• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Guide til concealer: Matas LIVE Skønhedssalon

Velkommen til Matas LIVE Skønhedssalon. I dette afsnit sætter vi fokus på concealeren og de mange farver, former og konsistenser den kommer i. En concealer kan gøre meget for et ansigt, den kan bruges til at dække poser og mørke rande under øjnene, til at lysne og skulpturere ansigtets korrekturer eller til at dække urenheder i huden. Vi deler i denne LIVE en komplet guide til, hvilken concealer du bør vælge ud fra dit behov.

Vi sendte LIVE torsdag d. 12/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Find en concealer til netop dit behov

Ligesom foundation, kan det være lidt svært at navigere i de mange forskellige concealere der findes på markedet. Hvad er concealer? Hvad bruges concealer til? Hvilken concealer er mest populær lige nu? I denne Matas LIVE besvarer vi alle de mest stillede spørgsmål om concealer, guider dig til, hvilken concealer du bør vælge til netop dit behov og deler nogle af de mest populære concealere på markedet.

Hvad er concealer og hvad bruges concealer til?

En concealer er et koncentreret produkt tiltænkt brug på mindre områder i ansigtet for at skjule ujævn hudtone, rødme, bumser og andet. Man kan også bruge concealer til at lysne huden på ønskede steder i ansigtet - fx under øjnene for et mere friskt look.


Forskellen på en concealer og en foundation er, at concealeren kan bruges lokalt mens en foundation bruges over hele ansigtet. En concealer har nødvendigvis ikke en høj dækning, og det er ikke utænkeligt, at du finder foundations med højere dækkeevne end mange concealere.


En concealer bruges lokalt på de områder, du ønsker at perfektionere - uanset om det er mørke rande under øjnene, rødme på kinderne eller en bums i panden. Hvis du ikke bruger en foundation, påfører du blot concealeren direkte på huden. Bruger du derimod foundation er det op til dig selv, om du påfører concealeren før eller efter. Det smarte ved at påføre concealer efter foundation er dog, at du ikke får skubbet den rundt ved at påføre et andet produkt oven på. Til at dække bumser anbefaler vi derfor, at du lægger din concealer efter din foundation.

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Vi guider

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Din hud sladrer om din krops indre tilstand, og mangel på søvn kan efterlade mørke rande under øjnene og få os til at se trætte ud. Derfor er concealeren mange kvinders bedste ven. Få en guide til hvordan du lægger den perfekte concealer og læs vores test af fem af slagsen.

Læs også

Hvilke typer concealere findes der?

Der findes rigtig mange forskellige typer af concealere til forskellige typer af behov. I LIVEN ovenover gennemgår vi alle de forskellige slags, men du kan også blive meget klogere her:

Concealer til øjnene

Der findes en helt del forskellige concealere på markedet, der er specielt udviklet til at forbedre udseendet af øjenomgivelserne. Nogle af dem har udelukkende til formål, intensivt at dække mørke rande under øjnene. Disse concealere har som regel en høj dækkeevne, og hvis du ønsker dette skal du gå efter concealere som ofte har ordene 'high coverage', 'perfecting' eller lignende på indpakningen.


Andre concealere til øjnene har lysreflekterende egenskaber, som hjælper med at give huden et velfugtet og friskt udseende. Lysreflekterende concealere har ofte ord som 'light reflecting' eller 'illuminating' stående på indpakningen. Vi har herunder samlet nogle af de mest populære concealere til øjnene fra matas.dk:

De mest populære concealere til øjnene

It Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer: Denne prisvindende concealer giver en fuld dækning, der holder hele dagen! Den enormt pigmentrige concealer hjælper med at skjule mørke rande, poser, rødme, sprængte blodkar og andre ujævnheder under øjnene, og den er perfekt til dig der ønsker en fuld dækning.


Maybeline Instant Anti Age Eraser Concealer: Denne concealer er i manges øjne en sand klassiker, og det er også lidt af et vidunderprodukt. Concealeren dækker effektivt mørke rande og rødme under øjnene og giver samtidigt et strålende og opfrisket look. Denne concealer er perfekt til dig, der ønsker en medium dækning.


Rimmel Lasting Radiance Concealer: Dette er en let, flydende concealer, der nemt blender ind i huden og giver et friskt udtryk. Concealeren har en illuminerende effekt, som mindsker synligheden af mørke rande, pigmentfejl og rødme. Denne concealer er til dig, der især ønsker at lysne huden under øjnene.

Concealer til ansigtet

Concealer fremstillet specielt til ansigtet har som regel en høj dækkeevne, da den skal kunne bruges til at skjule alt fra bumser til ar, hyperpigmentering og rødme. En concealer, der er beregnet til ansigtet vil ofte have en mere tør og tykkere konsistens end de concealere, der er beregnet til brug under øjnene. Grunden til, at en concealer til øjenomgivelserne er mere tyndtflydende er fordi, at huden i dette område er tyndere end i resten af ansigtet, hvorfor det hurtigt vil komme til at se kaget ud, hvis du benytter dig af en concealer, der er beregnet til brug i ansigtet. Vi har herunder samlet nogle af de mest populære concealere til ansigtet fra matas.dk:

De mest populære concealere til ansigtet

MAC Pro Longwear Concealer: Denne concealer er en bestseller fra MAC, og den egner sig især til at dække urenheder, pigmentpletter og røde plamager i huden. Concealeren har en forholdsvis let konsistens, så du vil også have mulighed for at bruge den under øjnene.


Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer: Dette er en foundation og concealer i ét, der giver et smukt og naturligt udseende. Denne foundation/concealer har et højt pigmentniveau, der sikrer, at urenheder, rødme, pigmentfejl og lignende effektivt bliver dækket.

Hvad er forskellen på concealer og en highlighter?

Vi guider

Hvad er forskellen på concealer og en highlighter?

Materialist Stine Thelander forklarer forskellen mellem concealer og highlighter og anbefaler sine favoritprodukter. Desuden viser hun, hvilken magi en highlighter og en concealer kan.

Læs også

Concealer highlighter

En concealer der har til formål at highlighte huden er et såkaldt 'hybridprodukt' mellem en concealer og en highlighter. Der er som regel tale om et flydende produkt med en let dækning og lysreflekterende egenskaber, som bruges strategisk omkring øjne, kindben og steder på ansigtet man gerne vil fremhæve. Denne type produkt kommer ofte i en klik-pen indpakning.


Denne type produkt har ofte ikke en særlig høj dækkeevne og skal derfor ikke forveksles med en almindelig concealer i en lys farve. En concealer highlighter er til dig, der blot ønsker at lysne huden forskellige steder i ansigtet, men ikke ønsker dækning af rødme, urenheder, pigmentfejl og lignende. Vi har herunder samlet nogle af de mest populære concealer highlightere fra matas.dk:

De mest populære concealer highlightere

YSL Touche Eclat Luminous: Dette er en ikonisk highlighter og concealer klik-pen fra YSL, som er på manges top 10-lister over favoritprodukter. Brug den under øjnene, under brynet, øverst på kindbenet, langs læbekonturen og få en smuk lysreflekterende teint.


L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer: Dette produkt er ligeledes et hybridprodukt mellem en concealer og en øjencreme. Den kombinerer de plejende egenskaber fra en øjencreme med concealerens evne til at lysne øjenområdet, og er den perfekte concealer til tør hud.

Concealer corrector

Den sidste type concealer du kan støde på er en 'corrector'. Som navnet indikerer, bruges denne til at farvekorrigere rundt omkring i ansigtet. Denne type concealer bruges som regel under foundation eller under en anden concealer. Du kan fx finde dem i grøn, hvor de anvendes på rødme i huden for at neutralisere denne, inden du kommer foundation på.


En anden udbredt corrector er en fersken- eller laksefarvede, som bruges under øjnene til at neutralisere de lille eller blå toner, som kan opstå. Her skal du som regel også påføre en concealer i din hudfarve ovenpå. Derudover kan du stød på corrector i lille (mod træt og trist hud) og i gul (mod mørke rande). Vi har herunder samlet nogle af de mest populære concealer correctors fra mata.dk:

De mest populære concealer correctors

NYX Color Correcting Concealer Palette: Dette er den ultimative concealer-corrector-palette, der kommer med 6 farvekorrigerende nuancer. I paletten får du alle de nødvendige farver der er til at afdække netop dit behov, hvad end det er behovet for at dække mørke rander, rødme eller træt hud. Husk at brug en concealer oven på dette produkt.


