Yogaudstyr

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Sportsgren

Bedømmelser

Aktuelt

104 produkter
104 produkter
Sorter efter: Mest populære
MEDLEMSTREATSSPAR 40%
KUN ONLINE
Adidas træningsudstyr Yogamåtte Trace Blue
Medlemspris
221,97 kr.369,95 kr.Spar 148,-
VI GUIDER
Optimér din hjemmetræning
LÆS MERE
GOYOGI Sustain Yoga Mat Cork
599,95 kr.
KUN ONLINE
JobOut Balancepude
329,95 kr.
KUN ONLINE
JobOut Massagebold
89,95 kr.
KUN ONLINE
JobOut Massagebold Hård
109,95 kr.
KUN ONLINE
JobOut Massagekrog
199,95 kr.
KUN ONLINE
JobOut Massagerulle
269,95 kr.
KUN ONLINE
JobOut Massageslynge
329,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Træning for krop og sjæl

Der findes næsten ikke den sport hvor der ikke findes en masse udstyr til, og yoga er ingen undtagelse. Selvom du i princippet kan dyrke yoga helt uden udstyr, vil du uden tvivl hurtigt opdage at udstyret kan gøre en kæmpe forskel, både for dig som nybegynder, men også for dig som er mere øvet og ønsker at udvide dine yoga kompetencer.

Yoga er godt for både krop og sjæl. du bliver stærkere, mere smidig, bliver bedre til at holde fokus, får bedre balance og du kan opnå en indre ro. Yoga kan være ekstra godt for for dig med en travl hverdag, da yoga har meget fokus på åndedrættet og du vil lære at kunne trække vejret dybt ned i maven.

Yoga er for alle og alle kan være med. Der findes så mange forskellige øvelser som kan tilpasses dit niveau, så vælg det yogaudstyr som passer til dig og dine behov

Yoga udstyr til alle behov

Hvilket og hvor meget udstyr du har brug for er meget individuelt, og kommer an på behov og ønsker til træningen, dog ser de fleste yogamåtten som et musthave for den mest komfortable træning.

Udover yogamåtten kan det også være en god ide at investerer i yogablokke og en foam roller.

yogamåtte

En Yogamåtte er en fantastisk investering til dig der ønsker at kunne dyrke motion lige når det passer dig. Den sikrer dig et bedre underlag da det kan være hårdt for f.eks knæ at ligge direkte på gulvet.

Yogablok

En yogablok kan bruges af både nybegyndere og øvede inden for yoga, og er en fantastisk lille hjælper. Den kan hjælpe med at give et lille løft, eller støtte dig under udfordrende bevægelser og yoga stillinger. i sær som nybegynder kan du have stor glæde af en yogablok da den kan hjælpe dig med at holde et stræk længere, eller som støtte hvis der mangler lidt smidighed.

Foam rollers

En foam roller en cylinder formet rulle, ofte i hårdt skum. Den kan være super god til at løsne op i muskulaturen, både lige efter træning, men også til at massere ømme muskler dagene efter træning.

Vi guider: Optimér din hjemmetræning

Din sundhed

Vi guider: Optimér din hjemmetræning

Af Ida Hinchely Kyhn

Jeg indrømmer det gerne – det er ikke altid, jeg får slæbt mig op i fitnesscenteret, selvom jeg egentlig gerne ville have rørt mig. Det kan være svært at nå i en travl hverdag, men det er der heldigvis råd for, til de dage hvor tiden er knap. For med det rette udstyr kan du få gang i hjemmetræningen, så det ikke behøver at være et kæmpe projekt at få motion ind i sin hverdag. Vi har samlet det bedste udstyr til dig her, så du nemt kan komme i gang!

Læs Mere
Sådan får du det bedste ud af din træning

Vi guider

Sådan får du det bedste ud af din træning

Af Trine Brøndsted

Elsker du at træne, og er du inde i en god rutine, så optimér den med blot få tiltag.

Læs Mere
Hjemmetræning med Matas & Peter Bendtsen

Vi guider

Hjemmetræning med Matas & Peter Bendtsen

Af Peter Bendtsen

I dag giver vi ordet til personlig træner og Cand. Scient. i Idræt & Sundhed, Peter Bendtsen, der tager os gennem 5 nemme, men effektive, træningsøvelser, der kan laves inden for hjemmets fire vægge. Hjemmetræning er nemlig et fænomen, der er kommet for at blive, og her på Stories redaktionen er vi begejstrede for, at vi nu har et benhårdt, men overskueligt, træningsprogram, der kan laves efter arbejde eller i frokostpausen.

Læs Mere
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.