Vi guider
Hverdagsluksus på budget: tørshampoo
Tørshampoo er en sand helt i de fleste hjem, når håret trænger til en opfrisker mellem hårvaskene eller bare et skud ekstra volumen. Og det behøver skam ikke at koste en formue at finde den bedste tørshampoo, der giver volumen og ikke efterlader hvide rester i håret. Vi guider dig til de bedste budgetvenlige tørshampooer med vores fem favoritter lige her.

Tørshampoo har helt sikkert reddet dit hår på et tidspunkt. Derfor sætter vi fokus på et af de vigtigste hårprodukter gennem tiden i vores artikelserie ’Hverdagsluksus på budget’. Tørshampoo er nemlig det eneste stylingsprodukt, der kan friske håret op og udsætte hårvasken et par dage på bare få minutter. Og det behøver hverken være en dyr omgang eller svært for dig at finde den bedste tørshampoo derude.


Vi har nemlig fundet de fem bedste tørshampooer til under 70 kroner, som kan redde dine lokker, om det så bare er en hurtig opfriskning eller fedtede lokker, der skal fikses med et snuptag. Vi giver også et par gode råd med på vejen til, hvad du kan gøre, for at få det mest optimale ud af din dryshampoo.

Michelle og Amalie tester tørshampoo på budget:


5 effektive tørshampooer på budget: 

1. Den klassiske tørshampoo // Batiste Dry Shampoo Original  

Batiste tørshampoo er nok én af de mest klassiske tørshampooer, som du finder på landets badeværelser. Og det er med god grund, for det er en af de billigste og bedste tørshampooer derude.


Ikke nok med at Batiste dryshampoo giver håret en hurtig opfriskning, så er den også verdensmester i at suge skidt, fedt- og olierester til sig, så håret efterlades smukt at se på igen. Og så kommer den billige tørshampoo også i en god størrelse, der sikrer, at du får meget for pengene. 

2. Tørshampoo med ekstra volume // Schwarzkopf Got2be Dry Shampoo 

Got2be Dry Shampoo fra Schwarzkopf er den bedste tørshampoo til dig, der ønsker endnu mere volumen i håret.


Den kraftfulde tørshampoo renser og opfrisker dit hår på de dage, hvor du føler, at håret trænger til en opkvikker, men uden at efterlade hvide rester i håret, når håret er blevet børstet godt igennem. Og så dufter den skønt af blomster og kokos, som leder tankerne hen på troperne, sol og sommer. 

3. Den multitaskende tørshampoo // Aussie Wash + Boost Me Up Tørshampoo

Ønsker du en dry shampoo, der kan lidt af det hele? Det kan tørshampooen fra det australske hårbrand Aussie, som ikke kun giver ekstra volumen, men også ekstra fylde i hårrødderne med den særlige Untraceable Root Reboot teknologi.


Du vil heller ikke komme til at døje med de typiske hvide spor af tørshampoo, da formularen fra Aussie dryshampoo ikke afgiver hvide rester. Og det er altså skønt ikke at skulle bruge tid på at fjerne de hvide spor fra tørshampooen bagefter.  

Din lynguide til volumen i håret

Hairstudio

Din lynguide til volumen i håret

Klasker dit hår for et godt ord, eller drømmer du bare om en mere fyldig hårpragt, så får du her et par nemme fif til at puste liv og volumen i lokkerne igen.

Læs også

4. Tørshampoo uden parfume // Matas Dry Shampoo uden parfume

Du slipper for fedtede hårstrå med tørshampooen fra Matas, der trækker olien og fedtet ud af håret for en stund. Det giver en opfriskende fornemmelse, så din hovedbund føles (næsten) nyvasket på de dage, hvor du ikke vasker hår. Du skal blot spraye tørshampooen i tørt hår ved hårrødderne for at mærke det friske pust og ekstra volumen, som den giver.


Den billige tørshampoo kommer helt uden parfume og farvestoffer, hvilket gør den et oplagt valg til dig, der passer på eller har sensitiv hovedbund.

