Volumen

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/6
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

199 produkter
199 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 11,-
Matas Striber Volume Booster 200 ml
43,95 kr.54,95 kr.Spar 11,-
SPAR 15,-
Matas Striber Root Volume Spray 150 ml
59,95 kr.74,95 kr.Spar 15,-
SPAR 38,-
Gun-Britt Dry Volume Booster 220 ml
151,95 kr.189,95 kr.Spar 38,-
SPAR 28,-
Björn Axén Salt Water Spray Strong Hold 150 ml
111,95 kr.139,95 kr.Spar 28,-
Color Wow Extra Large 200 ml
249,95 kr.
Redken Root Lift 300 ml
204,95 kr.
SPAR 46,-
Gun-Britt Styling Mousse 220 ml
183,95 kr.229,95 kr.Spar 46,-
SPAR 38,-
Gun-Britt Thickening Volume Spray 250 ml
151,95 kr.189,95 kr.Spar 38,-
SPAR 24,-
Björn Axén Volume Mousse Medium Hold 200 ml
95,95 kr.119,95 kr.Spar 24,-
SPAR 11,-
Matas Striber Volume Mousse Medium Hold 400 ml
43,95 kr.54,95 kr.Spar 11,-
SPAR 56,-
Gun-Britt Booster Spray 150 ml
223,95 kr.279,95 kr.Spar 56,-
Redken Volume Boost 250 ml
204,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 6
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Volume i håret

Oplever du, at dit hår har en tendens til at miste volumen, så er der gode råd og volumengivende produkter at hente her! Mange mænd og kvinder har udfordringer med at style et skandinavisk hår, da det enkelte hårstrå er fint, og håret synes og føles fladt. Skab et hår, der synes tykkere og sundere med de rette produkter.

Skab voloume i håret

For at opnå den rette volumen i håret og skabe et fyldigt og sundt look, kan være udfordrende for mange. Hvis du fra naturens side er udstyret med et fint hår, som har en tendens til at tynge, gør det det ekstra svært at få den ønskede volumen i håret.

På Matas.dk har vi et stort udvalg af produkter, der alle kan hjælpe med at give dig et løft og volumen i håret. At opbygge volumen i et hår starter allerede, når det vaskes. Måske bruger du for plejende hårprodukter, der gør det svært at style håret, så det får et kraftig og fyldigere look. Basen er rigtig vigtigt, så gennemgå dine produkter du bruger til vask.

Hvilke produkter kan booste volumen i håret?

Der findes et stort udvalg af volumengivende produkter, der er velegnet til enten det våde eller tørre hår. Produkterne er gode til at trænge ind i håret og udvide hårets diameter, der efterlader et fyldigt hår.

  • Volume mousse
  • Volume Root spray
  • Hårpudder
  • Volume booster spray ​​​​​​​

Volume Mousse

En volume mousse er et rigtig godt sted at starte, når du ønsker at skabe volume, fylde og hold i hele håret uden at tynge det. De fleste mousser påføres jævnt fra rod til spids i et fugtigt hår, hvorefter håret enten lufttørres eller der anvendes en hårtørrer. Når hårtørreren anvendes, vil du opleve at produktet aktiveres yderligere, og dit hår virker mere fyldigt, end hvis du kun lufttørrer det. For at opnå det bedst mulige fyldige resultat føntør håret med hovedet nedad, så der skabes et naturligt løft til hårrødderne. Volume mousse er velegnet til krøllet og glat hår.

Volume Root Spray

For at skabe et godt løft og masser af volume i håret helt nede ved hovedbunden påføres enten en root volume mousse, root volume spray eller saltvand spray i det fugtige eller tørre hår. Fordelen ved at vælge et af disse produkter er, at det er nemmere at dosere dem tæt på hovedbunden i forhold en almindelig volume mousse der påføres i længder og spidser. I det fugtige hår er en Root volume spray rigtig god til at bruge sammen med en volumen mousse, da de suppler hinanden godt. Velegnet til alle hårtyper.

Hårpudder

Hårpudder virker ret magisk! En hårpudder, indeholder mikropartikler, er genial at bruge i et fladt tørt hår – forvandler håret på et kort øjeblik, giver et løft i hovedbunden og masser af liv og tekstur i længder og spidser, der holder det meste af dagen uden at tynge. Det meget lette hårpudder absorberer fugt og er derfor ideelt til at friske frisuren op med. Efterlader håret med fylde og en mat finish. Velegnet til alle hårtyper.

Volume Booster

Når man ønsker at skabe volume i det tørre hår, er en volume booster spray ret smart! Den påføres fra rod til spids for at skabe den ønskede volume til hele håret samtidig med at den giver en let tekstur - giver et holdbart resultat på tørt hår uden at tynge. Velegnet til alle hårtyper.

3 tips til mere hårvolumen

Vi guider

3 tips til mere hårvolumen

Vi er mange her i Norden, der er udstyret med et fint, skandinavisk hår, der er kendetegnet ved at være en smule fladt. Heldigvis kan du med de helt rette produkter fra Striberne og simple stylingtips hurtigt få vendt en klaskende hårdag om til en voluminøs Hollywood hårdag.

Læs Mere
Slut med fladt hår - vi sætter volumen på

Matas LIVE

Slut med fladt hår - vi sætter volumen på

Af Matas

Det fine skandinaviske hår er en almindelig hårtype herhjemme. Det er et hår, som klæder mange farver og frisurer men fælles for det er, at det nemt ”klasker” og bliver fladt og kedeligt at se på. I dag viser frisøren Maj, hvordan man nemt og hurtigt kan give sit hår ekstra fylde – både gennem styling og pleje. Hun viser en masse teknikker der kan bruges i en travl hverdag, og kommer med en masse gode råd undervejs.

Læs Mere
Din lynguide til volumen i håret

Hairstudio

Din lynguide til volumen i håret

Af Cathrine Park

Klasker dit hår for et godt ord, eller drømmer du bare om en mere fyldig hårpragt, så får du her et par nemme fif til at puste liv og volumen i lokkerne igen.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.