• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind. I indslager her giver vi dig et overblik over, hvilke faktorer du kan have med i dine overvejelser, når du skal vælge hudpleje udfra din alder. Hertil kommer vi med nogle eksempler på produkter, vi er overbeviste om, din hud vil elske.

Er din hud tør, fedtet eller kombineret? Og har du egentlig styr på de vigtige hudplejerutiner? Bliv klogere her, hvor vi guider dig til at finde den rette måde at pleje din hud på, uanset om du er i 20’erne, 30’erne, 40’erne eller 50+.

Hudpleje til din alder

Din hud forandrer sig hele livet, og der er stor forskel på de behov for hudpleje, som huden har, hvad enten man er i 20’erne, 30’erne, 40’erne eller over 50+. Bliv klogere på, hvad udfordringerne og ikke mindst løsningerne kan være lige her.​​​​​​​

Din hud i 20’erne

Spændstig, fin og med en dejlig blødhed. Sådan kan din hud i 20’erne (måske) beskrives. Du har en flot glød og friskhed i huden, og der er fuld gang i cellefornyelsen. I bund og grund behøver du slet ikke at bekymre dig om din hud (medmindre du har særlige behov som fx urenheder).


Og dog, for det er faktisk nu, du skal begynde at forebygge, hvis du vil holde din hud smuk. Huden husker nemlig fantastisk godt. Så selv om rygning, soldyrkning og for lidt søvn ikke direkte kommer til udtryk i 20’erne, betyder det ikke, at de dårlige vaner bliver glemt. De vil nemlig med tiden blive synlige.


Rens din hud to gange om dagen – morgen og aften – med et mildt renseprodukt. Brug en fugtbooster i form af en serum eller olie, en dagcreme samt solbeskyttelse.

(10)
Clarins Ns Purifying Cleansing Gel 125 ml
159,95
Du optjener 16 point
(86)
Clarins Hydra-Essentiel Normal to Dry 50 ml
399,95
Du optjener 40 point
(193)
Plaisir 3 in 1 Serum 30 ml
119,95
Førpris 159,95
Du optjener 12 point
(54)
Plaisir Clean Up Face Foam 150 ml
64,95
Du optjener 7 point
14 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

14 af de skønneste hudplejehelte

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag formår at redde din hud? For det har jeg og resten af mit team bag! Alt fra velplejende cremer, renseprodukter til masker, der gør en forskel. Ergo: når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indslaget her skal det handle om 14 af dem.

Læs også

Din hud i 30’erne

Måske har du allerede lagt mærke til de første fine linjer omkring øjnene og i panden. Din hud føles ikke helt så spændstig mere, og den mister lidt af sin elasticitet. Cellefornyelsen går ikke ligeså stærkt, og huden mister både fugt og talg, hvilket resulterer i, at de fine linjer dukker op. Allerede i starten af 30’erne er det nødvendig med en god øjencreme, og hvis du ikke allerede har investeret i en fugtgivende natcreme, så er det nu, du skal gøre det.


Rens din hud to gange om dagen. Brug en god fugtgivende eller opstrammende maske cirka en gang om ugen. Det behøver kun at tage 10 minutter. Find en serie med natcreme, serum og dagcreme, som fugter din hud, så meget som du behøver. Og husk øjencremen.

(23)
Clarins Multi-Active Eye Contour 15 Ml
329,95
Du optjener 33 point
(25)
Clarins Double Serum All skin, 30 Ml
629,95
Du optjener 63 point
(89)
Ole Henriksen Truth Serum 30 ml
509,95
Du optjener 51 point
(20)
Clarins Multi-Active Day Cream Dry skin, 50 Ml
479,95
Du optjener 48 point
(87)
Pudderdåserne.dk Alt i en Beskyttelse SPF 40 50 ml
249,95
Du optjener 25 point
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs også

Din hud i 40’erne

De fine linjer er nu for alvor blevet permanente. Dybere rynker har nu vist sig, og din hud er mindre spændstig. Dette skyldes, at cellefornyelsen og produktionen af kollagen går i den forkerte retning. Det er nu, du skal have gang i A-vitamin, som sætter gang i produktionen af cellernes elastin- og kollagenproduktion.

​​​​​​​

Udover rens, dagcreme, natcreme og øjenpleje kan du booste din hud med Ecookings A-vitamin kaplser, der fungerer som en kur. Brug et målrettet serum og ekstra fugt om natten, hvor cellefornyelsen stadig er på sit højeste.

(107)
Ecooking A-vitamin Kapsler 60 stk.
262,95
Førpris 349,95
Du optjener 27 point
(12)
Clarins Extra-Firming Night Cream Dry Skin 50 ml
679,95
Du optjener 68 point
(583)
Beauté Pacifique Paradoxe Anti-Age Dagcreme 50 ml
469,95
Du optjener 47 point
(151)
Beauté Pacifique A-Vitamin Eyecreme Pump 15 ml
269,95
Du optjener 27 point
(15)
Clarins Extra-Firming Day Cream Dry Skin 50 ml
639,95
Du optjener 64 point

Din hud 50+

Muligvis er dit østrogen-niveau nu dalet, måske er du endda kommet i overgangsalderen, og det er noget, der påvirker kollagenlaget, så huden bliver tyndere og mere tør. Desuden er der mindre vand i cellerne, og fedtlaget i huden er forsvundet.

