Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Matas LIVE i køkkenet: Vi taste-tester Nupo

Vi går i køkkenet sammen med Nupo og kostvejleder, Marianne, hvor vi sammen guider dig til at få det bedste ud af Nupos nemme produkter: For hvor nemt er det egentlig? Og hvordan smager det? Vi svarer på det hele, når vi tænder op for blusser og tilbereder de forskellige meals, taste-tester det hele og giver dig en grundig beskrivelse af smag, konsistens - og selvfølgelig egenskaber. Vi gør dig meget på klogere på, hvordan og hvorfor Nupo kan mætte dig godt.
Sundhed & Velvære
Vi sendte LIVE torsdag d. 31/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Træn LIVE med Sara Rantzau: I

Matas LIVE

Træn LIVE med Sara Rantzau: I

Af Matas

Vi har sat os for at træne os til energi, glæde og styrke - og du kan være med! Hver onsdag i januar er vi LIVE sammen med Sara Rantzau. Hun guider os til et træningsprogram, der sætter smil på læben og gang i kroppen. Det er sådan, vi har lyst til at starte det nye år! Sara sørger for, at træningsprogrammet er overskueligt, så alle kan være med. Hvis du ikke lige har tid, kan du altid gense vores LIVE, så du kan træne, når det passer dig. Og så er der selvfølgelig lækre præmier på højkant!

Læs Mere
Kickstart dit vægttab: Teknikker og produkter

Matas LIVE

Kickstart dit vægttab: Teknikker og produkter

Af Matas

Er du også gået det nye år i møde med drømmen om et vægttab? Så se med i denne Matas LIVE, når vi guider dig til at kickstarte den rejse. Med os i studiet har vi kostvejleder og løbecoach Janni, som selv har haft succes med at opbygge en ny livsstil. Få hendes bedste råd og stil hende alle dine spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek