• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage
Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind.

Er din hud tør, fedtet eller kombineret? Og har du egentlig styr på de vigtige hudplejerutiner? Bliv klogere her, hvor vi guider dig til at finde den rette måde at pleje din hud på, uanset om du er i 20’erne, 30’erne, 40’erne eller 50+.

Hudpleje til din alder

Din hud forandrer sig hele livet, og der er stor forskel på de behov, som huden har, hvad enten man er i 20’erne, 30’erne, 40’erne eller over 50+. Bliv klogere på, hvad udfordringerne og ikke mindst løsningerne kan være lige her.​​​​​​​

Din hud i 20’erne

Spændstig, fin og med en dejlig blødhed. Sådan kan din hud i 20’erne beskrives. Du har en flot glød og friskhed i huden, og der er fuld gang i cellefornyelsen. I bund og grund behøver du slet ikke at bekymre dig om din hud (medmindre du har særlige behov som fx acne eller rosacea).


Og dog, for det er faktisk nu, du skal begynde at forebygge, hvis du vil holde din hud smuk og sund. Huden husker nemlig fantastisk godt. Så selv om rygning, soldyrkning og for lidt søvn ikke direkte kommer til udtryk i 20’erne, betyder det ikke, at de dårlige vaner bliver glemt. De vil nemlig med tiden blive synlige.


Rens din hud to gange om dagen – morgen og aften – med et mildt renseprodukt. Brug en fugtbooster i form af en serum eller olie, en dagcreme samt solbeskyttelse.

Plaisir Clean Up Face Foam 150 ml
64,95
DU OPTJENER 7 Point
Vichy Mineral 89 Elixir 50 ml
189,95
DU OPTJENER 19 Point
Clinique Pep-Start HydroBlur Moisturizer 50 ml
224,95
DU OPTJENER 23 Point
Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 30 50 ml
244,95
DU OPTJENER 25 Point
Parfumefri hudpleje guide

Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Læs også

Din hud i 30’erne

Måske har du allerede lagt mærke til de første fine linjer omkring øjnene og i panden. Din hud føles ikke helt så spændstig mere, og den mister lidt af sin elasticitet. Cellefornyelsen går ikke ligeså stærkt, og huden mister både fugt og talg, hvilket resulterer i, at de fine linjer dukker op. Allerede i starten af 30’erne er det nødvendig med en god øjencreme, og hvis du ikke allerede har investeret i en fugtgivende natcreme, så er det nu, du skal gøre det.


Rens din hud to gange om dagen. Brug en god fugtgivende eller opstrammende maske cirka en gang om ugen. Det behøver kun at tage 10 minutter. Find en serie med natcreme, serum og dagcreme, som fugter din hud, så meget som du behøver. Og husk øjencremen.

Ecooking Fugtmaske 50 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point
Ole Henriksen Truth Serum 30 ml
499,95
DU OPTJENER 50 Point
Ole Henriksen Express The Truth 50 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Cream 15 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point
Pudderdåserne.dk Alt i en Beskyttelse SPF 40 50 ml
244,95
DU OPTJENER 25 Point
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs også

Din hud i 40’erne

De fine linjer er nu for alvor blevet permanente. Dybere rynker har nu vist sig, og din hud er mindre spændstig. Dette skyldes, at cellefornyelsen og produktionen af kollagen går i den forkerte retning. Det er nu, du skal have gang i A-vitamin, som sætter gang i produktionen af cellernes elastin- og kollagenproduktion.

​​​​​​​

Udover rens, dagcreme, natcreme og øjenpleje kan du booste din hud med Ecookings A-vitamin kaplser, der fungerer som en kur. Brug et målrettet serum og ekstra fugt om natten, hvor cellefornyelsen stadig er på sit højeste.

Ecooking A-vitamin Kapsler 60 stk.
349,95
DU OPTJENER 35 Point
Beaute Pacifique Submersive Serum Paradoxe 30 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point
Beaute Pacifique Paradoxe Daycreme 50 ml
469,95
DU OPTJENER 47 Point
Beaute Pacifique A-Vitamin Eyecreme Pump 15 ml
264,95
DU OPTJENER 27 Point
Mádara Cleansing Milk 200 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point

Din hud 50+

Muligvis er dit østrogen-niveau nu dalet, måske er du endda kommet i overgangsalderen, og det er noget, der påvirker kollagenlaget, så huden bliver tyndere og mere tør. Desuden er der mindre vand i cellerne, og fedtlaget i huden er forsvundet.