​​​​​​​

Vælg en hudvenlig rens, som fx Aurelias Miracle Cleanser, der ikke udtørrer. Gå efter produkter med gode anti-age ingredienser og med den fugtbindende ingrediens hyaluronsyre. Det er optimalt dagligt at bruge serum, olie og dagcreme samt øjencreme og natcreme.

(25)
Clarins Double Serum All skin, 30 Ml
629,95
Du optjener 63 point
(48)
Clinique Repairwear Laser Focus Eye 15 ml
454,95
Du optjener 46 point
(39)
Clarins Super Restorative Night Cream Dry Skin 50 ml
849,95
Du optjener 85 point

Generelle hudpleje rutiner – uanset alder

Vi starter med at rense ansigtet, og hvordan var det så lige? Og hvad er forskellen på serum og olie? Det der med hudplejerutiner og produkter kan være lidt af en jungle, men én ting er sikker: Det kræver daglige rutiner og gode produkter at holde huden i topform.


Rens

Rens er alfa og omega for pæn hud, og det er vigtigt uanset alder. Du bør som minimum rense din hud hver aften før du går i seng, uanset om du bruger makeup eller ej.


Eksfoliering

1-2 gange om ugen er det en god idé at eksfoliere huden ved at bruge en god peel. Det holder dine celler i topform og mindsker både fine linjer og store porer.


Ansigtsmist

Brug en ansigtsmist, som holder på fugten og beroliger huden. Du kan også tage den med i tasken og bruge den som et ekstra skud fugt og opfriskning oven på din makeup resten af dagen.  

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Læs også

Øjencreme

Husk øjnene. Den tynde hud omkring øjnene har brug for en særlig og målrettet behandling med hjælp fra en god øjencreme. Dup, dup, dup altid din øjencreme på. Fra øjenkrogen og udefter og så op omkring øjet.


Serum

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for din hud, så brug et serum. Serum er meget koncentreret og indeholder flere aktive ingredienser, der arbejder i dybden og kan behandle særlige hududfordringer. Lad dit serum tørre ind et par minutter, inden du fortsætter. Serum skal altid under din creme.


Olie

Ikke alle har brug for en ansigtsolie i deres hudpleje – andre kan godt lide at tilføre et par dråber. Her er det vigtigt, at du kender din hud og mærker efter, hvad din hud har brug for, da olie i værste fald kan tilstoppe porerne. Som hovedregel er olier fyldt med vitaminer og gode til at hjælpe din hud med at holde på fugten.

Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs også

Dagcreme

Det er på ingen måde til at komme uden om en dagcreme. Find en, der opfylder din huds behov (og alder), og husk, at medmindre den indeholder SPF, så er det næste trin at påføre solcreme.


Solfaktor

Din hud forandrer sig hele livet, og der er stor forskel på de behov, som huden har, hvad enten man er i 20’erne, 30’erne, 40’erne eller over 50+.

Relaterede produkter

(46)
Clarins Super Restorative Day Cream 50 ml
819,95
Du optjener 82 point
(6)
SARDkopenhagen Hyaluron Boost Serum No. 3 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
(159)
Ecooking Peel Maske 50 ml
217,95
Førpris 289,95
Du optjener 22 point
(25)
Clarins Face Treatment Oil Santal, 30 Ml
379,95
Du optjener 38 point
(5)
Tromborg Aroma Therapy Multi Balm 90 ml
289,95
Du optjener 29 point

Relaterede artikler

Favoritter fra Clarins

Bag om brandet

Favoritter fra Clarins

Af Michelle Weis

Franske delikatesser er ikke blot croissanter, fondue og velsmagende oste. I dagens indlæg fremhæver vi vores favoritter fra det franske mærke, Clarins, der har vundet indpas i mange makeuppunge og hudplejerutiner her på Stories redaktionen. Lad dig inspirere og forføre af vores Clarins beauty og hudpleje must-haves, og klik dine franske favoritter hjem.

Læs Mere
Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Spot Trenden

Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Probiotika har opnået stjernestatus i skønhedsverdenen og med god grund, for mælkesyrebakterierne fungerer som en stærk barriere og hjælper huden med at genoprette sig selv. Her er alt du skal vide om probiotika i hudpleje.

Læs Mere
Alt, du skal vide, om Ole Henriksens hudplejeserie

Vi guider

Alt, du skal vide, om Ole Henriksens hudplejeserie

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kender Ole Henriksen på hans altid positive og energiske udstråling – ”The Ole Glow”. For Ole handler det om at stråle indefra og ud, og han gør det heldigvis nemt for dig at opnå en strålende, smuk og naturlig hud med hjælp fra sine fire populære hudplejeserier. Men hvad kan de forskellige serier gøre for din hud, og kan du kombinere dem? Vi giver dig et overblik her.

Læs Mere
Dyrk din ’inner beauty’

Vi guider

Dyrk din ’inner beauty’

Af Ida Marie Winge

Indre skønhed er et ideal, som vi er mange, der stræber efter. For hvem vil ikke gerne have naturlig glød, en sund krop og overskud til at omfavne livet? En række produkter brander sig på netop at styrke skønheden indefra ved at give kroppen et ekstra boost af gode vitaminer. Vi har taget et nærmere kig på ’inner beauty’-trenden for at se, hvad den tilbyder.

Læs Mere