• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Få alt din hud behøver med Paradoxe

Trænger din hud til anti-age pleje? Hvad med beskyttelse mod frie radikaler? Fugt? Reparation af solskader måske? Hvad med anti-rødme? Med Beauté Pacifique Paradoxe serien får du aktive ingredienser, der plejer og beskytter huden på mange punkter.

Paradoxe serien er blandt andet baseret på et særligt Chilensk vindrueekstrakt, der har fantastiske egenskaber, når det kommer til at reparere og styrke huden – også hvis man har sensitiv hud. Vil du høre mere om Paradoxe serien? Få et overblik lige her.

Crème Paradoxe

En fantastisk dagcreme med masser af egenskaber. Den indeholder et Chilensk vindruekerneekstrakt, der udsætter aldersprocesser, reparerer solskader og bekæmper rødme. Dagcremen indeholder også A-vitamin, der bidrager til at huden styrkes og repareres.


Dagcremen er dermed god til anti-age pleje og reparation af solskader. Oveni købet, så beskytter dagcremen også huden ved hjælp af frie radikaler. Alt i alt, så er Paradoxe dagcremen et rigtigt godt valg til alle hudtyper.

(536)
Beauté Pacifique Paradoxe Anti-Age Dagcreme 50 ml
375,95
Førpris 469,95
Optjen 38 point

Crème Paradoxe Night

Natcremen giver masser af fugt, reparerer og styrker huden i dybden, mens du sover. Ligesom dagcremen indeholder natcremen også Chilensk vindruekerneekstrakt og A-vitamin, der giver huden de bedste forudsætninger for at genopbygge sig selv.

Hvis du døjer med rødme, er dagcremen også et hit, da den virker karsammentrækkende. Natcremen er god til sensitiv hud, så langt de fleste kan være med.

(180)
Beauté Pacifique Paradoxe Night Creme 100 ml
447,95
Førpris 559,95
Optjen 45 point

Paradoxe Eye Crème

En opstrammende øjencreme, der styrker og reparerer huden. Øjencremen er uden parfume og god til tør og sart hud. Øjencremen indeholder også Chilensk vindruekerneekstrakt, der er baseret på vindruekerner og skaller, der kan holde sig spændstige selvom de udsættes for hård sol.


Denne egenskab har Beauté Pacifique fået overført til Paradoxe serien, så produkterne udglatter huden og holder den spændstig.

(136)
Beauté Pacifique Paradoxe Eye Creme 15 ml
215,95
Førpris 269,95
Optjen 22 point

Serum Paradoxe

Et serum, der giver masser af fugt og glød til huden. Serummet er ekstremt drøjt i brug og der skal kun bruges 1-2 dråber per påføring for at få den optimale effekt.


Serummet er udviklet med hjælp fra makeup artist Søren Hedegaard og er derfor det perfekte underlag til makeup – du kan også sagtens kombinere den med din foundation. Serum Paradoxe indeholder også antioxidanter, der beskytter huden imod frie radikaler.

(325)
Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe 30 ml
319,95
Førpris 399,95
Optjen 32 point

Corpus Paradoxe

Nu til en kropsolie, der fungerer som et serum til kroppen – Corpus Paradoxe er en anti-age kur til huden, mens den også beskytter mod frie radikaler.


Kropsolien indeholder ligesom resten af Paradoxe serien et Chilensk vindruekerneekstrakt, der mindsker rødme og reparerer solskader i huden. Olien trænger hurtigt ind i huden og efterladen den blød og elastisk. Et luksusprodukt til kroppen!  ​​​​​​​

(31)
Beauté Pacifique Paradoxe Body Oil 100 ml
319,95
Førpris 399,95
Optjen 32 point

Relaterede produkter

(29)
Beauté Pacifique Symphonique Night Time 50 ml
749,95
Optjen 75 point
(404)
Beauté Pacifique Body Lotion Dry Skin 500 ml
349,95
Førpris 454,95
Optjen 35 point
(287)
Beauté Pacifique Super3 Booster 100 ml
599,95
Optjen 60 point
(137)
Beauté Pacifique A-Vitamin Eyecreme Pump 15 ml
269,95
Optjen 27 point
(36)
Beauté Pacifique Symphonique Hyaluron Serum 30 ml
499,95
Optjen 50 point

Relaterede artikler

Symphonique – et orkester af anti-age hudpleje

Vi guider

Symphonique – et orkester af anti-age hudpleje

Af Michelle Weis

Vi vender ofte blikket mod klassikere i skuffen, men i dag skal det handle om en nyhed, som du ikke vil undvære blandt dine øvrige hudplejefavoritter. Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, har nemlig skabt en nye serie, der hedder Symphonique. Netop denne får masser af spalteplads i dagens indlæg, hvor vi snakker lidt om, hvad det er, der er så fantastisk ved serien med unikke anti-age egenskaber.

Læs Mere
Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Af Michelle Weis

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs, eller hvis du ønsker at forebygge de uønskede ”indtrængere”. I dag ser vi nærmere på den populære serie, og vi gør dig klogere på, om du bør kaste din kærlighed over de virkningsfulde produkter, der tager hånd om aldersforandringer, uren hud og solskader.

Læs Mere
Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Bag om brandet

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Af Trine Brøndsted

Beauté Pacifique er et af Danmarks førende hudplejemærker, og det er et af de mærker, du bør kende, hvis du går efter hudpleje, der virker.

Læs Mere
Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Matas LIVE

Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Af Matas

Beauté Pacifique inviterer eksklusivt sine største fans til en helt særlig kundeaften, hvor du kan opleve en ny, high-end serie af hudplejeprodukter, høre Anne Glad interviewe grundlægger Flemming K. Christensen samt shoppe nyhederne til en helt særlig pris.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage