Hårgelé

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

54 produkter
54 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 10,-
Matas Striber Styling Gel Uden Parfume 100 ml
38,95 kr.48,95 kr.Spar 10,-
SPAR 16,-
Matas Striber Curly Styling Gel Uden Parfume 200 ml
63,95 kr.79,95 kr.Spar 16,-
SPAR 16,-
Matas Striber Styling Gel 100 ml
38,95 kr.54,95 kr.Spar 16,-
Redken Sculpting Gel 250 ml
204,95 kr.
SPAR 25%
Lernberger & Stafsing Styling Gel 150 ml
Medlemspris
157,46 kr.209,95 kr.Spar 52,-
Matrix A Curl Can Dream Gel 200 ml
187,95 kr.
DAVID MALLETT Vitamin Gel
249,95 kr.
Bumble and Bumble Sumogel 50 ml
274,95 kr.
Bumble and Bumble Gel 150 ml
269,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Mike
Frisør
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hvad er hårgelé?

Det er typisk mændenes go-to stylingprodukt, fordi det er nemt anvendeligt til alle hårtyper. Hårgelé har en kæmpe fordel, fordi den er vandbaseret og derfor rigtig let at vaske ud af håret igen. En hårgelé er et produkt til hårstyling, som giver dit hår hold, og du kan style frisuren, som du ønsker. Ved at bruge en hårgel, får du et stærkere hold end med en hårspray – og mindre hold end en voks.

hårgelé til krøller

Det er vigtigt, at du hjælper dine krøller med at holde på formen, hvis du vil definere dem, uden der opstår frizz. Kram gerne en gelé ind i dit fugtige hår fra rødder til spidser, så lokkerne bevarer deres spændstighed og får fugt. Lad derefter dit hår lufttørre, eller føntør det. Slut af med at kramme en olie eller krøllecreme ind i dine krøller. Gelé til krøllerne giver mere hold, mere glans og mindre krus!

Hvis du er bange for, at en gel let kommer til at tynge dine krøller, kan du være rolig. Produktet er typisk meget lettere end en voks, og derfor tynger den ikke dit hår. Har du meget tyndt hår og fine krøller, skal du dog være opmærksom på ikke at bruge for store mængder af gel.

hårgelé til kort hår

Gelé er perfekt i kort hår, der bliver lagt tilbage, fordi det giver et langvarigt hold og kontrol over dit hår. Gelé er perfekt til at skabe tekstur, form og hold i dine lokker, mens den samtidig giver et løft til det skandinaviske hår. Du får et hårprodukt, som er godt til at style håret i hverdagen, både med og uden føntørring.

hårgelé til længere hår

En hårgele er også helt ideel til dit lange hår, hvor du kan du skabe tekstur og volumen. I rent, fugtigt hår kan du anvende en styling gel som base for din efterfølgende hårstyling. For at opnå mest muligt fylde og tekstur i håret, kan du arbejde geléen godt ind fra dine hårrødder, så du får et ekstra løft. Du kan herefter lade dit hår lufttørre eller føntørre det. Føntør dit hår med en rundbørste, som giver endnu mere volumen i dit hår, hvis det har tendens til at klaske sammen.

Husk at tage højde for din hårtype og hårlængde, når du vælger produkt, så du kommer hjem med det helt rigtige til dit hår. ​​​​​​​

Gør hårstyling til en leg med Revamp

Vi guider

Gør hårstyling til en leg med Revamp

Af Ida Hinchely Kyhn

At style håret behøver ikke at være en kedelig rutine – du kan sagtens gøre det fuld af leg og kreativitet! Revamps serie af stylingtools gør det nemt og sjovt at style lokkerne med deres innovative og professionelle produkter. Vi har samlet en håndfuld af dem her, så du kan blive inspireret til dit næste køb.

Læs Mere
Hårstylisten guider: Fem nemme stylingtools

Hairstudio

Hårstylisten guider: Fem nemme stylingtools

Af Amalie Kaais Lund

Stylingtools kan være lidt af en jungle. Hvordan finder du det rigtige tool, og hvordan laver du så en pæn styling - nemt og hurtigt? Hårstylist Mike Paudy guider dig her til fire nemme styles med fem styligtools.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.