• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Menu

Krøllet hår

At arbejde med krøllet hår kan være en udfordring. Både dét at skulle fremhæve dine krøller, undgå krusede krøller eller selv lave permanente krøller. Du kan med naturlige krøller opleve et mere tørt hår og tendens til frizz. Derfor kræver det en anden pleje. På Matas.dk finder du den helt rigtige pleje, så du kan få præcis det hår du ønsker.

Hår Hårstyling
Mest populære
Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

51 produkter
51 produkter
Sortér efter: Mest populære
(60)
Matas Striber Curl Cream 100 ml
47,95
Førpris 59,95
Optjen 5 point
(64)
John Frieda Frizz Ease Curl Reviver Mousse 200 ml
89,95
Optjen 9 point
HairLust Curl Activator Cream 150 ml
149,95
Optjen 15 point
(55)
HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask 200 ml
199,95
Optjen 20 point
HairLust Hair Defence & Hydration Mist 150 ml
179,95
Optjen 18 point
HairLust Curl Recovery & Protection Mask 200 ml
199,95
Optjen 20 point
(11)
Nilens Jord Curl Cream 150 ml
149,95
Optjen 15 point
(7)
Cantu Shea Butter Coconut Curling Cream 340 g
99,95
Optjen 10 point
Kevin Murphy Killer.Waves Curl Enhancer 150 ml
217,95
Optjen 22 point
ghd Curly Ever After Spray 120 ml
189,95
Optjen 19 point
(46)
Care by Gun-Britt Mousse 250 ml
64,95
Optjen 7 point
(88)
MAUI Coconut Oil Curl Smoothie 340 g
119,95
Optjen 12 point
(53)
Schwarzkopf Poly Lock Normal Permanent
89,95
Optjen 9 point
(47)
Gun-Britt Britt Curls Styling Cream 150 ml
101,21
Førpris 134,95
Optjen 11 point
Stuhr Curl Booster Spray 150 ml
89,95
Optjen 9 point
Moroccanoil Intense Curl Cream 300 ml
269,95
Optjen 27 point
(41)
MAUI Coconut Oil Curl Milk 236 ml
119,95
Optjen 12 point
Kevin Murphy Hair.Resort Beach Texturiser 150 ml
217,95
Optjen 22 point
(38)
Schwarzkopf Polystyle skumpermanent Normal
84,95
Optjen 9 point
(18)
Matas Striber Vandondulation Uden Parfume 250 ml
49,95
Optjen 5 point
Cantu Avocado Curling Cream 340 g
99,95
Optjen 10 point
Bumble and Bumble Curl Defining Cream 250 ml
274,95
Optjen 28 point
Schwarzkopf Curl Defining Milk 150 ml
41,95
Optjen 5 point
Cantu Avocado Curl Activator Cream 340 g
99,95
Optjen 10 point
Bumble and Bumble Curl Conditioning Mousse 150 ml
279,95
Optjen 28 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Naturligt krøllet hår

Krøllet hår har en anden struktur i hårstrået end glat hår, og har dermed lettere ved at skabe krus og frizz. Når det er sagt, er det også vigtigt at se på hårets generelle tilstand. Er dit hår tørt og i fugtmangel, så har det en større tendens til at krus og frizz.

Kan du skrue ned for antallet af hårvaske til to gange om ugen, er det en rigtig god start. Hovedbunden har nemmere ved at producere de naturlige olier, hvis den ikke bliver forstyrret af hårvask og shampoo. Det er samtidig en god idé at skrue lidt ned for de varme temperaturer i badet og under føntørring samt andre el-artikler.

Når du har et naturligt krøllet hår, er det vigtigt at give det så meget fugt som muligt. Brug balsam efter hver eneste hårvask, brug hårkur en gang om ugen, red dit hår, mens du befinder dig under bruseren – og gerne mens du har balsam i håret. Det reducerer slidtage på håret.

Hjemmelavede permanente krøller

At lave permanent derhjemme kan godt være svært. Ofte kan det være en god idé at alliere sig med en god veninde, så du kan få hjælp til at nå hele vejen rundt. Vi har her på Matas.dk og i vores Matas butikker et udvalg af permanentvæsker, der giver et udtryksfuldt og naturligt krøl. Schwarzkopf har produceret en række produkter, som kan lave permanente krøller derhjemme. Det er en metode, som er anderledes, end den du kender fra frisøren. Schwarzkopfs produkt bygger på en bestemt formular, der gør, at produktet binder sig til håret og laver naturlige krøller på en skånsom måde.

