Afkalkning

Tøj & Bolig Husholdning
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

10 produkter
10 produkter
Sorter efter: Mest populære

Afkalkningsmidler

Citronsyre er en middelstærk trivalent syre. Den findes naturligt i mange citrusfrugter, men fremstilles hovedsagligt kunstigt. Det bruges oftest som afkalkningmiddel til afkalkning af opvaskemaskine, vaskemaskine og andre husholdningsmaskiner eller overflader. Det kan også afkalke kobber og messing og fjerne pletter fra frugtsaft.

Hexa Blødgøringsmiddel er meget effektiv mod kalk i vaskemaskinen. Produktet binder kalken i vandet og forebygger derved kalkaflejringer på varmelegemet samt de øvrige vitale dele i maskinen. Dette resulterer i et lavere elforbrug og længere levetid på maskinen. Hexa kan også bruges i det daglige for at undgå stift tøj og eventuelle kalkrester i tøjet. Her kan du nemlig tilsætte lidt Hexa til vaskepulveret, når du vasker. Doseringen af vaskepulveret bliver derved også nedsat.

Kalkstensfjerner er et koncentreret rengøringsmiddel. Det kan fjerne kalksten og kalksæbe på for eksempel vaskekummer, rustfrit stål, rør, toiletter, køkkenvaske, vandhaner, fliser, tekopper, vaser, brusehoveder og meget mere.

Eddikesyre er en organisk forbindelse, der giver eddiken dens karakteristiske skarpe lugt. Det anvendes ofte til toiletter, der er meget tilkalkede eller til afkalkning af fliser i eksempelvis badeværelset. Bruger du denne syre, er det vigtigt at anvende handsker. Husk at lufte ud.

Du kan også anvende eddikesyre til at afkalke strygejernet. Her er det blot vigtigt at du blander eddikesyren op med vand. Når du hælder blandingen på dit strygejern, er det vigtigt, at du lader strygejernet stå oprejst, mens blandingen damper gennem jernet. Tjek helst op på, om dit strygejern kan tåle afkalkning med eddike. Ikke alle typer strygejern har godt af eddikeblandingen.

Afkalker til kaffemaskine og elkedel består af to forskellige slags syrer, nemlig Citronsyre og glykolsyre, som begge er effektive til afkalkning.

Husk altid at være opmærksom på faremærker og forholdsregler ved brug af kemiske produkter.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.