Black Mask

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hvad gør en Black Mask?

De fleste har prøvet at døje med uren hud og bumser, især under puberteten. Huden kan ikke undgå at blive påvirket af udefrakommende faktorer såsom hverdagens stress, forurenet luft og andre små partikler der flyver i luften. Alle disse faktorer sætter dig på vores hud og bliver absorberet. Dette kan være med til at tilstoppe hudens porer og derved gøre at den fremstår træt og grålig.

Når dine porer bliver tilstoppede vil der også være en øget risiko for at få bumser og uren hud - Heldigvis er der lavet produkter der kan komme disse problematikker til livs, såsom en Black Mask!

Den sorte Black Mask kan nemlig rense din hud i dybden og "suge" urenhederne i din hud ud af porerne. Mange Black Mask's er derudover også fyldt med en masse aktive ingredienser der går ind og arbejder med at sammentrække porerne. Dette er ekstremt godt for at kunne forebygge endnu flere urenheder.

Derudover vælger mange udelukkende at bruge en Black Mask for at komme hudorme til livs. Dette er i disse tilfælde hvor porerne er helt tilstoppede og er fyldt med døde hudceller, partikler fra luften, overskydende fedt og rest produkt fra makeup eller hudpleje. Men ved brug af en Black Mask vil hudormene blive trukket ud, så din hud igen kan fremstå ren og pæn.

Fælles for de fleste Black Mask's er at de indeholder en form for aktivt kul eller ler. Det aktive kul og ler er en af de aktive ingredienser som nedbryder dannelsen af urenheder og hudorme i huden. Det aktive kul er også med til at give masken dens sorte farve. Det er dog også vigtigt at nævne, at en black mask ikke nødvendigvis behøves at trækkes af, de kan være ligeså effektive hvis de bliver vasket af.

Hvordan bruger man en black mask

Hvis du har problemer med, at få din makeup til at holde hele dagen, er der forskellige tricks du kan afprøve. Grunden til, at din makeup ikke holder, kan være af flere årsager; Hvis din makeup begynder at skalle, lægge sig i plamager eller 'falde af' i løbet af dagen, kan det skyldes at din hud er tør. Det kan fx være hvis din foundation lægger sig i plamager over næsen, eller sætter sig i de tørre linjer.

Her er det en god idé at bruge en foundation som ikke er mat - men som derimod giver fugt og glød til ansigtet. Udover det er en ansigtsscrub eller peeling din bedste ven! Fordelen ved de to ting er nemlig, at de fjerner de døde hudceller som ligger på hudens overflade. Det gør, at makeuppen sætter sig i den tørre hud, og det giver det trælse look i løbet af dagen. - Husk selvfølgelig altid at bruge en fugtgivende creme eller primer under din makeup; det øger også både holdbarheden og opretholder din huds fugtbalance.

Døjer du derimod med, at din makeup skøjter rundt, eller din pande og næse begynder at skinne så meget, at du næsten kan spejle sig i den i løbet af dagen? Så vil en foundation som et matterende være ideel til dig! Den modvirker nemlig den fedtede hud og giver huden et flot mat look.

Til en fedtet hud er en lermaske, eller en dybderensende maske også en god idé, da de absorberer det overskydende lag fedtstof som lægger sig på din huds overflade. Husk også, at det er en godt at bruge en matterende primer under din makeup, så huden bliver matteret allerede inden du lægger din foundation på, dette øger ogå holdbarheden på din makeup i løbet af dagen.

Gå på jagt i vores store makeup univers, og bliv inspireret til forskellige makeuplooks; hvad enten du er ude efter et naturligt hverdagslook, eller et festligt og farverigt look!

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.