Fugt

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Farve

Tilbud m.m.

Bedømmelser

5 produkter
5 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 17,-
3 x 450 g
Matas MaterialFugtfjerner Refill
67,95 kr.84,95 kr.
(153)
SPAR 11,-
2 kg
Matas MaterialFugtfjerner
43,95 kr.54,95 kr.
(188)
SPAR 18,-
450 g
Matas MaterialFugtfjerner i beholder
71,95 kr.89,95 kr.
(85)
KUN ONLINE
Lysbrun
SOGOElektrisk Befugter med Ledning
599,95 kr.
KUN ONLINE
LB 55
BeurerVarmtvandsluftbefugter
1.549 kr.
Line
Materialist og Helserådgiver
Line blev i 2020 uddannet materialist og har et stort kendskab til branchen. Hun har en stor passion inden for hudpleje, og elsker at fordybe sig i de enkelte produkter. Line er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at nørde ingredienslisten. Hun sætter en stor ære i at hjælpe den enkelte kunde i øjenhøjde, uanset hvilke område det omhandler.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse

Hvordan opstår fugt?

Fugt opstår på mange måder i husholdningen. Når du går i bad og det damper, når du vasker tøj, eller hvis du hænge tøj til tørre indenfor i huset. Alle disse dagligdagsting kan resultere i fugt, mug og kondens i hjemmet – og det kan i værste fald medføre et dårligt indeklima. Det kan også være mere farligt end bare dét, for eksempelvis støvmider trives godt i fugtige omgivelser. For høj fugt kan også give problemer med svamp i træværk og skimmelsvamp på vægge og i tekstiler.

Hvor bruges en fugtfjerner?

De fleste fugtfjernerprodukter bruges i for eksempel sommerhuse, kælderen, campingvogne, soveværelser, udestuer eller ved siden af vaskemaskinen. Alle disse steder er der risiko for, at høj fugtighed kan skabe kondens, skimmel og mug.


Fugtposer til ophæng

Kan anvendes overalt, hvor fugten er et problem. De er helt perfekte i sommerhuset, kælderen eller i soveværelset. Fugtposen hænges op over en spand eller beholder i rummet, hvor der skal opsuges fugt fra luften. Denne fugt omdannes til vand, som drypper ned i en beholder.


Fugtfjerner i beholder

Modvirker kondens, skimmel, dårlig lugt og mug. Fugtfjerner i beholder er perfekt til brug i campingvognen, på båden og i sommerhuset. Den er god i rum på op til 15 kvadratmeter. Krystallerne i posen vil suge al overflødig fugt i rummet.

Både fugtfjerneren til ophæng samt fugtfjerner i beholder har en levetid på ca. tre måneder, før krystallerne er så nedbrudte, at de ikke kan suge mere fugt.


Fugtfjernermaskinen/affugteren kan bruges i rum på op til 15 kvadratmeter. De fungerer ved at suge overflødig fugt fra rummet ned i en tank inde i maskinen. Den er perfekt at stille i en kælder, i sommerhuset eller ved siden af en vaskemaskine. Fugtfjernermaskinen kan også flyttes fra rum til rum.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek