• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Nyt grej til dit sminkebord fra M.COSMETICS

Læg makeup som en prof. Prøv M.COSMETICS’ nye, forbedrede pensler og sponges, der med sin høje kvalitet og fine indpakning, både får den professionelle og udforskende makeupartist til at løfte øjenbrynene af begejstring.

M.COSMETICS, som er Matas’ eget brand, har arbejdet stenhårdt på at give dig det bedste makeupgrej til samme, gode pris.
Derfor relancerer M.COSMETICS deres eksisterende serier af pensler, børster og accessoires og lancerer samtidig helt nye produkter, så du i dag finder hele 48 produkter under BASIC og PROFESSIONAL serierne.
Her finder du fx hårbørster med ægte vildsvinehår, makeupspejle og et udvidet udvalg af makeuppensler, som kan fuldende dine makeup-rutiner

Bliv inspireret til hvordan du nemt derhjemme kan lege, udforske og bruge basic og professional produkterne.
Se med når beautyblogger Mie viser, hvordan hun bruger M.COSMETICS’ nye og opgraderede pensler og børster. Mie har brugt produkterne fra brandets PROFESSIONAL serie.

Om de nye penslet fra M.COSMETICS:

1

Blend away

Blending sponges fås i en række forskellige størrelser. Med en svamp i micro størrelse har du mulighed for, at svampen kan korrigere din concealer og highligte selv små områder i dit ansigt og med stor præcision.
Mie bruger den fx til at lægge sin base under øjet, og her kan microsvampen nå helt ind i øjenkrogen.
Den unikke form uden kanter sørger for, at du undgår synlige linjer.

M.COSMETICS Sponges er latexfri svampe fremstillet af ”hydrophillic foam”, der er et blødt og vaskbart skummateriale, som sikrer, at svampen kan bruges igen og igen.
​​​​​​​Rengør svampen med varmt vand og sæbe for den bedste hygiejne. Lad den lufttørre.


Tip:
En blending sponge kan både bruges tør og fugtet med vand. Hvis svampen er tør, opnår du mere dækning og intensitet ved påføring af makeup.  


(7)
M.COSMETICS Professional Blending Sponges Micro
99,95
Optjen 10 point
2

The highlight of my day 

Denne lækre highlighting brush er en fluffy og mindre pensel, som egner sig godt til at påføre dit pudder skødesløst eller highlighte din næse og kindben med blide strejf. Penslen er et alsidigt værktøj.

Mie forklarer, at penslens størrelse er god til at sætte foundation med under øjet.  

Alle pensler og børster fra PROFESSIONAL serien er fremstillet af de fineste, syntetiske, allergi- og veganervenlige taklon fibre (fine polyester).


(12)
M.COSMETICS Professionel Highlighting Brush No. 107
89,95
Optjen 9 point
3

Round and round with the Kabuki Brush

Kabuki børstens fyldige form forvandler påføring og blanding af alle typer mineralpudder, løst pudder og bronzer i ansigtet og på kroppen, til en fornøjelse.

Børsten er nem at arbejde med, og de bløde, tætte hår sikrer et flot resultat. Det fremhæver Mie også, når hun sætter sin foundation med pudder ved hjælp af kabuki børsten.

Børsten optager mere produkt ad gangen og kan derfor bruges til hurtigt at fordele et produkt i dit ansigt.  


Tip:
Du opnår det bedste resultat ved at bruge børsten i cirkulære bevægelser, mens du arbejder produktet blidt ind i huden og får det til at smelte sammen.


(20)
M.COSMETICS Professional Kabuki Brush No. 104
129,95
Optjen 13 point
4

En børste der ikke er hård i filten

Det brede, vinklede hoved på denne Sculpting Brush er specialdesignet til at fremhæve og definere ansigtets konturer. De bløde hår passer til både faste og flydende makeuptyper.

Mie kan godt lide børstens skrå og tætpakkede hår, fordi makeuppen blendes perfekt ind i huden, og sikrer, at hendes contouring ser mere naturlig ud uden hårde kanter.

