• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Heat Protection

Hår Hårstyling
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

Bedømmelser

Aktuelt

76 produkter
76 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvad er varmebeskyttelse til hår?

Et varmebeskyttende produkt gør, at håret ikke tager helt ligeså meget skade, når du eksponerer det for høj varme. Det er typisk en spray, som lægger et beskyttende lag på håret, lidt ligesom du bruger solcreme på huden, inden du udsætter kroppen for solens stråler. Og ligesom solens stråler gør skade på huden, gør for høj varme skade på dit hår. Glattejern, krøllejern, hårtørrer og ligende produkter, der skal bruge høje temperaturer, gør stor skade på hårstråene. Men med de rette produkter kan du gøre en stor forskel og mindske risikoen for spaltede spidser og udtørret hår.

Du kan få varmebeskyttende produkter som både creme og som spray. Det ene er lige så godt som det andet, og det er derfor kun din egen præference, der gør forskellen. De fleste varmebeskyttende produkter skal anvendes i fugtigt og håndklædetørt hår.

Mangler du idéer til varmebeskyttende produkter, så har du mulighed for at finde et bredt sortiment på Matas.dk.

Bestsellers

Nedenfor er listet en række varmebeskyttende produkter.

Matas Heat Protection Spray er uden parfume og varmebeskytter håret i op til 200 grader. Produktet indeholder fugtgivende ingredienser, der virker blødgørende på dit hår og giver flot glans.

Björn Axén Heat Protection Styling Protection er en varmebeskyttende letvægtsformular, som kan bruges til alle hårtyper og beskytter håret i op til 220 grader. Desuden efterlader produktet håret blødt, velduftende og glasfuldt.

Toni&Guy Heat Protection Mist er med til at beskytte mod spaltede spidser og knækket hår, der er forårsaget af for høj varme ved styling. Produktet kan bruges ved at fordele misten i håndklædetørt hår inden styling eller som et mellemstep mellem føntørring og glattejern/krøllejern, hvor den skal sprayes let henover tørt hår.

Gun-Britt Heat Protection Spray er en varmebeskyttende spray, der giver maksimal beskyttelse af håret. Dette produkt har også en antistatisk virkning på håret og gør det derfor også mere blødt og glansfuldt.

Matas Heat Protection Cream giver maksimal beskyttelse til håret i forbindelse med brug af stylingredskaber, hvor håret bliver udsættes for høje temperaturer. Cremen kan varmebeskytte i op til 220 grader.

De ovennævte produkter er kun et lille udsnit af de produkter, du kan finde på Matas.dk. God jagt!

Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje