Menu

Glans

Hår Hårstyling
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

Bedømmelser

Aktuelt

28 produkter
28 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR
42,-
Gun-Britt Split Ends Serum 50 ml
167,95 kr.209,95 kr.
Milk Shake Incredible Milk 150 ml
229,95 kr.
Moroccanoil Glimmer Shine 100 ml
239,95 kr.
Moroccanoil Smoothing Lotion 300 ml
289,95 kr.
Aveda Air Control 50 ml
109,95 kr.
OSMO Wonder 10 25 ml
39,95 kr.+ evt. fragt
Aveda Air Control hair spray 300 ml
339,95 kr.

Opfrisker kedeligt og livløst hår

De fleste drømmer om lokker, der skinner glansfuldt og stråler af sundhed. Med shinespray får dit hår en ekstra skinnende og silkeagtig glans uden hårlak. Uanset, hvordan din hårtekstur er, kan du få en lækker, skinnende manke en glansspray, shine serum eller shine cream. Læs med her hvis du ønsker gode råd til et mere skinnende hår.

Hvornår bruger jeg et shine produkt?

Glansspray bruger du som afslutning af din hårstyling, for at dit hår får et mere glansfuldt finish. Ryst flasken og spray direkte på det tørre, stylede hår, og du får et vægtløs og virker ikke tyngende for dit hår. Det er det sidste touch til din frisure!

Shine Cream hjælper dig til at få kontrol over dit morgenhår, og tilfører samtidig lokkerne masser af glans og liv. Shine Cream er en god ven i nøden til de travle morgener, da den er nem at påføre i håret. Så er det slut med de dårlige hårdage.

Shine Serum tæmmer og glatter genstridigt hår og giver det et flot og glansfuldt look. Hår serummet er en god pleje til alle typer hår, der har det med at være genstridigt, kruset og filtret. Serummet har en eliminerende effekt på håret, så frisuren holder sig fin og stylet gennem hele dagen. Serum til dit hår giver desuden en flot glans, som derfor kan være en god afsluttende effekt på din hårstyling-rutine hver morgen. Med denne plejende serum kan du både bruge den i vådt, håndklædetørt og tørt hår, og skal ikke skylles ud. Gnid lidt serum i håndfladerne og fordel det jævnt i håret. Dosér efter hårets længde og tykkelse og vær opmærksom på ikke at bruge mere end et par dråber.

Hvordan bruger jeg shine spray?

Ryst flasken og spray direkte på det tørre, stylede hår med ca. en arms afstand. Glanssprayen fedter ikke, er let at vaske ud, frisere i og kan anvendes efter behov.

Et godt tip er at at have en shinespray med i tasken, som du kan bruge i løbet af dagen til at pifte din hårstyling op.

Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje