Menu
Nyhed

Nyt kosttilskud fra Plaisir er rig på hyaluronsyre

Vi er kommet til næste kosttilskud i rækken af Plaisirs nye Inner Beauty. Serien består af veldokumenterede kosttilskud til dig, der ønsker et godt supplement til dine daglige skønhedsrutiner, der også tager højde for den indre skønhed. Og spørger du os, tager den her virkelig kegler! Plaisir Beauty Hyaluron Boost er guf for huden, hvis den trænger til et boost af udstrålingen indefra i det daglige. Læs med, når vi dykker ned i kosttilskuddet og nørder ingredienserne i dybden.

Hyaluronsyre er på alles læber, når det kommer til skønhed. Du har sikkert hørt om det fra dine hudpleje- og kosmetikprodukter, hvor ingrediensen især er kendt for sin fugtgivende egenskab. Men hyaluronsyre er ikke kun anvendeligt i hudpleje og makeup, det indtager også hovedrollen i det nye kosttilskud Beauty Hyaluron Boost fra den helt nye Inner Beauty-serie fra Plaisir. Lad os se nærmere, på hvad kosttilskuddet egentlig indeholder.

Hyaluronsyre indefra

Hyaluronsyre er hovedingrediensen i Plaisirs tredje og sidste nyhed - Plaisir Hyaluron Boost. Der er tilføjet en stor mængde hyaluron for at booste din udstråling indefra i det daglige. 

Fakta om hyaluronsyre

Hyaluronsyre er måske noget du kender fra dine hudpleje- og kosmetikprodukter, men faktisk er denne syre en medspiller i mange processor i kroppen. Halvdelen af kroppens hyaluronsyre finder vi i vores hud som et naturligt proteinstof, vi alle er født med i kroppen - også kaldet sukkermolekyler. Vi mister desværre hyaluronsyre, da vores krop med alderen producerer mindre og mindre. Op imod 30 % af den naturlige hyaluronsyre fornyes dagligt, men med alderen svækkes denne evne. Faktisk vil du, når du rammer 40-50-årsalderen have knap halvdelen af den mængde hyaluronsyre i kroppen, som du havde i dine teenageår. Den højeste koncentration af hyaluronsyre finder du sjovt nok i vores øjne og led.Hyaluronsyre er kendt som naturens egen fugtmagnet, der forbedrer hudens struktur og fugtniveau, så det både kan ses og føles. Derfor er det også yderst populært at tilføre i hudpleje og du har måske selv et serum på badeværelseshylden med hyaluronsyre i. Flere af Plaisirs sera indeholder nemlig denne fugtbooster.

Plaisir Hyaluron Boost


Det nye Plaisir Hyaluron Boost indeholder også andre gode ingredienser udover hyaluronsyre:

  • SkinAx² ™, som består af vindruekerneekstrakt, melonekstrakt, vitamin C og Zink – alt sammen med til at bidrage til hudens udstråling indefra.


  • Dermial®*, der er rig på hyaluronsyre.


Anvendelse
Dette produkt er til voksne, som ønsker et tilskud af hyaluronsyre. Anbefalet daglig dosis er 1 kapsel i forbindelse med et hovedmåltid.

Et godt råd

Stil dit nye kosttilskud i køkkenet, så du bliver mindet om at tage det sammen med et hovedmåltid. Ligesom en konsekvent hudplejerutine er vigtig dagligt, er det også vigtigt at tage kosttilskuddet hver dag, hvis du vil se resultater.*Dermial® er et varemærke under licens fra Bioberica S.A.U.Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Amalies hudplejerutine med Plaisir

Vi guider

Amalies hudplejerutine med Plaisir

Af Amalie Schiller

En god rens og en plejende fugtighedscreme er de to vigtigste produkter, når jeg skal pleje min hud. Når det så er sagt, så er et godt serum og en ansigtsscrub bestemt også et musthave i min rutine. Mangler du inspiration til en ny hudplejerutine og hvilken rækkefølge, du skal bruge de forskellige produkter? Så læs med i mit lille skriv her, hvor jeg viser min hudplejerutine og guider dig gennem Plaisirs velplejende produkter, der er gode til alle hudtyper.

Læs Mere
Nyhed: Luksuriøs 3in1 Eye Cream fra Plaisir

Nyhed

Nyhed: Luksuriøs 3in1 Eye Cream fra Plaisir

Mørke rande, puffy eyes og fine linjer. Øjnene er et af de første steder, der afslører ældning og træthed. Det kan derfor betale sig at finde en øjencreme, der effektivt plejer det sarte øjenområde. Den nye Plaisir 3in1 Eye Cream er et godt sted at starte, da den har hele tre funktioner i ét produkt.

Læs Mere