Pixi Correction Concentrate Brightening Peach: Denne kocentrerede korrigerende concealer er meget pigmenteret og fjerner øjeblikkeligt mørke områder omkring øjnene. Det er det perfekte redskab til dig, der måske ikke altid får en fuld nattesøvn og har behov for lidt ekstra hjælp til at se frisk ud om morgenen. Husk at brug en almindelig concealer oven på dette produkt.

Hvordan vælger man den rigtige farve concealer?

Det er ikke altid helt nemt at vurdere, hvilken farve man skal vælge sin concealer i, og det er også forskelligt hvad du bør gå ud fra alt efter, hvad du ønsker at din concealer skal gøre for dig. Det giver fx ikke mening at benytte sig af det gamle råd om, at man skal vælge en concealer der er 2 nuancer lysere end ens hudtone, hvis man ønsker at bruge concealere til at dække en bums. Herved ender du nemlig med at fremhæve og highlighte bumsen fremfor at skjule den.

Sådan vælger du den rigtige farve concealer til under øjnene

Under øjnene kan du gå i to retninger: lysere end din egen hudtone for et ekstra vågnet og frisk look, eller samme farve som din hudtone for et helt naturligt look.


Hvis du vælger en concealer der er lysere end din egen hudtone anbefaler vi, at du ikke går mere end 3 toner ned fra din egen hudtone, da dette hurtigt kommer til at se misfarvet ud.


Vælger du en concealer i din egen hudtone, anbefaler vi, at du farvematcher dig selv som skulle du vælge en foundation. Vi har skrevet en hel artikel der guider dig til, hvordan du bedst farvematcher dig selv:

Foundation: Sådan Vælger Du Den Rigtige Farve

Vi guider

Foundation: Sådan Vælger Du Den Rigtige Farve

Vink farvel til foundationkanten én gang for alle! I dag guider vi dig til at finde den rigtige farve foundation - og det er nemmere end du tror.

Læs også

Sådan vælger du den rigtige farve concealer til ansigtet

Hvis du ønsker at dække ting såsom rødme, bumser, ar og hyperpigmentering på selve ansigtet, giver det bedst mening at bruge en concealer med høj dækning i samme farve som din hud. Farvemtach-processen er den samme som ovenfor, og du kan læse meget mere i artiklen om hvilke teknikker du kan gøre brug af.

Find den perfekte parfume til dit stjernetegn

I denne artikel matcher vi de 12 stjernetegn med 12 helt fantastiske parfumer, der passer til hvert stjernetegns energi. Læs med, og bliv inspireret til at købe en parfume, der matcher enten din sol, måne eller ascendant eller til at invistere i forskellige parfumer, som passer til astrologiens forskellige sæsoner. I astrologiens verden er det nemlig sådan, at når solen står i et tegn, vil tegnet være i sæson. Fx starter det astrologiske år, når solen går ind i vædderens tegn d. 20. marts. Når solens står i vædderens tegn, kalder vi dette for 'væderens sæson'. Vi befinder os i et tegns sæson i ca. 1 måned før vi går ind i et nyt. I de individuelle sæsoner vil der være forskellige energier, der gør sig gældende. Måske har du lyst til at bruge én parfume i den varme og udadvendte sæson og en anden i jomfruens mere rolige og jordnære sæson.


Hvad går astrologiens verden ud på?

Astrologien tager udgangspunkt i, at planeternes bevægelse i universet påvirker vores daglige færden på jorden. Vi har alle et fødselshoroskop, der kan beskrives som et 'screenshot' af himlen, taget i netop vores fødselsøjeblik.


Vores personlige fødselshoroskoper er meget komplekse, og vi rummer alle i en nogen grad de 12 tegn. Det som vi i daglige tale kalder 'stjernetegn' er i astrologiens verden betegnet som 'soltegn'. Soltegnet refererer til den placering solen stod i, da vi blev født.


Vores tre stærkeste identitetplaceringer i horoskopet er solen, månen og ascendanten. De tegn som disse placeringer står i er stærkt med til at præge vores personlighed. At arbejde med astrologien, og at forstå sit eget fødselshoroskop er nøglen til personlig udvikling. Det er med til at kæde dig selv og dine potentiale sammen, og du får en dybere forståelse for dit indre.

