Tekstilpleje

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

116 produkter
116 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 20%
Rodalon Sportsvask 1 liter
Medlemspris
54,36 kr.67,95 kr.Spar 14,-
Dylon Black Renovator 100 g
54,95 kr.
VI GUIDER
Hold vasketøjet blødt med Hexa fra Matas Material
LÆS MERE
SOGO Fnugfjerner Hvid/Lyserød
149,95 kr.
Sonett Vaskemiddel Lavendel 5 l
279,95 kr.
SPAR 20%
Zebla Sportsvask med Parfume 500 ml
Medlemspris
87,96 kr.109,95 kr.Spar 22,-
SPAR 20%
Zebla Sportsvask uden Parfume 500 ml
Medlemspris
87,96 kr.109,95 kr.Spar 22,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Dylon tekstilfarve

Dylons tekstil- og tøjfarve til vaskemaskinen er en nem måde at friske dit gamle tøj op på. Den innovative all-in-one-formel gør det nemmere end nogensinde før at farve dit tøj. Saltet i blandingen åbner for fibrene i dit tøj, så farven nemmere kan sætte sig fast. Vi har et bredt udvalg af farvemuligheder her på Matas.dk. Du finder et væld af farvemuligheder, lige fra den nedtonede pudderrosa til den spraglede solsikkegule. Du kan også finde en tøjfarve, som er lavet specifikt til at genopfriske dit sorte tøj.

Ved brug af tekstilfarve til vaskemaskine skal du sørge for at vaske tøjet på 40 grader, for sådan tager tøjet bedst imod farven. En pakke af Dysons tekstik- og tøjfarve kan farve op til 600 g tekstil til den fulde nuance, og hvis du vil have en blidere farve, kan du farve helt op til 1,2 kg. tekstil pr. pakke.

Gode råd til farvning af tøj

Inden du begynder at farve dit tøj, så husk at se efter, hvilket materiale det er lavet af. Naturmaterialer kan farves, men det kan syntetiske materialer ikke. Hvis du ønsker at farve et stykke stof, der har enten pletter, falmede områder eller klormærker, kan det ikke altid dækkes af farven. Desuden er det også kun muligt at farve fra en lysere til en mørkere nuance.

Farveteori

Inden du skal i gang med at farve dit tøj, så husk, at farver også bliver blandet, når det gælder tøjfarvning. Det vil sige, at:

Gul + blå = grøn

Blå + rød = lilla

Gul + rød = orange​​​​​​​

Tekstilpleje

Her på Matas.dk kan du også finde plejeprodukter til dine tekstiler. Er du på udkig efter sæbe til sportstøj, vaskemiddel til uld/silketøj eller imprægnering til din taske? Find det her på siden.

Du kan også finde alternativer til vaskemiddel som eksempelvis vaskenødder, der er et naturligt og økologisk vaskemiddel-alternativ til tøjvask, opvask, rengøring og som shampoo. Derudover er de naturligvis biologisk nedbrydelige.​​​​​​​

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.