Menu

Hårpudder

Hår Hårstyling
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

Bedømmelser

Aktuelt

16 produkter
16 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er en hårpudder?

Hårpudder er et stylingprodukt, der giver håret mere struktur og fylde. Det giver ofte håret et mere mat look, da pulveret absorberer overskydende fugt og olie, og derfor er en hårpudder også god til dig med fedtet hår. Det unikke ved en hårpudder er dens evne til at opsuge snavs i håret og naturligvis til at tilføre volumen og fylde til det fine hår.

Hvordan bruger du en hårpudder?
Det bedste resultat opnår du ved at bruge en lille mængde. Sørg for at tildække noget af doseringshætten, så du kan styre mængden af pudder. Brug eventuelt noget tape til det. Drys små mængder ned i hårbunden ved at løfte op i håret. Massér grundigt for at aktivere pudderet. Du kan også frottere det med et håndklæde.

Udsæt hårvasken

Hårpudder var super populært i 60'erne og er slet ikke en ny opfindelse på markedet. Udover dens primære funktioner kan hårpudder også erstatte hårvasken på de dovne dage. Det er win-win, fordi den giver dig volumen og absorberer samtidig overskydende fedt fra hovedbunden.

Tørshampoo, Volumenbooster eller hårpudder?
Forskellen på de tre er indholdet af pudder, der absorberer hovedbundsfedt. Hårpudder er effektivt mod fedtet hår. Det er lidt mere stridt i konsistensen, og passer derfor bedst til det korte og tynde hår, der mangler fylde. Tørshampoo er hårpudder på spray. Det fordeles ved hjælp af aerosol og spreder sig over et større område, og er derfor perfekt til længere hår. Volumenboostere til gengæld forener de to og giver optimal fylde med en moderat mængde af absorberende pudder.

De milde hårpuddere

Der er et væld af varianter til dig, der vil have en mild hårpudder. Hos Matas kan du finde hårpuddere, der er økologiske, Svanemærket og uparfumerede.

Hårpudder til din hårfarve

Enkelte brands laver hårpuddere med et let pigment. Det er altså muligt at få en hårpudder, der er tonet til mørkt hår eller til lyst hår. Det kan være svært at undgå det lidt støvede look, men hvis du vælger en pudder med tone, mindsker du risikoen for, at håret ser gråt ud.

Karina
Materialist
Karina startede hos Matas i 2012, hvor hun sideløbende tog en kosmetologuddannelse. I 2018 valgte Karina at dygtiggøre sig yderligere og blev materialist, hvor hun kombinerede sin viden om makeup, negle og hudpleje med vitaminer og kosttilskud. I dag er hun i sandhed en skønhedsekspert, der elsker at rådgive kunder inden for både hudpleje og helse.