Vi guider
Til kamp mod fine linjer, irritation og rødme
Døjer du med en hud, der har tendens til opblussen og irritationer, og ønsker du samtidig at pleje den godt med anti-age ingredienser? Så er danske Beauté Pacifiques Paradoxe-serie perfekt til dine behov.

Leder du efter hudplejeserien, der både ensarter huden, holder på spændstigheden og mindsker irritation? Så er du kommet til helt rette sted. I denne artikel kan du blive klogere på Beauté Pacifiques unikke Paradoxe-serie, der både virker anti-inflammatorisk, har anti-age effekt og efterlader huden fugtet, blød og revitaliseret. Det lyder måske for godt til at være sandt, men den danskproducerede hudplejeserie indeholder en særlig ingrediens: Chilensk vindruekerneekstrakt. Læs med, og bliv guidet til den ideelle hudplejerutine til netop dig.

Farvel til fine linjer, tørhed og inflammation  

Med sin helt unikke sammensætning af både milde og aktive ingredienser, giver Beauté Pacifiques Submersive Serum Paradoxe at både fugt, virker anti-inflammatorisk og giver anti-age-egenskaber. Din hud efterlades silkeblød og gennemfugtet.


Kerneingredienen er chilensk vindrueekstrakt, GSPE, som er en kraftig antioxidant, der virker mod både rødme og fine linjer. Desuden trænger det dybt ind i huden og baner vejen for alle serummets andre gavnlige ingredienser. Resultatet er et dybdevirkende serum, som huden vil elske.


Som en ekstra bonus er serummet ekstremt drøjt i brug, og du skal derfor blot bruge 1-2 dråber per påføring for at få den optimale effekt. Brug det morgen og aften på nyrenset hud, inden du påfører din creme.

Den multifunktionelle beskytter

Hvis du ønsker den helt optimale effekt af dit Submersive Serum Paradoxe, er det en god idé at kombinere det med en creme, som yderligere effektiviserer serummets virkning og sørger for at holde alle de gavnlige ingredienser i huden. Her er Crème Paradoxe Anti-Age et rigtig godt valg.


Cremen indeholder beskyttende og plejende ingredienser, der sørger for at holde huden blød og beskyttet hele dagen. Cremen indeholder, ligesom serummet, aktive ingredienser og chilensk vindrueekstrakt, der reducerer rødme og beskytter huden mod ydre faktorer, som på sigt kan være med til at give fine linjer og rynker.


Desuden understøttes cremens anti-age effekt af to forskellige typer af A-vitamin, som udjævner huden, giver en fin glød og modvirker alderstegn som fine linjer og pigmentpletter. Den indeholder A-vitamin i en mængde, som gør den fin at bruge om dagen.


Cremen er - på trods af sin aktive formulering - mild og passer sig til de fleste hudtyper; også den sensitive.

Hvad sker der, når man får rødme i huden?

Rødme kommer i store træk, fordi der sker en form for overaktivitet i hudens blodkar. Når blodkarrene udvider sig hurtigt, skaber det synlig rødme i hudens øverste lag. Det kan være svært at forudsige, præcis hvad der får huden til at reagere, og der findes desværre ikke noget 'quick fix' mod den pludselige opblussen. Det bedste, du kan gøre, er at finde produkter, der virker for dig, og som ikke irriterer huden.

Blusser din hud voldsomt op, og er du meget genereret af det, kan du altid kontakte din læge, så I i fællesskab kan lægge en plan for netop dig.

Reparer og revitaliser, mens du sover

Det er vigtigt at bruge en beskyttende dagcreme - men det er bestemt også vigtigt at dedikere nattetimerne til den intensive pleje, hvor huden rigtig kan få ro og næring. Det er her, Beauté Pacifique Paradoxe Night Cream kommer ind i billedet.


Den rige natcreme er nemlig fænomenal til at reparere huden, mens du sover. Cremen er særligt god til dig, der ønsker at give huden masser af fugt og næring, mens aktive anti-age ingredienser arbejder for at udjævne huden og bevare spændstigheden. Paradoxe Night Cream kombinerer en række virksomme ingredienser som A-vitamin og squalane for en blødgørende effekt, der beskytter huden og revitaliserer den - selvfølgelig i kombination med anti-age. ​​​​​​​

SPAR 114,-
Beauté Pacifique Paradoxe Night Creme 100 ml
455,95 kr.569,95 kr.Spar 114,-

Gode råd, når du skal bruge A-vitamin

Hvis du er helt ny i at bruge A-vitamin (retinol), så er der nogle ting, der er gode at tænke over, inden du giver dig i kast med dit nye produkt.

Begynd langsomt. Huden skal vænne sig til at bruge A-vitamin, hvis du aldrig har brugt det før. Start med at bruge dit produkt 1 gang om ugen, og arbejd dig stille og roligt hen mod at kunne bruge det mere ofte.

