Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Forfriskende drinks med Green Goddess

I denne LIVE er i i køkkenet med Green Goddess, hvor menuen står på forfriskende sommerdrinks. Vi giver dig sammen med Green Goddes fire nemme opskrifter på sommerdrinks, der ikke kun er dejlige opfriskere på en lun dag, men som også indeholder gode ingredienser for dig og din krop.
Sundhed & Velvære
Se med torsdag d. 30/05 kl. 20:00

Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Vi taste-tester opskrifter med Bodylab

Matas LIVE

Vi taste-tester opskrifter med Bodylab

Af Matas

Bliv inspireret og motiveret af Bodylab i denne LIVE, hvor vi stiller skarpt på Bodylabs produkter. Bodylab har udviklet forskellige typer af proteintilskud, som vi gennemgår og smager på i denne LIVE. Her er både smoothies, kakao og müslibarer. Og så spørger vi selvfølgelig eksperten om de mest stillede spørgsmål, så vi kan gøre dig meget klogere på protein, og hvordan du bedst gør det til en vane i hverdagen, hvis du har behov for det.

Læs Mere
Spørg eksperten: Hvad er kollagen godt for?

Matas LIVE

Spørg eksperten: Hvad er kollagen godt for?

Af Matas

I denne LIVE stiller vi skarpt på kollagen, når vi får en ekspert fra Vild Nord i studiet. Hun fortæller og guider om kollagen, hvorfor det gavner dig, hvordan du får mest ud af pulveret, hvordan det skal tages - og meget mere nyttig viden. Hun gør dig klogere på forskellige typer af kollagen fra Vild Nord – og så smager vi selvfølgelig på alle de forskellige varianter, så du kan finde den, der matcher – og smager – dig bedst. Og så får du svar på de mest stillede spørgsmål inden for kollagen.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek