Menu

Næsestrips

Hudpleje Ansigtspleje Masker
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Størrelse

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

5 produkter
5 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er næsestrips?

Strips, der er udviklet til behandlingen af hudorme, renser tilstoppede porer og fjerner urenheder som en magnet. Du vil hurtigt se resultater. Efter stripsen har siddet på næsen en rum tid, løfter du forsigtigt stripsen og får skidt, snavs og blackheads væk, som kan have ophobet sig i din hud. Med disse strips får du det bedste våben til bekæmpelse af grove, forstørrede og tilstoppede porer.

Hvordan bruger jeg næsestrips?

Varm og fugt ansigtet med en varm og fugtig vaskeklud. Det er nemlig vigtigt, at din hud er grundigt fugtet, for at behandlingen bliver vellykket. Varmen fra kluden åbner dine porer.​​​​​​​

  • Læg "plasteret" på din rensede, fugtede næse.
  • Glat luftbobler på stripsen ud. Sørg for, at den sidder godt fast på næsen.
  • Lad stripsen sidde og virke i 10-15 minutter, eller indtil lappen er helt tør (læs på pakken).
  • Løsn næsestripsen forsigtigt.

Brug en næsestrips en eller to gange om ugen. De bør ikke anvendes direkte på akne, betændt eller solskoldet hud.

Resultat

Efter blot en behandling vil din hud være ren og blød. Ved jævnlig brug af de dybderensende næsestrips vil porerne synes mindre, da talg-produktionen reguleres, og dine porer bliver holdt rene. Du vil også opleve, at din hud er blødere og føles mere frisk.

Næsestrips i Matas

Vi fører en række forskellige næsestrips i matas. De har alle det til fælles, at de påføres med et stykke materiale i form af papir/stof.

Du kan se vores udvalg af de forskellige næsestrips her på Matas.dk, hvor du kan finde den type, der passer bedst til dine behov.

Malene
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...