Vi guider

7 sommerdufte du skal kende

Sommeren nærmer sig, og hvis du ikke allerede har forelsket dig i en duft, så er det måske tid til at stikke næsen i denne skønne samling af vidunderlige dufte, som kommer til at præge sommeren.

Duften af sommer, vækker for de fleste af os minder om havet, stranden, blomsterne, de lyse nætter og skønne hemmeligheder, som kun du kender.

7 uforglemmelige sommerdufte

Men hvad skal du dufte af denne sommer, når du skal ud og skabe nye minder og uforglemmelige stunder?  Lige nu bugner hylderne med lækre dufte, der kan tilføre din sommer noget helt specielt. Vi giver dig her vores syv favoritter​​​​​​​.

Giorgio Armani, You Intense Eau de Parfum

Giorgio Armani har endnu en gang skabt en duft, som er ganske uimodståelig, dristig og forførende. Kirsebær og feminin jasmin fremhæver duften, og får den til at emme af sensualitet.  


God til dig, der tør dufte forførende.

CLEAN, Endless Summer, Eau de Toilette

Populære CLEAN har skabt den ultimative duft af sommer, der aldrig ender. Solen der rammer huden, fødderne i sandet og gode venner. Neroli, hvid fresia, sandeltræ og vanilje er blot noget af de skønne noter, duften er bygget på.


Duften til dig der vil smile hele sommeren.

Hermès, Un Jardin sur la Lagune, Eau de Toilette

Der er intet, der er overladt til tilfældighederne, når det kommer til franske Hermès, og det gælder i den grad også denne duft. Natur, drømme og mystik på flaske, sådan beskrives den bedst. En moden og veludført duft, som er god både til dag- og aftenbrug.


Til dig der ønsker en varm og moden duft – uden den er for tung.

Miss Dior, Eau de Toilette

Den nye Miss Dior duft er sprudlende og rig på blomsternoter. Dior er kendt for sine forfriskende dufte og denne duft er ingen undtagelse. Let og forfriskende, så man bliver helt nysgerrig på kvinden, der bærer denne duft.


Duften til dig der er ønsker en berusende sommerduft.

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs også

Giorgio Armani, Si Fiori Eau de Parfum

Forestil dig en velovervejet blanding af moskus, orangeblomst og vaniljenoter, en cocktail som simpelthen ikke kan slå fejl. Så feminin, frisk og dyrisk på en og samme tid. Vi tror på, at dette bliver en af sommerens helt store dufte.​​​​​​​


Til dig der ønsker det gode miks mellem det friske og det varme.

Zarkoperfume, Purple Molécule 070.07, Eau de Parfum

Danske Zarkoperfume lancerer gang på gang dufte, der er så forførende og gennemførte, at man straks forelsker sig.  Denne duft blev skabt i sommerens syvende måned og indkapsler alle de nordiske dufte man støder på i naturen på en skøn juli dag. Noter som hvid orkidé, magnolia, vanilje og sandeltræ blot for at nævne nogle, giver duften sin unikke form.


Til dig der elsker molekule dufte og i særdeleshed vil mindes sommeren

10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Igen i år bliver vores forår beriget med nogle helt nye parfumer - ja tak! I artiklen her afslører jeg 10 af de store duftnyheder, som jeg er overbevist om, bliver et hit.

Læs også

Burberry, Her blossom, Eau de Toilette

Burberrys bud på en sommerduft byder på en lys og let en af slagsen. Den er  blomstrende og indkapsler en glad og legende stemning. Mandarin, blomme, musk og et par trænoter er med til at gøre duften til en af sommerens flyvende duftoplevelser.


Til dig som elsker en let og lys duft, som stadig har masser af individualitet at byde på.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Vi guider

Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Pas godt på dine fødder med pedicure og fodpleje, for de bærer rundt på dig dag ud og dag ind og skal stå model til lidt af hvert. Vi guider dig til, hvordan du passer og plejer dine fødder som en professionel.

Læs Mere
ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Bag om brandet

ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Af Isabel Marschall Thostrup

Zarko Pavlov er manden bag det danske parfumebrand, Zarkoperfume, og han er igen aktuel med sin nyeste duft, Cloud no. 2. Vi mødte ham på Nimb hotel til en snak om duftenes baggrund og Zarkos egen idealistiske tilgang til duftverdenen.

Læs Mere
Sådan bruger du rosenvand

Vi guider

Sådan bruger du rosenvand

Af Trine Brøndsted

Rosenvand, rosenblomstervand eller rosewater – kært barn har mange navne. Rosenvand er dit nye musthave skønhedsprodukt. Bliv klogere på hvorfor, og hvad du skal bruge det til, lige her.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.