Glans

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

50 produkter
50 produkter
Sorter efter: Mest populære
Milk Shake Incredible Milk 150 ml
229,95 kr.
SPAR 25%
KÉRASTASE Elixir Ultime Le Masque Hair Mask 200 ml
Medlemspris
311,21 kr.414,95 kr.Spar 104,-
SPAR 42,-
Gun-Britt Split Ends Serum 50 ml
167,95 kr.209,95 kr.Spar 42,-
MEDLEMSTILBUD
Spar 25% på Kérastase, Redken og L'Oréal Professionnel*
SHOP HER
SPAR 34,-
John Frieda 3-in-1 Shine Spray 150 ml
103,95 kr.137,95 kr.Spar 34,-
SPAR 25%
Redken Anti Frizz Hairspray 250 ml
Medlemspris
153,71 kr.204,95 kr.Spar 51,-
KUN ONLINE
OSMO Wonder 10 25 ml
39,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Opfrisker kedeligt og livløst hår

De fleste drømmer om lokker, der skinner glansfuldt og stråler af sundhed. Med shinespray får dit hår en ekstra skinnende og silkeagtig glans uden hårlak. Uanset, hvordan din hårtekstur er, kan du få en lækker, skinnende manke en glansspray, shine serum eller shine cream. Læs med her hvis du ønsker gode råd til et mere skinnende hår.

Hvordan bruger jeg shine spray?

Ryst flasken og spray direkte på det tørre, stylede hår med ca. en arms afstand. Glanssprayen fedter ikke, er let at vaske ud, frisere i og kan anvendes efter behov.

Et godt tip er at at have en shinespray med i tasken, som du kan bruge i løbet af dagen til at pifte din hårstyling op.

Hvornår bruger jeg et shine produkt?

Glansspray bruger du som afslutning af din hårstyling, for at dit hår får et mere glansfuldt finish. Ryst flasken og spray direkte på det tørre, stylede hår, og du får et vægtløs og virker ikke tyngende for dit hår. Det er det sidste touch til din frisure!

Shine Cream hjælper dig til at få kontrol over dit morgenhår, og tilfører samtidig lokkerne masser af glans og liv. Shine Cream er en god ven i nøden til de travle morgener, da den er nem at påføre i håret. Så er det slut med de dårlige hårdage.

Shine Serum tæmmer og glatter genstridigt hår og giver det et flot og glansfuldt look. Hår serummet er en god pleje til alle typer hår, der har det med at være genstridigt, kruset og filtret. Serummet har en eliminerende effekt på håret, så frisuren holder sig fin og stylet gennem hele dagen. Serum til dit hår giver desuden en flot glans, som derfor kan være en god afsluttende effekt på din hårstyling-rutine hver morgen. Med denne plejende serum kan du både bruge den i vådt, håndklædetørt og tørt hår, og skal ikke skylles ud. Gnid lidt serum i håndfladerne og fordel det jævnt i håret. Dosér efter hårets længde og tykkelse og vær opmærksom på ikke at bruge mere end et par dråber.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.