Menu
Spot Trenden

Shots – flydende kosttilskud

Shots lavet på frugt, urter og grøntsager er ikke en ny trend. De sidste par år har du sikkert set ingefærshots og hvedeshots på din lokale juicebar. Men nu er olieshots og kollagenshots som kosttilskud kommet på banen. Vi kigger på trenden.

Shots er ikke kun noget med en høj alkoholprocent, man drikker på barer. Det kan også være koncentreret frugt- eller urteshots, som bliver drukket som et kosttilskud. Nogle shots skal drikkes på tom mave om morgenen, andre kan hældes i en smoothie som en ekstra ingrediens fyldt med god samvittighed. Spørgsmålet er, om du kommer igennem 2019 uden at have prøvet en af de nye shot-typer, som er kommet på markedet.

Olieshots

I de officielle kostanbefalinger er der fokus på at vælge sunde fedtstoffer, og den store opmærksomhed, der nu er på fedt, har forplantet sig til beauty- og sundhedsbranchen, som sværger til de mange nye olieshots, som dukker op på hylderne. Olierne kan du drikke ren, blande i din smoothie eller hælde over en salat eller lignende. Olierne må typisk ikke blive varmet op, og du bør opbevare dem på køl.

Olieshots, du kan prøve

MK Organic Pure Oil W

En olie med omega-3, -6 og -9 samt koldpresset uraffineret olie fra hørfrø, kæmpenatlys, ægyptisk sortkommen og sesam.

Oil of life Keto Olie

Denne olie består af en sammensætning af en bred vifte af nogle af de vigtigste fedtsyrer, kroppen har behov for.


Den indeholder hørfrøolie og kæmpenatlysolie, avocadoolie, kokosolie og MCT-olie (Medium Chain Trigliceride), som således dækker de mellemlange og korte fedtsyrekæder, der accelererer ketose.

Detox: Kom igennem vinteren med en omgang detox

Vi guider

Detox: Kom igennem vinteren med en omgang detox

Vinteren er godt i gang, og kulden gør os ofte en smule mere inaktive, mens lysten til sødt og fedt måske også bliver lidt større end sædvanligt i denne mørke tid. Giv din krop og hud et godt boost med en detox!

Læs også

Kollagenshots

Kollagenstimulerende boostere er ikke længere noget, vi kun smører på huden. Det er i høj grad noget, vi skal drikke. Kollagen er en uundværlig byggesten til brusk og knogler, og så sørger kollagen for at holde din hud elastisk. Den naturlige kollagenproduktion bliver svækket med alderen, og det betyder blandt andet, at huden mister sin elasticitet og fylde.

Kollagenshots, du skal bide mærke i

Skin Care – Hyaluronshot

Drikkeklart hyaluron-beauty-shot med naturlig havtornsmag. Indeholder tagetes og C-vitamin.


C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud. Havtorn hjælper med at opretholde en sund hud indefra.

Renew Life Skingain kollagen og C-vitamin

Kosttilskud med kollagen og C-vitamin. C-vitamin bidrager til dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og normalt fungerende brusk.

Lav dine egne shots

Du kan sagtens lave dine egne shots, hvis du har lyst til at eksperimentere med dine egne favoritingredienser. Hvis du har en juicemaskine, kan du i princippet lave shots af alt, du kan finde på at juice. Du kan også blende ingredienserne og presse saften ud gennem et klæde eller lave den hurtige løsning, nemlig at købe forblandede juiceshots i stedet.

Godmorgen-citronshot

Her får du et shot, som i den grad kan sætte gang i dagen.

Det skal du bruge:

  • 1 citron
  • 1-2 cm frisk ingefærrod
  • 1-2 cm gurkemejerod

​​​​​​​Kør alle ingredienserne igennem din juicemaskine. Drik shottet i én mundfuld, og mærk varmen brede sig i hele kroppen.

Relaterede artikler

Find den helt rette kop te

Vi guider

Find den helt rette kop te

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

En lækker kop te er altid en god ide. Og der findes mange forskellige varianter – te er nemlig temmelig populært for tiden. Vi hjælper dig med at blive lidt klogere på te.

Læs Mere
4 superfoods, der hitter

Spot Trenden

4 superfoods, der hitter

Af Trine Brøndsted

Superfoods er en af de helt store trends, inden for kost og ernæring. Vi har listet de 4 superfoods, der er hottest lige nu.

Læs Mere
Kvinde, kend dine kosttilskud

Vi guider

Kvinde, kend dine kosttilskud

Af Nya Vecht

Hvis du er en kvinde i din bedste alder, ved du sikkert også, at der er nogle tilskud, som er gode for dig over 40 år.

Læs Mere
Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Af Isabel Marschall Thostrup

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød. Få en komplet guide til anti-pollution skin care her.

Læs Mere