Brug A-vitamin om aftenen. A-vitamin gør huden mere sensitiv, så brug som udgangspunkt produkter med A-vitamin i din aftenrutine. Husk også altid at bruge solcreme dagen efter, du har brugt A-vitamin.

Hav tålmodighed. Det kan tage lidt tid, før du vil opleve resultater med A-vitamin. Men det er en fantastisk investering, du gør for din hud, som du vil kunne se mange gode fordele af, også på længere sigt.

Få fugt til de fine øjenomgivelser

Huden ved øjenområdet er sartere og tyndere end i resten af ansigtet, så det er ofte her, de første alderstegn typisk viser sig. Derfor er det en god idé med ekstra pleje til den sarte hud.

Her har Paradoxe Eye Cream vist sig særligt effektiv. Seriens øjencreme indeholder også chilensk vindrueekstrakt, der bidrager med sine gavnlige effekter, samt fugtgivende hyaluronsyre. Hyaluronsyre er kendt for sin evne til at binde op til 1000 gange sin egen vægt i vand. Det er med til at 'udfylde' huden for et glattere, mere fugtmættet look. Derudover hjælper hyaluronsyre huden med at genvinde noget af sin tabte struktur, så den fremstår mere frisk.


Brug øjencremen både morgen og aften sammen med dag- og natcreme. Dup forsigtigt en lille mængde på huden i området, men undgå at komme for tæt på tårekanalen i den inderste øjenkrog.

SPAR 56,-
Beauté Pacifique Paradoxe Eye Creme 15 ml
223,95 kr.279,95 kr.Spar 56,-

Hvorfor er det en god idé at bruge øjencreme?

Huden omkring øjnene er ofte tyndere og mere sart end resten af huden i ansigtet. Derfor kan det være en god idé at sætte ind med en øjencreme i din hudplejerutine, da øjencremer er specifikt udviklet til at pleje øjenomgivelserne bedst muligt.

Øjencremer indeholder ofte mere fugtgivende ingredienser, som kan hydrere den sarte hud, der har tendens til hurtigt at blive tør. Derudover kan øjencreme hjælpe med at mindske mørke rande og hævelse.

Serum til kroppen 

Vi plejer ansigtet med rens, serum og lækre cremer - men husker du også at pleje kroppen? For selvom huden på kroppen er lidt mindre sart end den fine hud i ansigtet, er det absolut også vigtigt at give den masser af næring og aktive ingredienser, så både ben og arme er velfugtede og med masser af glød. Beauté Pacifique Paradoxe Body Oil er heldigvis helt perfekte til formålet.


Den eksklusive kropsolie indeholder Paradoxe-seriens kerneingrediens, vindrueekstrakt, og er desuden beriget med to former for E-vitamin, der virker antioxidativt. Seriens kropsolie giver lækker blødhed, fugter huden i dybden og minimerer rødme, ligesom den udjævner både hudtonen og hudstrukturen. Kropsolien reparerer desuden solskader i huden. ​​​​​​​


Brug din kropsolie efter badet, og massér den godt ind i ben og arme samt resten af kroppen efter behov. Et godt tip er at bruge olien, idét du træder ud af badet, og kroppen stadig er fugtig. Det gør, at olien absorberes hurtigere.

SPAR 80,-
Beauté Pacifique Paradoxe Body Oil 100 ml
319,95 kr.399,95 kr.Spar 80,-

Andre favoritter fra Beauté Pacifique:

Relaterede artikler

Symphonique – et orkester af anti-age hudpleje

Vi guider

Symphonique – et orkester af anti-age hudpleje

Af Michelle Weis

Vi vender ofte blikket mod klassikere i skuffen, men i dag skal det handle om en nyhed, som du ikke vil undvære blandt dine øvrige hudplejefavoritter. Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, har nemlig skabt en nye serie, der hedder Symphonique. Netop denne får masser af spalteplads i dagens indlæg, hvor vi snakker lidt om, hvad det er, der er så fantastisk ved serien med unikke anti-age egenskaber.

Læs Mere
Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Af Michelle Weis

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs. I dag ser vi nærmere på den populære serie, samt gør dig klogere på, hvilke produkter fra det danske brand, du skal investere i.

Læs Mere
Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Bag om brandet

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Af Trine Brøndsted

Beauté Pacifique er et af Danmarks førende hudplejemærker, og det er et af de mærker, du bør kende, hvis du går efter hudpleje, der virker.

Læs Mere
Beauté Pacifique: Sådan får du glansfuldt hår

Vi guider

Beauté Pacifique: Sådan får du glansfuldt hår

Af Natalie Khayat

Et sundt hår med masser af glans og volumen er noget, vi alle drømmer om – men hvordan er det lige, at man opnår de lækre lokker? Her handler det om at vælge de rigtige hårprodukter. Med Beauté Pacifiques hårpleje er du sikret produkter, der er plejende og skånsomme mod hår og hovedbund – og som giver dig hårpragten fra dine drømme.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.