• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Rensning & Desinfektion

Bolig & Livsstil Husholdning
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

16 produkter
16 produkter
Sortér efter: Mest populære

Er desinfektion nødvendigt?

Desinfektionsmiddel behøver ikke være en del af din almindelige rengøringsrutine, men det er nogle gange nødvendigt at desinficere. Du kan nemlig ikke se bakterier, mikroorganismer, virus eller coli-bakterier, men de kan være farlige for dig og din krop. Derfor er det vigtigt med desinficerende rengøring.

Hvordan desinficerer jeg?

Når du bruger desinficerende rengøringsmidler, så fjerner og forebygger du bakteriedannelse. Brug det i køleskabet, dybfryseren, spækbræt, køkkenredskaber, overflader i køkkenet, spisebordet og på badeværelset. Du undgår bakterier og dårlig lugt ved jævnligt at desinficere hjemmet.

Du kan med fordel bruge desinfektionsservietterne, som er den hurtige og effektive måde at desinficere overflader på. Du er sikker på en jævn og sikker dosering, der er klar til hurtig brug. Desinfektionsservietter bruges typisk til desinfektion af mindre områder i køkkenet, puslepladsen, dørhåndtag m.m.

Dårlig lugt i tøjet

Rodalon Sportsvask er til dig med en aktiv livsstil. Produktet fjerner den dårlige lugt i sportstøj og desinficerer. Det kan desuden fjerne bakterier ved lavere vasketemperatur, så du trygt kan vaske den svedige sportstrøje på helt ned til 30 grader. Det kan også bruges, hvis du vil desinficere dine sko.

Skimmelsvamp og mug

Skimmelsvamp kan opstå, hvis der er fugt, eller hvis der har været en vandskade. Ved svære tilfælde af mug og skimmelsvamp kan du anvende Matas Desinfektionsmiddel. Fordel opløsningen med spray eller klud og lad det sidde og virke et døgn før afvaskning. Badeværelset er det rum, hvor der er størst risiko for mug og skimmel i fuger og vinduer pga. fugt. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at lufte ud, så der ikke kommer skimmelsvamp.

Karina S.
Karina S.
Materialist
Karina startede hos Matas i 2012, hvor hun sideløbende tog en kosmetologuddannelse. I 2018 valgte Karina at dygtiggøre sig yderligere og blev materialist, hvor hun kombinerede sin viden om makeup, negle og hudpleje med vitaminer og kosttilskud. I dag er hun i sandhed en skønhedsekspert, der elsker at rådgive kunder inden for både hudpleje og helse.