Hårvoks

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/6
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

216 produkter
216 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 18,-
Matas Striber Men Soft Mud Wax 75 ml
51,95 kr.69,95 kr.Spar 18,-
SPAR 15,-
Matas Striber Hard Mud Wax Uden Parfume 75 ml
59,95 kr.74,95 kr.Spar 15,-
MEDLEMSTILBUD
Spar 25% på Kérastase, Redken og L'Oréal Professionnel*
SHOP HER
SPAR 14,-
Matas Striber Fiber Paste 75 ml
55,95 kr.69,95 kr.Spar 14,-
SPAR 38,-
Gun-Britt Dry Wax Spray 220 ml
151,95 kr.189,95 kr.Spar 38,-
ZENSI Hair Wax 75 g
124,95 kr.
SPAR 28,-
Björn Axén Short Hair Wax 80 ml
111,95 kr.139,95 kr.Spar 28,-
MEDLEMSTREATSSPAR 25%
Paul Mitchell Spray Wax 125 ml
Medlemspris
149,96 kr.199,95 kr.Spar 50,-
MATAS LIVE
Sådan styler du kort hår
SE MED HER
SPAR 42,-
KUN ONLINE
Gun-Britt Styling Paste 100 ml
167,95 kr.209,95 kr.Spar 42,-
SPAR 28,-
Björn Axén Fiber Fudge 80 ml
111,95 kr.139,95 kr.Spar 28,-
SPAR 28,-
Björn Axén Matt Wax 80 ml
111,95 kr.139,95 kr.Spar 28,-
KUN ONLINE
OSMO Clay Wax 100 ml
109,95 kr.
SPAR 25%
Redken Brews Work Hard Molding Paste 150 ml
Medlemspris
129,71 kr.172,95 kr.Spar 43,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 6
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Style håret med hårvoks

Hårvoks er en blanding af organiske ingredienser såsom bivoks eller kaolin. Det varierer efter hårvoks og kvalitet. Hårvoks er klistret og mere tyk i konsistens end f.eks. hårgelé, hvilket gør det nemt at style dit hår. Samtidig er voks et billigt produkt sammenlignet med andre hårprodukter. En del hårvoks er vandopløseligt og derfor nemt at vaske ud.

Hvad skal jeg være opmærksom på inden jeg bruger hårvoks?

Inden du bruger en hårvoks i dit hår, er det vigtigt, at fundamentet er i orden. Det betyder meget for slutresultatet at hårvoksen påføres i et nyvasket tørt hår. Når du tørrer håret efter en hårvask, er det en rigtig god idé, at håret allerede formes i den retning, du ønsker at håret skal sættes i - brug enten fingrene, en hårbørste eller en kam. Anvend en hårtørrer for at tørre håret hurtigere, og dermed sikrer du, at håret bliver helt tørt. På den måde skabes et godt fundament.

Hvordan sætter man sit hår med hårvoks?

Vurder hvor meget voks du skal bruge, prøv dig frem, mængden afhænger af længden på dit hår og håret tykkelse. Det er en god ide at starte med hvad der svarer til en lillefinger negl, så kan du påføre mere hvis nødvendigt. Varm voksen godt op i håndfladerne og fordel hårvoksen i håret. Når du fordeler hårvoksen, er det vigtigt at den fordeles jævnt i hele håret fra bund til spids, så hårvoksen arbejdes godt ind i håret og dermed skaber du de bedste forudsætninger for at frisuren holder det meste af dagen. Afslut enten med et rodet råt mat look, sleek look eller et helt tredje look.

Hvordan fjerner jeg hårvoks?

Når du skal opløse din voks, kan du i nogle tilfælde bruge almindelig vand og shampoo. Dette er kun, hvis din voks er vandopløselig. I andre tilfælde skal du bruge en dybderensende shampoo, som du kan købe hos Matas. Den opløser fedtstoffer og fjerner dem fra hovedbunden, så du undgår irritation og kløe. Hvis du dagligt bruger voks, er det anbefalelsesværdigt at vaske dit hår ugentligt med en dybderensende shampoo, så du vedligeholder en sund hovedbund.

Hvilken hårvoks skal jeg vælge?

Det er vigtigt at vælge den rigtige voks, der giver dig det look, du ønsker. Du finder den rigtige variant ved at kigge på din hårtype og hårets længde. En tør lervoks er god til et kort og tykt hår, hvor en fiberholdig og blød voks er bedre til længder og struktur.

Voks til kort hår

Her kan du faktisk næsten vælge alle voksvarianter på markedet, afhængigt af hvilken frisure du ønsker dig. Hvis du ønsker en frisure, der bare sidder, hvor den skal, hele dagen, har du brug for mere hold, end hvis du ønsker en frisure, der kan styles i løbet af dagen.

Voks til mellemlangt hår

Her vil en pomadekonsistens være rigtig fin. Den er fleksibel i sit hold og kan anvendes til mange frisurer. Der er ikke så meget hold i, så denne voks er til det naturlige og glansfulde look. Pomaden efterlader et naturligt shine i håret og er perfekt til et tilbagestrøget og afslappet look. Det bedste resultat opnår du, hvis du påfører din pomade i føntørret eller lufttørret hår.

Voks til det pjuskede look

Det skal ligne, at du lige er stået op, men på dén måde, hvor håret sidder moderne og på en flot måde. Voks lavet på ler eller mudder er rigtig godt til dette look. De er super holdbare, men du kan stadig køre fingrene igennem håret uden at ødelægge din styling i løbet af dagen.

Voks til lang hår

Til langt hår anbefales det oftest at bruge en Styling Cream og ikke en voks. Et langt hår har brug for tekstur eller glans fremfor stærkt hold, som en voks giver. Cremen kan påføres i både fugtigt eller tørt hår, og du lærer hurtigt, hvilken mængde der passer til dit hår. Det kommer helt an på, hvor meget produkt dit hår absorberer, og hvilket look du går efter. Den er også god til at styre de små, lidt kortere hår, der har tendens til at stritte på toppen af hovedet.

Hårvoksguide: Find den bedste hårvoks til dig

Vi guider

Hårvoksguide: Find den bedste hårvoks til dig

Af Nanna Skousbøll

Sidder dit hår aldrig helt i skabet? Så kan forklaringen meget vel være, at du bruger den forkerte hårvoks. Hårvoks er nemlig ikke bare hårvoks, og skal du have det optimale ud af din klipning og en frisure, der holder, så er der helt bestemte ting, du skal overveje, inden du køber din næste hårvoks. Læs med her og bliv (forhåbentlig) lidt klogere.

Læs Mere
Frisørens tips til at tæmme kruset og flyvsk hår

Matas LIVE

Frisørens tips til at tæmme kruset og flyvsk hår

Af Matas

Flyvsk hår og krus er noget de fleste døjer med fra tid til anden - uanset hårtype. Maj er frisør, og i dag deler hun sine bedste tips til at komme begge problemer til livs så frisuren sidder, som den skal - hele dagen.

Læs Mere
Redaktionens favoritter fra Matas StylingStriber

Vi guider

Redaktionens favoritter fra Matas StylingStriber

Af Amalie Schiller

Masser af glans, volumen, fugt og pleje er de fire uskrevne krav til hårstyling, når vi på redaktionen går på jagt i den store jungle af styling til håret. De krav er der særligt ét brand, der har formået at leve op til: nemlig vores helt egne StylingStriber fra Matas. Surprise! Her skal det både handle om mine personlige favoritter fra Matas StylingStriber, men også om mine kollegaers absolutte go-to produkter fra selvsamme serie, som jeg har testet på egne lokker.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.