Nyhed
Efterårets 10 nye dufte
Det er så småt tid til at finde de lune sweatre og seje ankelstøvler frem. Dyk ned i sæsonens nye dufte, der passer til den hyggelige årstid med varme noter og smukke flakoner. Her kan du se efterårets mest populære duft-nyheder.

Uanset om du er til friske, grønne dufte eller er vild med de sødere, drømmende dufte, så finder du helt sikkert en ny favorit blandt efterårets største lanceringer fra brands som Gucci, Lancôme og Clean. 

1

Lancôme – Idôle


Lancômes nye duft, Idôle, har nok en af sæsonens smukkeste flakoner. Den er enkel, helt tynd og så er duften fyldt med rose, jasmin og chypre, der giver en moderne ”nude” duft med både friske blomsternoter og cremet blødhed.


Lancôme omtaler den som en duft til en ny generation af kvinder, der er frimodige og frygtløse – og fulde af selvtillid!


SPAR 20%
Lancôme Idôle Le Parfum 50 ml
Medlemspris
559,96 kr.699,95 kr.Spar 140,-
2

Gucci Mémoire D´une Odeur


En drømmende ny duft fra Gucci i den smukkeste vintage-look flakon. Noterne er romersk kamille, jasmin, cedertræ og musk, og den dufter aromatisk og blomstret på en gang.


Den skønne parfume er fyldt med nostalgi i både duft og udseende. Passer til mænd og kvinder.


3

Paco Rabanne – Lady Million Empire


Paco Rabanne har lanceret den populære Lady Million i en ny version, nemlig Lady Million Empire. Duften kombinerer patchouli og hvid moskus med en frugtet blomsterbuket og sanselige appelsinblomster.


Duften er lavet til frie, succesfulde kvinder med masser af selvsikkerhed!


Naturlige og rene dufte til dig

Vi guider

Naturlige og rene dufte til dig

Du går måske allerede efter de naturlige mærker, når du vælger hudpleje og makeup. Men vidste du, at også nogle parfumer er lavet specielt med naturligt indhold? Det er mærker som CLEAN, Zarkeoperfume samt de to lækre hudplejebrands, Rudolph Care og Tromborg, der også har dufte.

Læs også
4

Clean – Simply Clean


Det populære duft-mærke Clean, som mest af alt er kendt for rene, lette dufte af friskt vasketøj, en regnvejrsdag eller crispy bomuld, har nu lanceret en ny lille stjerne, nemlig Simply Clean.


Duften føles som en let morgenbrise og blød hygge med sine fine duftnoter af blandt andet lavendel, åkande og hvid moskus. Klar, frisk og blød, som du kender Clean.


5

Tom Ford – Métallique


Hvis du ikke allerede kender Tom Ford, så er du gået glip af en del fantastiske dufte. Det seneste skud på stammen er Tom Ford Métallique, som er en af de mere feminine i samlingen.


Den dufter af hvide blomster, vanilje og vert de bergamot med et snært af peber. Den har altså både varme træagtige noter og fine søde noter, og er en perfekt efterårsduft at pakke sig ind i.


6

Carven – Dans Ma Bulle Eau de Toilette


Dans Ma Bulle Eau de Toilette er netop lanceret, og duften er både spontan, frisk og sprudlende. Den indeholder friske pærenoter, litchi og mandarin og har en lidt dybere (med stadig frisk og let) bund af blandt andet iris og sandeltræ.


Duften er lysere og lettere end sin storesøster i Eau de Parfum versionen.


7

Cacharel - Yes I am Pink Eau de Parfum


Kan du ikke få nok af parfumer, der er udformet som små kunstværker? Så overvej at tilføje denne til samlingen! Parfumen er nemlig udformet som en oversize læbestift med tykt røgfarvet glas som bund.


Duftnoterne er frugtige med både pærer og hindbær, og efter et stykke tid på huden, udvikler den sig mere krydret med et snært af appelsinblomst og jasmin.


ZARKOPERFUME: Bliv klogere på parfumesuccesen

Bag om brandet

ZARKOPERFUME: Bliv klogere på parfumesuccesen

ZARKOPERFUME har taget det danske parfumemarked med storm. Manden bag brandet hedder Zarko Pavlov, og han er mester i at skabe helt unikke dufte. Det nyeste skud på stammen hedder Cloud no. 4. Læs mere om nyheden her, og bliv klogere på det populære brand.

Læs også
8

Zarkoperfume - Cloud No. 3


Zarkoperfume er hurtigt blevet en favorit hos mange. Den nyeste lancering er en del af den eksklusive Cloud kollektion, nemlig Cloud no. 3, der er inspireret af de nordiske landskabers dybe skove.


Duften er helt særlig, og ikke en, du finder rundt omkring på hylderne ellers. Molecule-duften indeholder et væld af noter, heriblandt pære, mandarin, mørk rose, sort vanilje, hvid oud og rig cremet sandeltræ og lys moskus.


Den smukke grønne parfume bølger i flakonen, når du ryster moleculerne sammen.


SPAR 20%
ZARKOPERFUME Cloud Collection 3 Eau de Parfum 100 ml
Medlemspris
1.359,20 kr.1.699 kr.Spar 340,-
9

Yves Saint Laurent – Libre


Den nye smukke duft fra Yves Saint Laurent er skabt til stærke kvinder med feminine noter af marokkansk orangeblomst og fransk lavendel.


Vidste du i øvrigt, at kæderne på flakonens hals symboliserer kæderne fra de ikoniske YSL-tasker?


SPAR 20%
Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum 50 ml
Medlemspris
679,96 kr.849,95 kr.Spar 170,-
10

Dolce & Gabbana - K By Dolce & Gabbana


Mød den nye herreduft fra det italienske modehus Dolce & Gabanna, som også er inspireret af Italiens solrige landskab.


Duftnoterne består af citrus og blodappelsin blandet med patchouli og vetiver, så den både har en friskhed og en aromatisk base. Kongekronen i toppen giver flakonen et charmerende twist!


Relaterede produkter

DIOR Sauvage Parfum 100 ml
Medlemspris
991,20 kr.1.239 kr.Spar 248,-

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd på matas.dk.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.