drikker for smagens skyld. Den fås vist også med Bubblegum smag. Den har jeg ikke prøvet, men den skulle også være go’.


Generelt er jeg ret vild med Bodylabs udvalg, der byder på noget til enhver smag og ethvert behov.​​​​​​​

- Michelle, 26 år.


Bodylab Blue Raspberry 200 g
159,95
Du optjener 16 point

13. Plaisir Inner Beauty Hair and Nail Power

Nu har jeg som sagt været rigtig glad for hair gummies fra New Nordic. Dog skal det ikke forhindre mig i at prøve nye hårvitaminer på markedet! For kort tid siden lancerede Plaisir nemlig en række inner beauty produkter, som jeg har glædet mig sådan til at teste af. Den første, der står på min to-do liste, er Hair and Nail Power.


Hair and Nail Powr indeholder Biotin, der bidrager til vedligeholdelse af normalt hår og zink, der bidrager til vedligeholdelse af normale negle. Jeg har netop fået dem hjem og skal til at teste - så stay tuned for at høre om min oplevelse med de nye tabletter!   

- Amalie, 25 år.


Relaterede produkter

Nani Nani Ingefær 90 kaps.
189,95
Du optjener 19 point
A.Vogel Valleforce Berry 500 ml
127,95
Førpris 169,95
Du optjener 13 point
Medic Wiotech C-vitamin 60 tabl
199,95
Du optjener 20 point

Relaterede artikler

Kosttilskud og tips til et efterår med energi

Vi guider

Kosttilskud og tips til et efterår med energi

Af Sarah Kirkemoe Galán

Når dagene bliver kortere og mørkere, kan det være fristende at gå lidt i ’hi’ og savne det varme vejr og det energiboost, sommeren giver. Men det behøver heldigvis ikke være svært at komme igennem efteråret med energi og plus på sundhedskontoen. Læs med og bliv klædt på til sæsonen her.

Læs Mere
Inner beauty hitter også i Striberne

Nyhed

Inner beauty hitter også i Striberne

Inner beauty er måske en af de største trends lige nu i skønhedsverdenen, hvor der nærmest er en hel bevægelse i gang, der vægter den indre pleje mindst ligeså højt som den ydre. Striberne er også med på den vogn og har udviklet tre inner beauty kosttilskud, som er et godt supplement til din skønhedsrutine. Vi gør dig meget klogere på begrebet inner beauty og Stribernes tre varianter.

Læs Mere
Kom godt fra start med Nani og VitaYummy

Vi guider

Kom godt fra start med Nani og VitaYummy

Af Michelle Weis

Et nyt år giver anledning til at sætte fokus på, hvad man gerne vil opnå – og hvorfor ikke starte i det små? Her på redaktionen er vi mange, der har valgt at sætte fokus på velvære og skønhed – indefra og ud – samt gode vaner, og i dagens indlæg fremhæver vi 2 produkter fra henholdsvis NANI og VitaYummy, der skal hjælpe os med at komme godt fra start i 2021.

Læs Mere
Matas anbefaler: Kosttilskud til hele familien

Vi guider

Matas anbefaler: Kosttilskud til hele familien

Af Sara Madsen

Vi kan alle sammen have de bedste intentioner om altid at spise en sund og varieret kost, men virkeligheden og dagligdagen kan nogle gange ville det anderledes. Vi har håndplukket tre forskellige kosttilskud, der passer til helt forskellige behov, men tilsammen kan give hele familien det nødvendige lille boost - hvad enten det handler om vitaminer i børnehøjde, ønsket om en ungdommelig hud eller et mere balanceret energiniveau.

Læs Mere