• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Du kender helt sikkert den løftede pegefinger om, at du bør rense din hud dagligt og bruge en god creme. Så langt så godt. Men hvad med hudplejetrinnet lige midt imellem de to – nemlig serum og boostere? Skal du også bruge det? Og hvilken passer i så fald til din hud? Det kan du få en mini-guide til her.

Ansigstsera består typisk af en høj koncentration af aktive ingredienser og er målrettet hudproblemer som tørhed, urenheder og dybere rynker. Boostere er ofte mindre komplekse i ingredienssammensætningen og er målrettet en enkelt ting som at give ekstra fugt, glød eller hjælpe irriteret og rødmende hud. Derfor kan det sagtens give mening at bruge begge dele. Hvis du kan genkende nogle hudproblemer nedenfor her, så kan det være en rigtig god idé at investere i et serum eller en booster.

Serum

Et serum består som nævnt oftest af en høj koncentration af aktive ingredienser. Brug det en eller to gange dagligt afhængigt af, hvilken der er tale om og din huds behov. Husk at deet kan tage 4-6 uger, før du ser en effekt, så du er nødt til at være lidt tålmodig.

Serum til tør hud

Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe er perfekt til tør hud. Den olieagtige formel trænger dybt ned i huden og sørger for at minimere fine linjer.


Den er samtidig perfekt som underlag til makeup, ligesom du også kan blande et par dråber i din foundation – det får den til at lægge sig endnu pænere!

(341)
Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe 30 ml
399,95
Optjen 40 point

Serum til træt hud

Tromborgs Anti-Aging Glow Serum blødgør og afstresser huden. Den Indeholder antioxidanter, der får huden til at fremstå sund og opstrammet, fordi fine linjer og rynker udviskes.


Tromborgs produkter er desuden baseret på økologisk certificerede æteriske olier og økologisk certificerede planteekstrakter, så det giver virkelig en ahhh-velværeoplevelse at bruge hver eneste dag.  

(6)
Tromborg Anti-Aging Glow Serum 15 ml
739,95
Optjen 74 point
Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød. Få en komplet guide til anti-pollution skin care her.

Læs også

Serum til sensitiv hud

Pai har simpelthen lavet de lækreste produkter til sensitiv hud. Back to Life Hydration Serum er et økologisk serum til sensitiv hud, som er formuleret med ultrarene og anti-inflammatoriske ingredienser. Den reducerer problemer med rødme, beroliger og beskytter sart og skadet hud.


Du kan også prøve RENs Evercalm serum, der er et beroligende serum til særligt sensitiv hud. Det er ideelt til reaktiv hud, som bliver stresset af forurening og miljømæssige aggressorer. Den indeholder kun certificerede, økologiske planteingredienser og er fri for konserveringsmidler og syntetiske ingredienser.​​​​​​​

Serum til rynker og pigmentpletter

Pudderdåsernes A-Serum findes i to varianter: 2% og 5%, og begge indeholder Granactive Retinoid. Granactive Retinoid er en mildere form for aktivt A-vitamin med alle de kendte fordele ved A-vitamin, men mange oplever mindre irritation af det. Serummet mindsker synligheden af rynker, pigmentpletter, solskader og andre alderstegn.


Nye brugere af A-vitamin bør starte med A-Serum 2%, indtil huden har vænnet sig til produktet. Når huden har vænnet sig til 2%, kan man skifte til 5%. Særligt sarte hudtyper kan nøjes med at bruge 2%.

(46)
Pudderdåserne.dk A-Serum 2% 50 ml
169,95
Førpris 199,95
Optjen 17 point
(23)
Pudderdåserne.dk A-Serum 5% 50 ml
319,95
Førpris 349,95
Optjen 32 point

Boostere

Boostere er som sagt oftest målrettet en enkelt ting som at give ekstra fugt, glød eller hjælpe irriteret og rødmende hud. Bland den i din creme eller serum eller brug den alene.

Probiotika booster

Rødme, træt hud, fine linjer, uren eller dehydreret hud – uanset hvad, vil din hud med stor sandsynlighed have gavn af probiotika. Probiotika reducerer inflammation og øger hyaluron- og collagenniveauet.


