Rensning & Desinfektion

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

16 produkter
16 produkter
Sorter efter: Mest populære
Line
Materialist og Helserådgiver
Line blev i 2020 uddannet materialist og har et stort kendskab til branchen. Hun har en stor passion inden for hudpleje, og elsker at fordybe sig i de enkelte produkter. Line er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at nørde ingredienslisten. Hun sætter en stor ære i at hjælpe den enkelte kunde i øjenhøjde, uanset hvilke område det omhandler.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse

Er desinfektion nødvendigt?

Desinfektionsmiddel behøver ikke være en del af din almindelige rengøringsrutine, men det er nogle gange nødvendigt at desinficere. Du kan nemlig ikke se bakterier, mikroorganismer, virus eller coli-bakterier, men de kan være farlige for dig og din krop. Derfor er det vigtigt med desinficerende rengøring.

Hvordan desinficerer jeg?

Når du bruger desinficerende rengøringsmidler, så fjerner og forebygger du bakteriedannelse. Brug det i køleskabet, dybfryseren, spækbræt, køkkenredskaber, overflader i køkkenet, spisebordet og på badeværelset. Du undgår bakterier og dårlig lugt ved jævnligt at desinficere hjemmet.

Du kan med fordel bruge desinfektionsservietterne, som er den hurtige og effektive måde at desinficere overflader på. Du er sikker på en jævn og sikker dosering, der er klar til hurtig brug. Desinfektionsservietter bruges typisk til desinfektion af mindre områder i køkkenet, puslepladsen, dørhåndtag m.m.

Dårlig lugt i tøjet

Rodalon Sportsvask er til dig med en aktiv livsstil. Produktet fjerner den dårlige lugt i sportstøj og desinficerer. Det kan desuden fjerne bakterier ved lavere vasketemperatur, så du trygt kan vaske den svedige sportstrøje på helt ned til 30 grader. Det kan også bruges, hvis du vil desinficere dine sko.

Skimmelsvamp og mug

Skimmelsvamp kan opstå, hvis der er fugt, eller hvis der har været en vandskade. Ved svære tilfælde af mug og skimmelsvamp kan du anvende Matas Desinfektionsmiddel. Fordel opløsningen med spray eller klud og lad det sidde og virke et døgn før afvaskning. Badeværelset er det rum, hvor der er størst risiko for mug og skimmel i fuger og vinduer pga. fugt. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at lufte ud, så der ikke kommer skimmelsvamp.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.