Krøllet hår

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

134 produkter
134 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 16,-
Matas Striber Curly Curl Cream 150 ml
63,95 kr.79,95 kr.Spar 16,-
SPAR 16,-
Matas Striber Curly Styling Gel 200 ml
63,95 kr.79,95 kr.Spar 16,-
SPAR 14,-
Matas Striber Curl Cream 100 ml
53,95 kr.67,95 kr.Spar 14,-
SPAR 16,-
Matas Striber Curly Mousse 150 ml
63,95 kr.79,95 kr.Spar 16,-
SPAR 19,-
Matas Striber Curl Defining Gel Spray 150 ml
55,95 kr.74,95 kr.Spar 19,-
SPAR 16,-
NYHED
Matas Striber Curly Re-Fresh Hair Mist 200 ml
63,95 kr.79,95 kr.Spar 16,-
SPAR 16,-
Matas Striber Curly Styling Gel Uden Parfume 200 ml
63,95 kr.79,95 kr.Spar 16,-
SPAR 28,-
Gun-Britt Curls Styling Cream 150 ml
111,95 kr.139,95 kr.Spar 28,-
SPAR 30,-
Björn Axén Curl Creator Cream 150 ml
119,95 kr.149,95 kr.Spar 30,-
SPAR 40,-
Roze Avenue Curl Cream Movement 150 ml
159,95 kr.199,95 kr.Spar 40,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Naturligt krøllet hår

Krøllet hår har en anden struktur i hårstrået end glat hår, og har dermed lettere ved at skabe krus og frizz. Når det er sagt, er det også vigtigt at se på hårets generelle tilstand. Er dit hår tørt og i fugtmangel, så har det en større tendens til at krus og frizz.

Kan du skrue ned for antallet af hårvaske til to gange om ugen, er det en rigtig god start. Hovedbunden har nemmere ved at producere de naturlige olier, hvis den ikke bliver forstyrret af hårvask og shampoo. Det er samtidig en god idé at skrue lidt ned for de varme temperaturer i badet og under føntørring samt andre el-artikler.

Når du har et naturligt krøllet hår, er det vigtigt at give det så meget fugt som muligt. Brug balsam efter hver eneste hårvask, brug hårkur en gang om ugen, red dit hår, mens du befinder dig under bruseren – og gerne mens du har balsam i håret. Det reducerer slidtage på håret.

Hjemmelavede permanente krøller

At lave permanent derhjemme kan godt være svært. Ofte kan det være en god idé at alliere sig med en god veninde, så du kan få hjælp til at nå hele vejen rundt. Vi har her på Matas.dk og i vores Matas butikker et udvalg af permanentvæsker, der giver et udtryksfuldt og naturligt krøl. Schwarzkopf har produceret en række produkter, som kan lave permanente krøller derhjemme. Det er en metode, som er anderledes, end den du kender fra frisøren. Schwarzkopfs produkt bygger på en bestemt formular, der gør, at produktet binder sig til håret og laver naturlige krøller på en skånsom måde.

Behandling af krøller

Når du skal pleje dine krøller og behandle dem, er det vigtigt at starte med et godt redskab. En bredtandet kam eller en børste, der er lavet til krøller, er et godt sted at starte. Med den rigtige kam eller hårbørste hindrer du slidtage i dit hår, som desuden bliver nemmere at børste. Uanset om dit hår er kort eller langt, vil dine krøller kræve særlig behandling og pleje.

Når du skal vælge den rigtige shampoo, hårkur og balsam, er det vigtigt at anvende de produkter, som indeholder mest fugt. Pas på med at frottere håret for hårdt med håndklædet efter badet – pres i stedet vandet forsigtigt ud.

Et krøllet hår skriger konstant på fugt, og det betyder, at du på ingen måde kan give det for meget! Balsam, kur, leave-in-treatment og olier – dit hår kan simpelthen ikke få for meget, så tilfør en eller anden form for fugt dagligt.

Sunde og velplejede krøller har brug for en tur til frisøren i ny og næ. Så overhold dine frisørtider, og få klippet dine spidser cirka hver tredje måned. Det gør arbejdet med dine krøller en hel del nemmere.

Krøller med glattejern

Ja, det er måske lidt at modsige sig selv, men smukke filmstjerne-krøller er faktisk utrolig nemme at lave med et glattejern. Med forskellige teknikker kan du opnå looks med dit glattejern, som er rød løber-værdige. Måske har du før forsøgt at lave krøller ved hjælp af curlers eller krøllejern. Det har måske fungeret fint – men problemet er, at det tager rigtig lang tid og kræver, at din tålmodighed er stabil. Hvis du bruger et glattejern med afrundede kanter, er du sikker på et flot resultat, som samtidigt går hurtigt. Faktisk kan det efter lidt øvelse gøres på bare 10 minutter.

Sådan laver du krøller med dit glattejern

  • Sørg for, at dit hår er rent, tørt og børstet. Du kan ikke børste dit hår, efter du har lavet krøllerne, for så mister de sin spændstighed.
  • Husk altid at bruge varmebeskyttelse. Nobody likes fried hair!
  • Del dit hår op i to lag, og sæt det øverste lag op med et spænde eller en elastik.
  • Tag ca. 1 cm. af håret ad gangen, og læg det på glattejernets varmeplader. Det er vigtigt at starte med det nederste lag.
  • Nu kan du vikle dit hår én gang rundt om glattejernet.
  • Drej glattejernet en hel gang rundt ved at twiste i håndledet. Du kan nu se dit hår er viklet to gange rundt om glattejernet.
  • Træk langsomt glattejernet nedad, væk fra hovedet. Jo langsommere du trækker, jo kraftigere bliver dine krøller.
  • Gentag på resten af håret – først i det nederste lag, og derefter i det øverste lag af hår, du før satte op.
  • Brug eventuelt en hårmousse eller en form for settingspray, der hjælper dine krøller med at holde.
  • Slut af med hårspray, der giver lidt glans.

Styling af krøller

Flotte, holdbare krøller kræver gode rutiner og produkter. Man kan sige, at det kræver lidt ekstra kærlighed + fugt. For at holde håret i de flotte lokker, er det en god idé at kramme en mousse eller gelé ind i håret, mens det er fugtigt.

Når du bruger en hårtørrer til krøller, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvordan du gør det. Brug altid varmebeskyttelse, inden du tørrer. Brug en hårtørrer med diffusor, og hold hovedet nedad, mens du ligger en tot på diffuseren ad gangen på lavest mulig varme. Stop med at føntørre, når dit hår er næsten tørt. På den måde undgår du at udtørre det. Når du skal vælge de rigtige stylingprodukter, så gå altid efter hårprodukter til at fremhæve krøller. Vil du gerne hjælpe dine krøller med at holde på formen, så kram en hårmousse eller gelé ind i dit fugtige hår. Ønsker du at samle dine krøller og definere dem, så anvend en hårolie. Har du fint hår, så pas på med mængden af olie.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.