Aurelia har lavet en koncentreret probiotika-booster, som du blander 1-3 pump af i din almindelige hudpleje. Der er til ca. to måneders brug i den lille flaske.


Elizabeth Ardens Superstart Skin Renewal Booster indeholder også probiotika og beroliger og balancerer huden. Den booster hudens naturlige forsvar mod ydre påvirkninger. Perfekt til alle hudtyper, men især rødmende og irriteret hud vil have glæde af den.

Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Spot Trenden

Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Probiotika har opnået stjernestatus i skønhedsverdenen og med god grund, for mælkesyrebakterierne fungerer som en stærk barriere og hjælper huden med at genoprette sig selv. Her er alt du skal vide om probiotika i hudpleje.

Læs også

Fugt booster

Dermalogicas Skin Hydrating Booster fugter din hud helt i dybden med hyaluronsyre, som er med til at forbedre hudens elasticitet. Den er desuden helt uden parabener og parfume.


Ecooking vitamin Boost serum er fugt på flaske. Den tilfører huden et kæmpe fugtboost med blandt andet E-vitamin, der også beskytter huden med dens antioxidante egenskaber.

(36)
Ecooking E-Vitamin Boost Serum 20 ml
262,95
Førpris 349,95
Optjen 27 point

C-vitamin booster

Helena Rubinstein Force C serum indeholder 10% rent C-vitamin. En ret høj koncentration, der har effekt på hudens udstråling. C-vitamin kan nemlig give en mere ensartet hudtone, beskytte huden mod forurening og også være med til at give fugt.


Brug Force C om morgenen over serum og inden dagcreme med solfaktor.

(6)
Helena Rubinstein Force C3 Booster Fluid 50 ml
1.109,00
Optjen 111 point
C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs også

Kollagen booster

kollagen hjælper med at holde din hud "plumb", så den føles velfugtet og glat. Der er kommet en del nye produkter med kollagen på markedet, som afhælper linjer og rynker.

​​​​​​​

Rodial Collagen drops indeholder én yderst koncentreret, super-målrettet ingrediens; kollagen og hele 30% af det! Tag også et kig på The Organic Pharmacy Collagen Boost, som  styrker kollagenniveauet og fremmer blodcirkulationen.

Rodial Collagen 30% Booster Drops 31 ml
694,95
Optjen 70 point
The Organic Pharmacy Collagen Boost Mask 50 ml
745,95
Optjen 75 point

Ampuller og kapsler

Nogle sera og boostere kommer i små ampuller eller kapsler, som er til engangsbrug. De sørger for at holde ingredienserne ekstra friske og potente, og her er der ikke behov for særlig meget konservering, fordi de ikke udsættes for luft eller bakterier fra dine fingre. ​​​​​​​

​​​​​​​

L'Oréal har lavet en kur med 7 ampuller, der indeholder masser af fugtgivende hyaluronsyre. De er helt uden parfume. Brug dem som en intens 7-dages kur en gang om måneden eller hvis din hud føles særligt dehydreret og træt. De er også perfekte til overgangsvejret eller efter en lang flyvetur.

(42)
L'Oréal Paris Revitalift Filler Ampuller 7 stk.
124,95
Optjen 13 point
MÁDARA Amino-Fill 3D Lifting Ampoules 10 stk.
249,95
Optjen 25 point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Spot Trenden

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre mister med alderen. Vi dykker ned i naturens egen fugtmester her.

Læs Mere
Parfumefri hudpleje guide

Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Af Isabel Marschall Thostrup

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Læs Mere
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Af Trine Brøndsted

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind. I indslager her giver vi dig et overblik over, hvilke faktorer du kan have med i dine overvejelser, når du skal vælge hudpleje udfra din alder. Hertil kommer vi med nogle eksempler på produkter, vi er overbeviste om, din hud vil elske.

Læs Mere
Er du på syre? Få guiden til kemisk peeling

Vi guider

Er du på syre? Få guiden til kemisk peeling

Af Lene Søe Rasmussen

Du ved sikkert, at du burde tilføre din hud noget syre af en eller anden art for at eksfoliere. Men syre? Og i ansigtet? Faktisk er det slet ikke så farligt – eller forvirrende. Læs med her, og bliv klogere på syrepeeling.

Læs Mere