Heat Protection

Hår Hårstyling
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

91 produkter
91 produkter
Sorter efter: Mest populære
Redken Thermal Spray 250 ml
204,95 kr.
IdHAIR 911 Rescue Spray 125 ml
179,95 kr.
SPAR
40,-
OGX Argan Oil Heat Protection Mist 177 ml
59,95 kr. 99,95 kr.
Nyhed
ghd Sleek Talker 95 ml
359,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvad er varmebeskyttelse til hår?

Et varmebeskyttende produkt gør, at håret ikke tager helt ligeså meget skade, når du eksponerer det for høj varme. Det er typisk en spray, som lægger et beskyttende lag på håret, lidt ligesom du bruger solcreme på huden, inden du udsætter kroppen for solens stråler. Og ligesom solens stråler gør skade på huden, gør for høj varme skade på dit hår. Glattejern, krøllejern, hårtørrer og ligende produkter, der skal bruge høje temperaturer, gør stor skade på hårstråene. Men med de rette produkter kan du gøre en stor forskel og mindske risikoen for spaltede spidser og udtørret hår.

Du kan få varmebeskyttende produkter som både creme og som spray. Det ene er lige så godt som det andet, og det er derfor kun din egen præference, der gør forskellen. De fleste varmebeskyttende produkter skal anvendes i fugtigt og håndklædetørt hår.

Mangler du idéer til varmebeskyttende produkter, så har du mulighed for at finde et bredt sortiment på Matas.dk.

Bestsellers

Nedenfor er listet en række varmebeskyttende produkter.

Matas Heat Protection Spray er uden parfume og varmebeskytter håret i op til 200 grader. Produktet indeholder fugtgivende ingredienser, der virker blødgørende på dit hår og giver flot glans.

Björn Axén Heat Protection Styling Protection er en varmebeskyttende letvægtsformular, som kan bruges til alle hårtyper og beskytter håret i op til 220 grader. Desuden efterlader produktet håret blødt, velduftende og glasfuldt.

Toni&Guy Heat Protection Mist er med til at beskytte mod spaltede spidser og knækket hår, der er forårsaget af for høj varme ved styling. Produktet kan bruges ved at fordele misten i håndklædetørt hår inden styling eller som et mellemstep mellem føntørring og glattejern/krøllejern, hvor den skal sprayes let henover tørt hår.

Gun-Britt Heat Protection Spray er en varmebeskyttende spray, der giver maksimal beskyttelse af håret. Dette produkt har også en antistatisk virkning på håret og gør det derfor også mere blødt og glansfuldt.

Matas Heat Protection Cream giver maksimal beskyttelse til håret i forbindelse med brug af stylingredskaber, hvor håret bliver udsættes for høje temperaturer. Cremen kan varmebeskytte i op til 220 grader.

De ovennævte produkter er kun et lille udsnit af de produkter, du kan finde på Matas.dk. God jagt!