Skadedyrsbekæmpelse

Tøj & Bolig Husholdning
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

58 produkter
58 produkter
Sorter efter: Mest populære
ECOstyle KatteFri 400 g
129,95 kr.
Trinol Insect Freeze 500 ml
149,95 kr.
ECOstyle Skræmme Ugle
249,95 kr.
Trinol Window Flytrap 4 stk
24,95 kr.
ValMed Insektgiftfjerner
69,95 kr.
Pest-stop Insektfanger
119,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Skadedyr

Skadedyr er dyr, der generer mennesker. De fleste skadedyr er planteædere, som æder de planter, vi gerne vil have for os selv, eller opportunister, som har lært at udnytte vores daglige færden.

Møl

Er du plaget af møl, opdager du det garanteret først, når du ser de voksne møl flyve rundt i huset. Det er dog ikke de voksne møl, der er problemet, men derimod deres larver. Larverne lever nemlig af proteinet i naturligt materiale som uld, bomuld og silke. De spiser derfor af alt fra tæpper, tøj, tekstiler, skind til læder.

Du kan benytte en klædemølfælde, som du lægger i det område, hvor møllene færdes. På fælden er et klistret område, hvor der er tilsat et kunstigt hunmøl-duftstof, som vil tiltrække hanmøl. Hannerne vil sidde fast i klisteret, og hunnerne vil ikke kunne blive befrugtet og lave nye larver.

Mus

Mus kan forårsage store skader på husets elektriske installationer, hvilket kan forårsage brand. Derudover kan mus sprede salmonella og andre smitsomme sygdomme.

Du kan benytte musekorn, som er yderst effektive til bekæmpelse af mus. Når musen indtager kornene, vil det aktive stof bedøve musen, hvorefter den sover ind og dør.

Ønsker du ikke at benytte dig af musekorn, kan du benytte en musefælde. Musefælden er effektiv, hurtig og human. For den bedste effekt anbefaler vi, at du tilsætter lokkemad til fælden f.eks. spegepølse, æg, rosiner el. lign.

Sølvfisk

Sølvfisk er sjældent et skadende dyr, dog kan de have en tendens til at gå i tørvarer som sukker eller mel. Ofte støder vi kun på sølvfisken, når den piler hen ad badeværelsesgulvet. Sølvfisk bliver nemlig tiltrukket af det fugtige miljø på badeværelset, så en god måde at komme dem til livs er at lufte oftere ud.

Du kan supplere udluftningen med en fælde til sølvfisk, som du lægger et ugeneret sted på gulvet. I fælden er der en limplade, hvor småkryb sætter sig fast.

Fælden er også effektiv ved bænkebidere, edderkobber og andet kryb og kravl.

Myrer

De flittige, små myrer kan grave utallige gange under dit gulv, og hvis ikke de stoppes, kan dit hus ende med at tage skade. Udover dette vil myrerne også søge føde, hvilket kan medføre, at de slår lejr i dit køkken og bevæger sig rundt i dine køkkenskabe.

Vores myrelokkedåse er en effektiv måde at udrydde myrer, som har bosat sig indenfor. I lokkedåsen er der en mixture af honning og det aktive stof, som myrerne selv transporterer ned i deres bo, hvorefter de fordeler og indtager det. På denne måde vil myreboet blive udryddet indefra.

Myrespray kan også anvendes mod myrer indendørs og har en øjeblikkelig virkning. Denne metode har dog ikke samme effektivitet mod myrerne i boet, da sprayen dræber myrerne med det samme, og der derfor ikke transporteres gift ned til boet.

Er det i stedet udenfor du oplever en uønsket mængde myrer, kan du benytte dig af vores myremiddel til udvanding. Her opløses 20 ml. middel i 5 liter vand. Du kan behandle fem kvadratmeter myrebo med én blanding. ​​​​​​​

Elektronisk afskrækker

De elektroniske afskrækkere bruger ultrasoniske bølger til at afskrække skadedyr (heriblandt katte) eller af reelle dyrelyde fra rovfugle, som holder andre fugle på afstand.

Insektspray

For en mere overordnet effekt mod krybene og flyvende insekter, kan du bruge midlet Trinol 810. Produktet sprayes på de overflader, hvor du oplever, at insekterne færdes, og de vil derefter dø kort tid efter de kommer i kontakt med midlet. Trinol 810 er lavet til indendørs brug og har en langtidseffekt på op til 7 uger.

Mathilde
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.
Min ekspertise er:
Hudpleje