Tyren (20. april - 21. maj)  

Tyren er det tegn, der elsker at nyde alt det sanselige, hvad end det er den første kop kaffe om morgnen, en solstråle på kinden eller et fantastisk måltid. Tyren kan blive misforstået som værende doven, men dette er langt fra tilfældet. Tyren har det bedst så dagens arbejde er gjort, og smækker først benene op når to do listen er fuldført. Tyren er desuden meget kvalitetsbevidst og sætter pris på, at de ting der omgiver den er lækre og luksuriøse.


Sisley Izia er en meget sofistikeret duft, der passer godt til Tyren. Parfumen Izia har topnoter af hvid bergamotte, rosa peber og aldehyder. Blandt mellemnoterne finder du rose d'orano akkord, transparent blomst akkord og angelik. Bundnoterne består af ceder, amber og moskus. En helt igennem vidunderlig, luksuriøs og skøn duft, der passer til Tyren, som især stræber efter luksus og kvalitet.

Tvillingen (22. maj - 21. juni)  

Tvilligen er dyrekredsens kommunikationstegn. Man siger, at tvillingens mål her i tilværelsen er, at den skal vide alting. Derfor er tvillingen meget åbensident og nysgerrig. Den elsker at tilegne sig ny viden gennem bøger, podcasts, uddannelser og lign. Tvillingen elsker at være social og tale med andre mennesker. Dens energi er let, legende og positiv. Tvillingen kaldes også for 'nuets tegn', da den er god til at være til stede i det den foretager sig.


Tvillingens parfume skal være let og sjov. Den skal gerne have noter, der indikerer sommer og glæde, da tvillingens sæson netop starter i slutningen af maj, hvor sommeren virkelig står for døren. Flora Gorgeous Gardenia fra Gucci er den perfekte glade duft til tvillingen. Parfumen er bygget op omkring den velduftende gardeniablomst, blandet med solbeskinnet jasmin, parret med en munter pæreblomst og noter af sød farin.

Krebsen (22. juni - 22. juli)  

Krebsen er det tegn i dyrekredsen, der sætter mest pris på familien, hjemmet og det nære i tilværelsen. Den sætter en dyd i at værne om disse vigtige elementer i dens liv. Krebsen har en helt fantastisk evne til at skabe rum for andre mennesker, hvilket også kommer til udtryk ved den stærke og rolige aura krebsen har omkring sig. Dens blotte tilstedeværelse kan skabe ro og tryghed for dens omgivelser.


Krebsens parfume skal være feminin og gerne en klassiker, idet krebsen kan være lidt nostalgisk anlagt. Chloé Signature er det oplagte valg for krebsen. Duften indeholder lette, flirtende topnoter af blomster, bl.a. rose. Rosen ledsages af magnolia og liljekonval, samt en diskret antydning af varm amber og elegant cedertræ.     

Løven (23. juli - 22. august)  

I populær-astrologien bliver løven ofte skudt i skoene som værende yderst selvoptaget, men dette er kun den halve sandhed. Det er korrekt, at løven finder sig godt tilpas som selskabets centrum. Løven elsker at stille sig frem på livets scene og sige "SE MIG! Se hvor god jeg er", men det ønsker den kun at gøre for at kunne fortsætte med at sige "Og det er du også!". Løven vil gerne inspirere andre til at åbne op for deres lys ved selv at stråle - den ønsker at være et foregangsbillede. Løven er vores tegn for selvudtryk, og derved også vores tegn for kreativitet.


Løvens parfume skal kort sagt være den bedste parfume, parfumen over dem alle. The One fra Dolce & Gabbana er en glamourøs og stærk duft, der passer perfekt til løvens storslåede energi. Den rige og orientalske blomsterparfume åbner med friske topnoter af pikant bergamotte og mandarin, kombineret med saftig litchi og fersken. I duftens hjerte finder du den tidsløse madonna-lilje, og til slut støder du på rig vanilje og ambernoter, der giver duften stærk sensuel karakter.    

Jomfruen (23. august - 22. september)  

Jomfruen er et tegn, der går op i renhed på alle parametre. Dvs. at jomfruen går op i at passe godt på kroppen, på sindet, på sjælen og på andre mennesker. Den går meget op i god hygiejne, at der er rent omkring den og styr på sagerne. Derudover er jomfruen et 'hjælper-tegn', der fx særligt elsker at give gode råd til hvad der er godt at spise eller andre self-care tips. Jomfruen er særdeles detaljeorienteret, og har et skarpt øje for om alt er som det skal være.


Jomfruens parfume skal have en ren duft uden for meget spræl, og parfumen skal være lavet af gode og ordentlige ingredienser, da dette er noget jomfruen sætter pris på. Clean Shower Fresh er den ideelle duft til jomfruen, da den giver den rene og 'lige-fra-badet' følelse. Rene og friske blomster, lilje, jasmin og moskus samt frugtige nuancer fra appelsin, citron og mandarin udgør duftnoterne i denne skønne parfume.

Vægten (23. september - 22. oktober)  

Vægten er relationernes tegn og elsker især 1:1 relationer. Vægten er vores tegn for harmoni og balance. Vægtens vigtigste læring er at acceptere, at harmoni og balance ikke er statisk og, at vi skal huske at justere den løbende. Vægten går meget op i retfærdighed og ærlighed, og derfor træffer vægten udelukkende vigtige beslutninger på et oplyst grundlag. Vægten elsker desuden skønhed og det æstetiske i livet.


Vægtens parfume skal således være en æstetisk smuk parfume med en harmonisk duft. Lancôme La Vie Est Belle er en ikonisk parfume, der passer godt til vægten. La Vie Est Belle er en overbevisning, en deklaration til verden om, at livet er smukt. Duften er bygget op om iris og noter fra vanilje, pærer og tonkabønner. I hjertet finder du jasmin og appelsinblomst, og til sidst pachouli, der er med til at afrunde duften og give den dybde.

Skorpionen (23. oktober - 22. november)  

Skorpionen er dyrekredsens dybdegående tegn, og ønsker for alt i verden ikke at have overfladiske samtaler om vejret. Den vil i dybden, under overfladen. Skorpionen er en ægte Fønix, der tør at trække sig ned i mørket og bearbejde hvad end der kunne være, for igen et genopstå på ny. Skorpionen er et meget følsomt tegn, der dog udadtil prøver at skjule dette, hvilket kan resultere i, at den virker en smule hård. Hvis man dog først er blevet lukket ind i skorpionens hjerte, så værner den virkelig om en. Skorpionen kan virke både dragene og intense på andre.


Skorpionens parfume må gerne være en intens parfume, en sensuel parfume, en parfume der inviterer os under overfladen og giver noget dybde. The Lawyer fra Zarko Perfume er en parfume med stor personlighed og passer perfekt til skorpionen. Duften er frisk og intens med en mørke elegance, der er skabt til den selvsikre og sofistikerede kvinde. Duften åbner med topnoter af siciliansk bergamotte, citron og mandarin, efterfulgt af krydderier, mørk chokolade og hvid orkidé. Duftens intensitet udløses til sidst af dark balsam akkord, sandeltræ og moskus.

Skytten (23. november - 21. december)  

Skytten er den eventyrlystne i dyrekredsen. Det skal være sjovt når vi er i skyttens afdeling. Skyttens tegn handler om udvikling, og den har ét simpelt mål i tilværelsen, at forstå alting. Skytten ønsker at udvide sin horisont, og det gør den både gennem ydre og indre rejser. Ydre rejser sker ved at gå på opdagelse i verden. De indre rejser sker gennem terapi, astrologi og bøger, hvor den lærer sig selv bedre at kende. Skytten kan godt lide, at der er gang i den, at der sker noget, og den har en stærk fleksibilitet når det kommer til tilværelsen. Derfor er én af skyttens kerneværdi 'frihed'.


Skyttens parfume skal emme af eventyr og udvikling. Libre fra Yves Saint Laurent passer godt til skytten, da denne duft symboliserer friheden til at leve livet fuldt ud og intenst. Parfumen indeholder topnoter af mandarinolie, petitgrainolie, lavendelolie og solbær. I parfumens hjerte finder du jasmin sambacasolut, jasmin grandiflorum og orangeblomst. Bundnoterne består af vaniljeekstrakt, cedertræsolie, amberfris og moskus.

Vandbæreren (21. januar - 18. februar)  

Vandbæreren, også kaldet vandmanden, elsker fællesskaber, frihed og det fremadsynede. Vandbæreren ønsker at kunne bidrage til en bedre verden for os alle. Den går ofte op i humanitære emner, da den ved, at det største fællesskab er menneskeheden. Vandbæreren elsker sin egen frihed og ønsker, at vi alle har friheden til at være netop den vi ønsker at være. Vandbæreren er nytænkende og idérig. Den er ikke interesseret i hvad vi plejer at gøre, men hvordan vi kan gøre tingene på nye og bedre måder.


