• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Tekstilpleje

Tøj & Bolig Husholdning
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

80 produkter
80 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Dylon tekstilfarve

Dylons tekstil- og tøjfarve til vaskemaskinen er en nem måde at friske dit gamle tøj op på. Den innovative all-in-one-formel gør det nemmere end nogensinde før at farve dit tøj. Saltet i blandingen åbner for fibrene i dit tøj, så farven nemmere kan sætte sig fast. Vi har et bredt udvalg af farvemuligheder her på Matas.dk. Du finder et væld af farvemuligheder, lige fra den nedtonede pudderrosa til den spraglede solsikkegule. Du kan også finde en tøjfarve, som er lavet specifikt til at genopfriske dit sorte tøj.

Ved brug af tekstilfarve til vaskemaskine skal du sørge for at vaske tøjet på 40 grader, for sådan tager tøjet bedst imod farven. En pakke af Dysons tekstik- og tøjfarve kan farve op til 600 g tekstil til den fulde nuance, og hvis du vil have en blidere farve, kan du farve helt op til 1,2 kg. tekstil pr. pakke.

Gode råd til farvning af tøj

Inden du begynder at farve dit tøj, så husk at se efter, hvilket materiale det er lavet af. Naturmaterialer kan farves, men det kan syntetiske materialer ikke. Hvis du ønsker at farve et stykke stof, der har enten pletter, falmede områder eller klormærker, kan det ikke altid dækkes af farven. Desuden er det også kun muligt at farve fra en lysere til en mørkere nuance.

Farveteori

Inden du skal i gang med at farve dit tøj, så husk, at farver også bliver blandet, når det gælder tøjfarvning. Det vil sige, at:

Gul + blå = grøn

Blå + rød = lilla

Gul + rød = orange​​​​​​​

Tekstilpleje

Her på Matas.dk kan du også finde plejeprodukter til dine tekstiler. Er du på udkig efter sæbe til sportstøj, vaskemiddel til uld/silketøj eller imprægnering til din taske? Find det her på siden.

Du kan også finde alternativer til vaskemiddel som eksempelvis vaskenødder, der er et naturligt og økologisk vaskemiddel-alternativ til tøjvask, opvask, rengøring og som shampoo. Derudover er de naturligvis biologisk nedbrydelige.​​​​​​​

Mathilde
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.
Min ekspertise er:
Hudpleje