Behandling af krøller

Når du skal pleje dine krøller og behandle dem, er det vigtigt at starte med et godt redskab. En bredtandet kam eller en børste, der er lavet til krøller, er et godt sted at starte. Med den rigtige kam eller hårbørste hindrer du slidtage i dit hår, som desuden bliver nemmere at børste. Uanset om dit hår er kort eller langt, vil dine krøller kræve særlig behandling og pleje.

Når du skal vælge den rigtige shampoo, hårkur og balsam, er det vigtigt at anvende de produkter, som indeholder mest fugt. Pas på med at frottere håret for hårdt med håndklædet efter badet – pres i stedet vandet forsigtigt ud.

Et krøllet hår skriger konstant på fugt, og det betyder, at du på ingen måde kan give det for meget! Balsam, kur, leave-in-treatment og olier – dit hår kan simpelthen ikke få for meget, så tilfør en eller anden form for fugt dagligt.

Sunde og velplejede krøller har brug for en tur til frisøren i ny og næ. Så overhold dine frisørtider, og få klippet dine spidser cirka hver tredje måned. Det gør arbejdet med dine krøller en hel del nemmere.

Krøller med glattejern

Ja, det er måske lidt at modsige sig selv, men smukke filmstjerne-krøller er faktisk utrolig nemme at lave med et glattejern. Med forskellige teknikker kan du opnå looks med dit glattejern, som er rød løber-værdige. Måske har du før forsøgt at lave krøller ved hjælp af curlers eller krøllejern. Det har måske fungeret fint – men problemet er, at det tager rigtig lang tid og kræver, at din tålmodighed er stabil. Hvis du bruger et glattejern med afrundede kanter, er du sikker på et flot resultat, som samtidigt går hurtigt. Faktisk kan det efter lidt øvelse gøres på bare 10 minutter.

Sådan laver du krøller med dit glattejern

 • Sørg for, at dit hår er rent, tørt og børstet. Du kan ikke børste dit hår, efter du har lavet krøllerne, for så mister de sin spændstighed.
 • Husk altid at bruge varmebeskyttelse. Nobody likes fried hair!
 • Del dit hår op i to lag, og sæt det øverste lag op med et spænde eller en elastik.
 • Tag ca. 1 cm. af håret ad gangen, og læg det på glattejernets varmeplader. Det er vigtigt at starte med det nederste lag.
 • Nu kan du vikle dit hår én gang rundt om glattejernet.
 • Drej glattejernet en hel gang rundt ved at twiste i håndledet. Du kan nu se dit hår er viklet to gange rundt om glattejernet.
 • Træk langsomt glattejernet nedad, væk fra hovedet. Jo langsommere du trækker, jo kraftigere bliver dine krøller.
 • Gentag på resten af håret – først i det nederste lag, og derefter i det øverste lag af hår, du før satte op.
 • Brug eventuelt en hårmousse eller en form for settingspray, der hjælper dine krøller med at holde.
 • Slut af med hårspray, der giver lidt glans.

Styling af krøller

Flotte, holdbare krøller kræver gode rutiner og produkter. Man kan sige, at det kræver lidt ekstra kærlighed + fugt. For at holde håret i de flotte lokker, er det en god idé at kramme en mousse eller gelé ind i håret, mens det er fugtigt.

Når du bruger en hårtørrer til krøller, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvordan du gør det. Brug altid varmebeskyttelse, inden du tørrer. Brug en hårtørrer med diffusor, og hold hovedet nedad, mens du ligger en tot på diffuseren ad gangen på lavest mulig varme. Stop med at føntørre, når dit hår er næsten tørt. På den måde undgår du at udtørre det. Når du skal vælge de rigtige stylingprodukter, så gå altid efter hårprodukter til at fremhæve krøller. Vil du gerne hjælpe dine krøller med at holde på formen, så kram en hårmousse eller gelé ind i dit fugtige hår. Ønsker du at samle dine krøller og definere dem, så anvend en hårolie. Har du fint hår, så pas på med mængden af olie.

Maj D.
Frisør
"Når det kommer til styling af håret, så er det kun fantasien der sætter grænser! Med den rette pleje og de rigtige tools, kan du komme rigtig langt med stylingen derhjemme. Mange ser hårstyling som noget uoverskueligt og svært, men med mine tips og tricks kan du ikke gå helt galt i byen".
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje