Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Her er de bedste kosttilskud til vintermånederne

Det er mørkt udenfor, og vintertrætheden kan være svær at bearbejde. Det er en af årsagerne til, at vitaminer og kosttilskud er særligt vigtige i de mørke måneder. Og så er der også mange andre årsager. I denne LIVE har vi inviteret vores helse-ekspert i studiet. Han guider dig til de bedste kosttilskud, som du og din krop har stor gavn af i vintermånederne.

Vi sendte LIVE mandag d. 21/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Vild Nord er en livsstil

Bag om brandet

Vild Nord er en livsstil

Lige meget, hvilke daglige rutiner du har, og hvordan din livsstil ser ud, kan du nemt gøre Vild Nord kollagenpulver til en del af din hverdag – hvad end den er super hektisk eller i roligt tempo. Læs med, når vi giver dig inspiration og et kig ind i en aktiv livsstil med havet som omdrejningspunkt, hvor Vild Nord er et godt supplement ved siden af en varieret og afbalanceret kost.

Læs Mere
Vivag: Kvinde kend din kop!

Vi guider

Vivag: Kvinde kend din kop!

Af Ida Hinchely Kyhn

Vi har nok alle været der. Stået der på et offentligt toilet og opdaget, at vi ikke har flere tamponer eller bind i tasken. Men med menstruationskoppen fra Vivag ender du aldrig i den situation igen. Det er en lille beholder, der opsamler blodet, og som du kan rense og bruge igen og igen. Er det helt nyt for dig med dette alternativ? Så læs med her og bliv klogere på, hvordan du bruger din menstruationskop.

Læs Mere