Med M.COSMETICS PRO produkter får du også luksuriøs oplevelse med hjem, da skaftet på pensler og børster er håndlavet i træ og belagt med en blød, fin gummibelægning, der sikrer et godt greb.
​​​​​​​


(8)
M.COSMETICS Professional Sculpting Brush No. 109
99,95
Optjen 10 point
5

Vi blusher for vildt over denne pensel

Den fyldige, runde form og de bløde hår gør Blush Brushen ideel til påføring af blush og bronzer med perfekt resultat. Med denne form gør du det nemmere at lægge blushen perfekt på dine kindben og ikke på hele kinden.

Som Mie fortæller, ”så er penslen formet til ens kinder, og man kan lægge blushen lige så fint”.  


Tip:
Husk at rense dine pensler jævnligt, da de ellers samler bakterier, som du påfører dit ansigt hver gang, du bruger penslerne.


For en nem og hurtig afrensning kan du bruge M.COSMETICS’ Brush Cleanser, som du bare sprayer på inden makeup brug. En grundigere vask klarer du med en mild sæbe som fx M.COSMETICS PRO Brush and Sponge Soap.


(21)
M.COSMETICS Professional Blush Brush No. 101
99,95
Optjen 10 point
6

Er du fan af Fan Brushen?

Med sine flotte, skulpturelle form er denne flade, vifteformet pensel perfekt til en fjerlet påføring.

Mie vælger at highlighte sine kindben og overlæbe med denne Fan Brush – penslen er nemlig god til at give en let glød eller udtone din blush.  

Duo fibre Fan penslen er også ideel til at fjerne overskydende makeup, ligesom dens vifteform ikke ødelægger den underliggende makeup. Den siges at være et viskelæder til makeuppungen.   


Relaterede produkter

(5)
M.COSMETICS Basic Buffing Brush No. 21
79,95
Optjen 8 point
(11)
M.COSMETICS Basic Precision Brushes
79,95
Optjen 8 point
(13)
M.COSMETICS Basic Eyeshadow & Eyebrow Brush No. 24
44,95
Optjen 5 point
(7)
M.COSMETICS Professional Blending Sponges Micro
99,95
Optjen 10 point
M.COSMETICS Professional Blending Sponge Expert
69,95
Optjen 7 point

Relaterede artikler

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Nyhed

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Af Benedikte Lundberg

Et sundt og glansfuldt hår kræver daglig pleje. Og her mener vi ikke kun hårplejeprodukter. For ligeså vigtigt er det at bruge en god hårbørste. M. Cosmetics by Matas lancerer en helt ny serie af FSC-certificerede hårbørster, der alle er udviklet med vildsvinehår, som gør håret blødt og glansfuldt ved daglig anvendelse.

Læs Mere
Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Vi guider

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Af Amalie Schiller

Smokey eyes kan laves på mange forskellige måder. Helt fra et klassisk og festligt look til det mere rockede eller helt enkle hverdagslook. Se med i vores videoguide og bliv inspireret til dit næste smokey eyes look.

Læs Mere
How to guide: Contouring

Vi guider

How to guide: Contouring

Af Alberte Sejling

Kim Kardashian fik for alvor sat streg under trenden contouring. Med contouring kan du forme og definere dit ansigt og eksempelvis fremhæve dine kindben, dine læber eller næseryggen. Du bruger skygger til at definere og highlight til at fremhæve.

Læs Mere
Hvad er forskellen på concealer og en highlighter?

Vi guider

Hvad er forskellen på concealer og en highlighter?

Af Stine Thelander

Materialist Stine Thelander forklarer forskellen mellem concealer og highlighter og anbefaler sine favoritprodukter. Desuden viser hun, hvilken magi en highlighter og en concealer kan.

Læs Mere
Hvilken Micellar Water skal du vælge?

Vi guider

Hvilken Micellar Water skal du vælge?

Af Isabel Marschall Thostrup

Bag om kultproduktet; micellar waters. Ethvert brand med respekt for sig selv har efterhånden udviklet en micellar water. Her får du en guide til 5 forskellige slags, så du kan finde præcis den, der passer til dig.

Læs Mere
Den gode renserutine

Vi guider

Den gode renserutine

Af Mariann

For at bevare en sund og smuk hud er en god hudplejerutine altafgørende. Nogle elsker at bruge lang tid på hudpleje, andre har travlt og skal have det overstået i en fart.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage