• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Hvad er forskellen på concealer og en highlighter?

Materialist Stine Thelander forklarer forskellen mellem concealer og highlighter og anbefaler sine favoritprodukter. Desuden viser hun, hvilken magi en highlighter og en concealer kan.

Kan man ikke bruge en concealer og en highlighter til det samme ? Hvis ikke, hvad er forskellen så? Det spørgsmål er der mange, som stiller sig selv. Derfor har vi lavet en guide, hvor du kan blive klogere på forskellen og magien bag de to mirakel produkter.

Lys dit ansigt op med en highlighter og dæk med en concealer

Så simpelt kan det beskrives, men i virkeligheden findes der utallige af måder at anvende både en highlighter og en concealer på.​

I videoen nedenfor guider materialist Stine Thelander, hvornår og hvordan du kan anvende en concealer og en highlighter, samt hvad forskellen er.


Concealer

Brug din concealer når du ønsker en høj dækkeevne og at fjerne fokus fra f.eks. mørke rander. Den fås i mange variantioner - fælles for dem er, at en flydende eller cremet concealer er bedst ved mørke rander, hvor en concealer stift eller stick er bedre til urenheder eller overpigmenteringer i ansigtet.


Highlighter

Brug en highlighter, når du ønsker at fremhæve eller lysne et område af dit ansigt. Med en highlighter skaber du fokus, der, hvor det påføres. Man kan både få metalliske highlighter, eller en 'hudfarvet' touche med mange lysreflekterende partikler.

​​​​​​​

​​​​​​​

Tip!
Du kan bløde dit udtryk op ved at lægge en blush under kindbenet.
Det er med til at genskabe balancen.
​​​​​​​


Stine anbefaler disse produkter:

Highlighter - En vaskeægte tryllepen

...som har uanede af muligheder.

Du kan fremhæve alle dine smukkeste træk og så giver highlighteren fra Yves Saint Laurent den smukkeste naturlige glød - uden shimmer. En highlighter er desuden en perfekte løsning mod  træt og trist hud.


Ønsker du en highlighter, der giver et mere glowy look, kan du vælge en highlighter, der skaber en skinnende glød. Både Nude by Nature og e.l.f. har udviklet en highligter, der fremhæver huden med en ren, glitrende farve.


Nude by Nature Touch of Glow Highlight Stick Champagne
131,95
Førpris 219,95
Du optjener 14 point
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs også

Concealer - On the go Chubby stick

Til dig, der altid er "on the go" og har brug for en hurtig løsning og en nem concealer at arbejde med. Denne concealer har en medium dækkeevne, som påføres direkte på huden ved hjælp af en concealer pensel eller fingerspidserne.

Concealeren fra Nilens Jord er det smarteste redskab, du kan have med i tasken. Concealer stiften er en korrigerende concealer stift, der er formuleret med plejende olivenolie og vitamin E.

(26)
Nilens Jord Stick Concealer 457 Wheat
164,95
Du optjener 17 point

Concealer


Sådan lægger du din concealer

I videoen har materialist Stine Thelander taget udgangspunkt i en concealer fra Nilens Jord. Concealeren har en stick i den ene ende og en flydende concealer i den anden ende. Med en duo concealer kan du arbejde med din concealer på flere måder. Den faste concealer stick har en creme konsistens og er specielt god til at dække mindre ujævnheder, hvor den flydende concealer er silkeblød og ekstrem nem at arbejde med.


Vælg den rigtige concealer:

Når du skal vælge en concealer, skal du vælge en, der matcher din hudfarve. Det er vigtigt, at din concealer ikke er mere end én hudtone lysere end din egen. Har du ikke arbejdet med en concealer før, kan vores materialister i Matas butikkerne hjælpe dig på vej til at finde den rette concealer, der passer perfekt til dig og din hud.

​​​​​​​

Sådan påfører du en concealer:

Når du skal påføre din concealer, er det vigtigt, at du ikke kommer for meget produkt på til at starte med. Start med at lægge tre små prikker lige under øjet. Herefter blender du concealeren ud med en concealer børste. Du kan også bruge en svamp eller en foundationbørste. Når du påfører din concealer, er det vigtigt, at den ikke kommer helt op til vippekanten.

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Vi guider

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Din hud sladrer om din krops indre tilstand, og mangel på søvn kan efterlade mørke rande under øjnene og få os til at se trætte ud. Derfor er concealeren mange kvinders bedste ven. Få en guide til hvordan du lægger den perfekte concealer og læs vores test af fem af slagsen.

Læs også

Highlighter

Sådan lægger du din highlighter

I videoen har Materialist Stine Thelander taget udgangspunkt i en highlighter fra Yves Saint Laurent. Highlighteren fra Yves Saint Laurent er en flydende highlighter, som er lysreflekterende, med en ultra høj pigmentering og en dækkende concealer effekt. Desuden er denne highlighter ultrolig nem at have med i håndtasken, så du kan opfriske dit look i løbet af dagen. Find Yves Saint Laurent highlighter her.


Yves Saint Laurent's Touch Eclaté hightlighter er en kæmpe succes hele verden over, hvorfor de har udviklet Touch Eclaté High Cover. Denne highlighter er ligesom den eksisterende hightlighter, men med en endnu højere dækkende concealer effekt. Find Touch Eclaté High Cover highlighter her.


Vælg den rigtige highlighter:

Hvis du blot skal lave en enkel og nem hverdagsmakeup, skal du vælge en highlighter, som matcher din egen hudtone eller én hudtone lysere. Hvis du vil give dit look lidt eksta glam, kan du vælge en highlighter med en smule shimmer.


Sådan påfører du din highlighter:

Når du påfører din highlighter, skal du lægge den i en trekant – start fra øjet og gå helt ned til næsefløjen for herefter at tegne op til det yderste af øjenbrynet. Det skaber et optisk løft. Fyld herefter trekanten ud med din highlighter.

Når du skal blende ud, er det vigtigt, at du bruger små klappende bevægelser med din børste – hvis du laver gnidende bevægelser, skraber du blot din highlighter af igen.

Få Din Foundation Til At Holde Hele Dagen

Vi guider

Få Din Foundation Til At Holde Hele Dagen

Det er ret ufedt at bruge tid om morgenen på at lægge en pæn base, som så på mystisk vis er forsvundet inden frokost. Heldigvis er der meget man kan gøre for at forlænge holdbarheden af sin foundation.

Læs også

Tip!
En beauty blender er et uundværligt redskab til at lægge din concealer, highlighter eller foundation. Husk at fugte svampen inden brug - uden at være for våd.​

Relaterede produkter

(60)
Maybelline Fit Me Concealer 15 Fair
64,95
Du optjener 7 point
(10)
Tromborg Baked Minerals Highlight
439,95
Du optjener 44 point
(59)
MIILD Natural Mineral Concealer Duo 02 Medium Boon
249,95
Du optjener 25 point
DIOR Backstage Blender Fluid Foundation Sponge
149,95
Du optjener 15 point

Relaterede artikler

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Cream makeup – lækkert fugtmættet look der holder

Spot Trenden

Cream makeup – lækkert fugtmættet look der holder

Cream makeup er ikke blot en nem og genial makeupform i sommervarmen. Cream blush, øjenskygge og foundation giver nemlig fugt og glow til din hud hele året rundt, og så holder det rigtig godt på huden. Vi guider dig til, hvordan du bruger de skønne fugt- og pigmentmættede teksturer.

Læs Mere
Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

Vi guider

Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

‘No makeup’-makeup er indbegrebet af scandinavian cool. Det lette, naturlige look, som man kan bruge mange timer og masser af makeup på for at opnå. Men vi er travle kvinder, så her får du en guide til at få looket på fem minutter.

Læs Mere