​​​​​​​

Vælg en hudvenlig rens, som fx Aurelias Miracle Cleanser, der ikke udtørrer. Gå efter produkter med gode anti-age ingredienser og med den fugtbindende ingrediens hyaluronsyre. Det er optimalt dagligt at bruge serum, olie og dagcreme samt øjencreme og natcreme.

Aurelia Miracle Cleanser 120 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point
Flere varianter
Clarins Double Serum All skin, 30 Ml
Medlemspris 495,96
Ikke medlem 619,95
DU OPTJENER 50 Point
Clinique Repairwear Laser Focus Eye 15 ml
459,95
DU OPTJENER 46 Point
Lancôme Visionnaire Cream SPF20 50 ml
609,95
DU OPTJENER 61 Point

Generelle hudpleje rutiner – uanset alder

Vi starter med at rense ansigtet, og hvordan var det så lige? Og hvad er forskellen på serum og olie? Det der med hudplejerutiner og produkter kan være lidt af en jungle, men én ting er sikker: Det kræver daglige rutiner og gode produkter at holde huden i topform.


Rens

Rens er alfa og omega for pæn hud, og det er vigtigt uanset alder. Du bør som minimum rense din hud hver aften før du går i seng, uanset om du bruger makeup eller ej.


Eksfoliering

1-2 gange om ugen er det en god idé at eksfoliere huden ved at bruge en god peel. Det holder dine celler i topform og mindsker både fine linjer og store porer.


Ansigtsmist

Brug en ansigtsmist, som holder på fugten og beroliger huden. Du kan også tage den med i tasken og bruge den som et ekstra skud fugt og opfriskning oven på din makeup resten af dagen.  

Anti-pollution skin care: Målrettet hudpleje

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Målrettet hudpleje

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød.

Læs også

Øjencreme

Husk øjnene. Den tynde hud omkring øjnene har brug for en særlig og målrettet behandling. Dup, dup, dup altid din øjencreme på. Fra øjenkrogen og udefter og så op omkring øjet.


Serum

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for din hud, og det vil de fleste kvinder over 30 år gerne, så brug et serum. Serum er meget koncentreret og indeholder flere aktive ingredienser, der arbejder i dybden og kan behandle særlige hududfordringer. Lad dit serum tørre ind et par minutter, inden du fortsætter. Serum skal altid under din creme.


Olie

Ikke alle har brug for olie i deres hudpleje – andre kan godt lide at tilføre et par dråber. Her er det vigtigt, at du kender din hud og mærker efter, hvad din hud har brug for, da olie i værste fald kan tilstoppe porerne. Som hovedregel er olier fyldt med vitaminer og gode til at hjælpe din hud med at holde på fugten.

Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs også

Dagcreme

Det er på ingen måde til at komme uden om en dagcreme. Find en, der opfylder din huds behov (og alder), og husk, at medmindre den indeholder SPF, så er det næste trin at påføre solcreme.


Solfaktor

Din hud forandrer sig hele livet, og der er stor forskel på de behov, som huden har, hvad enten man er i 20’erne, 30’erne, 40’erne eller over 50+.

Relaterede produkter

Aurelia Revitalise & Glow Serum 30 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point
Lancôme Rénergie Dagcreme 30 ml
299,95
DU OPTJENER 30 Point
SARDkopenhagen Hyaluron Boost Serum No. 3 30 ml
394,95
DU OPTJENER 40 Point
Ecooking Peel Maske 50 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point
Flere varianter
Clarins Face Treatment Oil Santal, 30 Ml
Medlemspris 303,96
Ikke medlem 379,95
DU OPTJENER 31 Point
Tromborg Aroma Therapy Multi Balm 90 ml
279,95
DU OPTJENER 28 Point

Relaterede artikler

Grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Grøn hudpleje med god samvittighed

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs Mere
Probiotika er det nye sort i hudpleje

Spot Trenden

Probiotika er det nye sort i hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Probiotika har opnået stjernestatus i skønhedsverdenen og med god grund. Mælkesyrebakterierne fungerer nemlig som en stærk barriere og hjælper huden med at genoprette sig selv.

Læs Mere
Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Sandt og falskt: Kokosolie i hårpleje og hudpleje

Vi guider

Sandt og falskt: Kokosolie i hårpleje og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage