• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Saltvandsspray

Elsker du også de smukke voluminøse bølger og det lækre vindblæste look, du får, når du har været ved stranden? Du behøver ikke tage til stranden for at opnå dette skønne strandlook. Her på Matas.dk finder et bredt udvalg af saltvandssprays til langt eller kort hår.

Hår Hårstyling
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

21 produkter
21 produkter
Sortér efter: Mest populære
(8)
Ecooking Saltvand til Håret 200 ml
112,95
Førpris 149,95
Optjen 12 point
(35)
Björn Axén Salt Water Spray Strong Hold 150 ml
139,95
Optjen 14 point
(10)
Gun-Britt Britt Oil & Saltwater Spray 100 ml
184,95
Optjen 19 point
(5)
Nilens Jord Salt Water Spray 150 ml
129,95
Optjen 13 point
(31)
TONI&GUY Sea Salt Texturising Spray 200 ml
59,95
Optjen 6 point
(6)
Sachajuan Ocean Mist 150 ml
184,95
Optjen 19 point
Kevin Murphy Hair.Resort.Spray Beach Look 150 ml
217,95
Optjen 22 point
MEDLEMSTREATS
Dennis Knudsen Private Natural Caviar Saltwater Spray 150 ml
Medlemspris 149,96
Ikke medlem 199,95
Optjen 15 point
Lækkert strandhårSådan laver du et lækkert strandhår
Vi guider dig til hvordan du nemt laver et lækkert strandhårVi guider dig til hvordan du nemt laver et lækkert strandhår
Björn Axén Organic Salt Water Spray 150 ml
154,95
Optjen 16 point
ZENZ 14 Salt Water Spray Pure 200 ml
229,95
Optjen 23 point
ZENZ 15 Salt Water Spray Sweet Orange 200 ml
229,95
Optjen 23 point
Fudge Salt Spray 150 ml
199,95
Optjen 20 point
Less Is More Elderflower Salt Spray 50 ml
79,95
Optjen 8 point
Less Is More Elderflower Salt Spray 150 ml
199,95
Optjen 20 point
Bumble and Bumble Surf Spray 50 ml
174,95
Optjen 18 point

Hvad gør en saltvandsspray?

Når du bruger en saltvandsspray, giver det samme effekt, som hvis du har haft en tur i bølgerne ved stranden. Du får mere voluminøst hår samt et smukt, vindblæst look uden mange af de kemikalier, du finder i andre stylingprodukter. De fleste saltvandssprays indeholder nemlig primært vand, salt og fugtgivende ingredienser. Derfor får dine krøller ekstra hold, og de bliver definerede.

Hvorfor netop dette produkt?

Da en saltvandsspray ofte indeholder mange naturlige ingredienser, er det en skånsom måde at opnå det rå og vindblæste look. Mange af de saltvandssprays, du finder her på Matas.dk, indeholder fugtbindende og fugtgivende ingredienser, plejende olier og urteekstrakter. Desuden er der også et stort udvalg uden parfumer og parabener til dig, der har allergier eller bare gerne vil undgå kemiske ingredienser.

Sådan bruger du din saltvandsspray

Den bedste måde at bruge din saltvandsspray på er ved at spraye produktet i dit hår, mens det er vådt eller håndklædetørt. Du kan eventuelt bøje dig forover, så du er sikker på at få produktet sprayet godt ind for optimal effekt. Du kan spraye det i dit hår ved hovedbunden og helt ned til spidserne for ekstra volumen. For virkelig at opnå strand-looket kan du lade dit hår lufttørre, ligesom når du har været på stranden.

Saltvandsspray i tørt hår

Du kan også sagtens bruge din saltvandsspray i tørt hår. Dette giver en lækker volumen til dit hår, specielt hvis du påfører det i hele dit hår. Du kan prøve at løfte dit hår op i sektioner og spraye helt inde ved hovedbunden. Massér det ind i dit hår for at give et flot løft. Undgå i dette tilfælde at vælge en saltvandsspray med olie, da den ikke vil trænge ind i håret uden hjælp fra vand. Det kan efterlade dit hår en smule fedtet.

Saltvand i sin naturlige opløsning

Saltvand i små ampuller er nemme at anvende, hvis du døjer med tørre øjne eller i perioder er tilstoppet i næsen. Den naturlige saltvandsopløsning tilfører væske og balancerer dine slimhinder. Du kan også bruge de små ampuller til at rense din nye piercing. Saltvand kan altid bidrage med fugt og rensende salte.

Maj D.
Frisør
"Når det kommer til styling af håret, så er det kun fantasien der sætter grænser! Med den rette pleje og de rigtige tools, kan du komme rigtig langt med stylingen derhjemme. Mange ser hårstyling som noget uoverskueligt og svært, men med mine tips og tricks kan du ikke gå helt galt i byen".
Maj er oprindeligt uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive o...
Min ekspertise er:
Hårpleje