Vandbærerens parfume er en parfume med omtanke for miljøet. Desuden må den gerne have et unikt udtryk, da vandbæreren sætter pris på originalitet. Signature Notes fra Rudolph Care er en feminin, sofistikeret og eksklusiv duft der passer godt til vandbæreren. Parfumen er 100% naturlig og fri for de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer. Derudover er den certificeret med Svanemærket, Cosmos Organic, Ecocert og Vegan Trademark. Duften indeholder friske, grønne topnoter, let pudrede hjertenoter af bommuld og iris og afrundes med dybe, varme bundnoter, der har et strejf af vanilje.  

Fisken (19. februar - 20. marts)  

Fisken er det sidste tegn i dyrekredsen og derved det tegn, der er tættest på den åndelige verden. Fisken finder det meget naturligt at forbinde sig med den spirituelle verden. Fisken er utrolig god til at arbejde med den energi som den befinder sig i, og er derved mester i at 'go with the flow'. Fisken elsker at drømme, at forbinde sig til sin intuition, at meditere, at være ved vandet og generelt at være forbundet med sin egen indre verden.


Fiskens parfume er drømmende og flytter vores tanker hen på havet, spiritualitet og inderlighed. Girogio Armani Ocean er en hyldest til det kraftfulde, dybe og uendelige blå hav, og den passer perfekt til fisken. Duften indeholder topnoter af frisk pære og citrus. Mellemnoterne består af vandjasmin, liljekonval og rose, samt et hint af saltvand. Blandt bundnoterne finder du sandeltræ og moskus, der giver duften vidunderlig struktur.   

SHOP HÅRSTYLISTENS FAVORITTERSe og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE taler vi om balance i både krop og sind. I den forbindelse har vi beøg af den populære skuespillerinde, Mille Dinesen, der selv har oplevet en meget stressfuld periode i sit liv. Hun fik dog kæmpet sig ud af ubalancen, og dette er der bl.a. kommet en fantastisk produktserie ud af - Balance by Mille Dinesen.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få Mille Dinesens egen historie. Derudover deler Mille også sin helt særlige 'mosekonebryg', som vi afprøver under LIVEN. Du kan herunder finde den fulde opskrift, hvis du får lyst til at afprøve den derhjemme.


Shop hele Mille Dinesens produktserie her

Mille Dinesens 'Mosekonebryg'


INGREDIENSER

  • Et skvæt æblejuice
  • 1 knivspids okinawapulver
  • 1 teskefuld chlorellapulver
  • 1 spiseskefuld hørfrøolie


FREMGANGSMÅDE

Start med at rør de første ingredienser sammen til en tyk drik. Æblejuicen indgår blot, for at give drikken en bedre smag. Herefter rører du hørfrøolien fosigtigt i, så du ikke ødelægger dens gode egenskaber.


Giv huden lidt ekstra forkælelse

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Christiane SM: Få mit glam makeup-look

Matas LIVE

Christiane SM: Få mit glam makeup-look

Af Matas

Find din fineste gallakjole frem, og gør dig klar til at fylde indkøbskurven med smukke glimmerskygger og pigmenterede læbestifter – for det er nemlig blevet tid til at gå all in på glam. Vi får besøg af iværksætter og influencer Christiane Schaumburg-Müller og makeupartist for MaxFactor Sara Rostrup, som skal guide jer gennem deres yndlingsprodukter og makeup-teknikker, der kan gøre enhver aftenkjole ære. Se med, og stil alle dine spørgsmål undervejs!

Læs mere
Gun-Britt: Sådan plejer og styler du tørt hår

Matas LIVE

Gun-Britt: Sådan plejer og styler du tørt hår

Af Matas

Trist hår, spaltede spidser, stride strithår. Hvis dit hår er tørt, bliver det svært at arbejde med – og det kan virke som en umulig opgave at vække det til live igen. Men heldigvis kender vi en ekspert, som ved, hvad der skal til for at trylle et tørt og trist hår om til en velplejet hårpagt med masser af fylde og shine. Se med i denne live, hvor selveste Gun-Britt Zeller med det altid-så-smukke hår gæster studiet og deler ud af sine bedste råd til at pleje og style tørt hår.

Læs mere