SPAR 11,-
Matas Striber Dry Shampoo Uden Parfume 200 ml
43,95 kr.54,95 kr.Spar 11,-

5. Tørshampoo til alle hårtyper // Lernberger & Stafsing Dryclean Dry Shampoo 

Bag det svenske brand Lernberger & Stafsing står Patrik Lernberger og Mattias Stafsing med over 20 års erfaring for hårstyling, hvorfor dine lokker må siges at være i trygge hænder. Lernberger & Stafsing Dry Shampoo er en af de bedste tørshampooer, som opfrisker håret mellem hårvaskene.


Den er særligt god til at løfte håret ved hårrødderne for at give ekstra volumen og give mere fylde til håret. Tørshampooen giver langvarig effekt, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt håret kommer til at fedte senere på dagen.

Hvad er tørshampoo? 

En tørshampoo er et stylingsprodukt, som du kan bruge til at reducere mængden af olie, fedt og skidt i håret, som du nok mest bemærker, når dit hår begynder at blive fedtet mellem hårvaskene. Du kan bruge din tørshampoo hver dag eller bare som et stylingsprodukt engang i mellem, når dit hår har brug for det. For det smarte ved at have en god tørshampoo ved hånden er, at du ikke behøver at vaske tørshampoo ud igen. Det hvide pulver lægger sig nemlig på hårstråene og suger overflødig fugt og fedt til sig, så dit hår igen ser friskt ud.

Redaktionen tester bestseller shampoo

Hairstudio

Redaktionen tester bestseller shampoo

Vil du gerne forkæle dine lokker med en shampoo, der gi'r uimodståelig blødhed? Så læs med her, hvor Amalie og jeg tester de bedste shampooer - eller hvert fald dem, vi sælger flest af hos Matas. Shampooerne i dagens spotlight kan altså noget helt særligt, hvis du spørger os (og vores skønne kunder), og så er de perfekte til de fleste hårtyper. Nysgerrig? Læs med her, og få vores vurdering af Matas' bestsellere.

Læs også

Guide: Hvordan bruger du tørshampoo?

  1. Start med at ryste din tørshampoo godt inden brug.

  2. Inddel dit hår i små sektioner og begyndt at spraye dit hår med produktet ca. 30 cm fra hårbunden, og skift fra sektion til sektion.

  3. Når du er færdig med de enkelte sektioner, så brug et par sekunder på at bruge fingerspidserne til at fordele produktet rundt i håret.

  4. Lad tørshampooen sætte sig i håret i et minut.

  5. Afslut med at rede håret gennem med en børste eller kam, så du ikke har nogle hvide mærker i håret. ​​​​​​​

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Hairstudio

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Af Michelle Weis

Har du lange lokker, der har tendens til at blive tørre - ligesom mine? Og vil du gerne forkæle dem med den rette næring, så de fremstår sunde og velplejede hver eneste dag? Så læs med her, hvor jeg kaster lys over de hårprodukter, der gemmer sig i min brusekabine – og det er ikke så få endda #notsorry.

Læs Mere
Alt du bør vide om hair gummies

Vi guider

Alt du bør vide om hair gummies

Af Nanna Skousbøll

Gør plads til din nye superhelt til håret blandt hårkuren, varmebeskyttelsen og hårolien. Hair gummies har nemlig taget verden med storm og er kosttilskud specielt udviklet til dig, der ønsker at forkæle dine lokker og vedligeholde et normalt hår. Bliv klogere på de populære hår vingummier her.

Læs Mere
5 superhelte til håret på budget

Hairstudio

5 superhelte til håret på budget

Af Nanna Skousbøll

Gode hårprodukter er vejen til et sundt og lækkert hår, og heldigvis findes der masser af budgetvenlig hårpleje på hylderne, der giver dine lokker, lige hvad de har brug for, uden at du skal spendere en formue. Se bare her.

Læs Mere
Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Hairstudio

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejede hud, er det velplejede, silkeblødt hår. I indslaget her afslører jeg, hvilke hårprodukter, der har forvandlet mit ellers tørre, slidte hår til en blød manke.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.