• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Hårpudder

Har du fint eller livløst hår, så mangler du måske volume og fylde – og så er hårpudder et ideelt produkt til dig. På Matas.dk finder du forskellige varianter, som kan hjælpe dig til et fyldigere hår.

Hår Hårstyling
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

15 produkter
15 produkter
Sortér efter: Mest populære
Moroccanoil Root Boost 250 ml
229,95
Optjen 23 point
(95)
Matas Striber Volume Powder Uden Parfume 60 ml
17,95
Førpris 59,95
Optjen 2 point
(5)
Gun-Britt Hårpudder 7,5 g
169,95
Optjen 17 point
Lernberger & Stafsing Root Lift Mousse 200 ml
169,95
Optjen 17 point
Kevin Murphy Powder.Puff Volumising Powder 14 g
217,95
Optjen 22 point
(19)
Sachajuan Volume Powder 200 ml
184,95
Optjen 19 point
ZENZ Copenhagen Hair Powder Volume No. 89 10 g
169,95
Optjen 17 point
d:fi Volume Powder 10 g
119,95
Optjen 12 point
Sachajuan Volume Powder Dark Hair 200 ml
184,95
Optjen 19 point
American Crew Boost Powder 3,2 g 3,2 g
199,95
Optjen 20 point
Sachajuan Hair Powder 35 g
274,95
Optjen 28 point
Bumble and Bumble Blondish Hair Powder 125 g
349,95
Optjen 35 point
Redken Texturize Powder Grip 03 Hair Powder 7 g
187,95
Optjen 19 point

Hvad er en hårpudder?

Hårpudder er et stylingprodukt, der giver håret mere struktur og fylde. Det giver ofte håret et mere mat look, da pulveret absorberer overskydende fugt og olie, og derfor er en hårpudder også god til dig med fedtet hår. Det unikke ved en hårpudder er dens evne til at opsuge snavs i håret og naturligvis til at tilføre volumen og fylde til det fine hår.

Hvordan bruger du en hårpudder?
Det bedste resultat opnår du ved at bruge en lille mængde. Sørg for at tildække noget af doseringshætten, så du kan styre mængden af pudder. Brug eventuelt noget tape til det. Drys små mængder ned i hårbunden ved at løfte op i håret. Massér grundigt for at aktivere pudderet. Du kan også frottere det med et håndklæde.

Udsæt hårvasken

Hårpudder var super populært i 60'erne og er slet ikke en ny opfindelse på markedet. Udover dens primære funktioner kan hårpudder også erstatte hårvasken på de dovne dage. Det er win-win, fordi den giver dig volumen og absorberer samtidig overskydende fedt fra hovedbunden.

Tørshampoo, Volumenbooster eller hårpudder?
Forskellen på de tre er indholdet af pudder, der absorberer hovedbundsfedt. Hårpudder er effektivt mod fedtet hår. Det er lidt mere stridt i konsistensen, og passer derfor bedst til det korte og tynde hår, der mangler fylde. Tørshampoo er hårpudder på spray. Det fordeles ved hjælp af aerosol og spreder sig over et større område, og er derfor perfekt til længere hår. Volumenboostere til gengæld forener de to og giver optimal fylde med en moderat mængde af absorberende pudder.

De milde hårpuddere

Der er et væld af varianter til dig, der vil have en mild hårpudder. Hos Matas kan du finde hårpuddere, der er økologiske, Svanemærket og uparfumerede.

Hårpudder til din hårfarve

Enkelte brands laver hårpuddere med et let pigment. Det er altså muligt at få en hårpudder, der er tonet til mørkt hår eller til lyst hår. Det kan være svært at undgå det lidt støvede look, men hvis du vælger en pudder med tone, mindsker du risikoen for, at håret ser gråt ud.

Karina S.
Materialist
"For mig er det ligeså vigtigt at prioritere min indre sundhed som det er at pleje mit ydre udseende. Derfor er kombinationen mellem at indtage de rigtige vitaminer og mineraler og pleje huden med fantastiske produkter, essentiel for mig".
Karina startede hos Matas i 2012, hvor hun sideløbende tog en kosmetologuddannelse. I 2018 valgte Karina at dygtiggøre sig yderligere og blev materialist, hvor hun kombinerede sin viden om makeup, negle og hudpleje med vitaminer og kosttilskud. I dag er hun i sandhed en skønhedsekspert, der elsker at rådgive kunder inden for både hudpleje og helse.