• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Nyhed

Efterårets 10 nye dufte

Det er så småt tid til at finde de lune sweatre og seje ankelstøvler frem. Dyk ned i sæsonens nye dufte, der passer til den hyggelige årstid med varme noter og smukke flakoner. Her kan du se efterårets mest populære duft-nyheder.

Uanset om du er til friske, grønne dufte eller er vild med de sødere, drømmende dufte, så finder du helt sikkert en ny favorit blandt efterårets største lanceringer fra brands som Gucci, Lancôme og Clean. 

1

Lancôme – Idôle


Lancômes nye duft, Idôle, har nok en af sæsonens smukkeste flakoner. Den er enkel, helt tynd og så er duften fyldt med rose, jasmin og chypre, der giver en moderne ”nude” duft med både friske blomsternoter og cremet blødhed.


Lancôme omtaler den som en duft til en ny generation af kvinder, der er frimodige og frygtløse – og fulde af selvtillid!


(74)
Lancôme Idôle Eau de Parfum 50 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point
2

Gucci Mémoire D´une Odeur


En drømmende ny duft fra Gucci i den smukkeste vintage-look flakon. Noterne er romersk kamille, jasmin, cedertræ og musk, og den dufter aromatisk og blomstret på en gang.


Den skønne parfume er fyldt med nostalgi i både duft og udseende. Passer til mænd og kvinder.


3

Paco Rabanne – Lady Million Empire


Paco Rabanne har lanceret den populære Lady Million i en ny version, nemlig Lady Million Empire. Duften kombinerer patchouli og hvid moskus med en frugtet blomsterbuket og sanselige appelsinblomster.


Duften er lavet til frie, succesfulde kvinder med masser af selvsikkerhed!


Naturlige og rene dufte til dig

Vi guider

Naturlige og rene dufte til dig

Du går måske allerede efter de naturlige mærker, når du vælger hudpleje og makeup. Men vidste du, at også nogle parfumer er lavet specielt med naturligt indhold? Det er mærker som CLEAN, Zarkeoperfume samt de to lækre hudplejebrands, Rudolph Care og Tromborg, der også har dufte.

Læs også
4

Clean – Simply Clean


Det populære duft-mærke Clean, som mest af alt er kendt for rene, lette dufte af friskt vasketøj, en regnvejrsdag eller crispy bomuld, har nu lanceret en ny lille stjerne, nemlig Simply Clean.


Duften føles som en let morgenbrise og blød hygge med sine fine duftnoter af blandt andet lavendel, åkande og hvid moskus. Klar, frisk og blød, som du kender Clean.


(3)
Clean Simply Clean Eau de Parfum 60 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point
5

Tom Ford – Métallique


Hvis du ikke allerede kender Tom Ford, så er du gået glip af en del fantastiske dufte. Det seneste skud på stammen er Tom Ford Métallique, som er en af de mere feminine i samlingen.


Den dufter af hvide blomster, vanilje og vert de bergamot med et snært af peber. Den har altså både varme træagtige noter og fine søde noter, og er en perfekt efterårsduft at pakke sig ind i.


(2)
Tom Ford Métallique Eau de Parfum 50 ml
969,95
DU OPTJENER 97 Point
6

Carven – Dans Ma Bulle Eau de Toilette


Dans Ma Bulle Eau de Toilette er netop lanceret, og duften er både spontan, frisk og sprudlende. Den indeholder friske pærenoter, litchi og mandarin og har en lidt dybere (med stadig frisk og let) bund af blandt andet iris og sandeltræ.


Duften er lysere og lettere end sin storesøster i Eau de Parfum versionen.


(2)
Carven Dans Ma Bulle Eau de Toilette 50 ml
574,95
DU OPTJENER 58 Point
7

Cacharel - Yes I am Pink Eau de Parfum


Kan du ikke få nok af parfumer, der er udformet som små kunstværker? Så overvej at tilføje denne til samlingen! Parfumen er nemlig udformet som en oversize læbestift med tykt røgfarvet glas som bund.


Duftnoterne er frugtige med både pærer og hindbær, og efter et stykke tid på huden, udvikler den sig mere krydret med et snært af appelsinblomst og jasmin.


(1)
Cacharel Yes I am Pink Eau de Parfum 50 ml
509,95
DU OPTJENER 51 Point
ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Bag om brandet

ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Zarko Pavlov er manden bag det danske parfumebrand, Zarkoperfume, og han er igen aktuel med sin nyeste duft, Cloud no. 2. Vi mødte ham på Nimb hotel til en snak om duftenes baggrund og Zarkos egen idealistiske tilgang til duftverdenen.

Læs også
8

Zarkoperfume - Cloud No. 3


Zarkoperfume er hurtigt blevet en favorit hos mange. Den nyeste lancering er en del af den eksklusive Cloud kollektion, nemlig Cloud no. 3, der er inspireret af de nordiske landskabers dybe skove.


Duften er helt særlig, og ikke en, du finder rundt omkring på hylderne ellers. Molecule-duften indeholder et væld af noter, heriblandt pære, mandarin, mørk rose, sort vanilje, hvid oud og rig cremet sandeltræ og lys moskus.


Den smukke grønne parfume bølger i flakonen, når du ryster moleculerne sammen.


(2)
ZARKOPERFUME Cloud Collection 3 Eau de Parfum 100 ml
1.699,00
DU OPTJENER 170 Point
9

Yves Saint Laurent – Libre


Den nye smukke duft fra Yves Saint Laurent er skabt til stærke kvinder med feminine noter af marokkansk orangeblomst og fransk lavendel.


Vidste du i øvrigt, at kæderne på flakonens hals symboliserer kæderne fra de ikoniske YSL-tasker?


(39)
Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum 50 ml
699,95
DU OPTJENER 70 Point
10

Dolce & Gabbana - K By Dolce & Gabbana


Mød den nye herreduft fra det italienske modehus Dolce & Gabanna, som også er inspireret af Italiens solrige landskab.


Duftnoterne består af citrus og blodappelsin blandet med patchouli og vetiver, så den både har en friskhed og en aromatisk base. Kongekronen i toppen giver flakonen et charmerende twist!


Relaterede produkter

(1)
Tom Ford Sole di Positano Acqua Eau de Toilette 50 ml
859,95
DU OPTJENER 86 Point
(6)
DIOR SAUVAGE PARFUM SPRAY 100 ML
1.059,00
DU OPTJENER 106 Point

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Der findes et utal af parfumer, og her på Redaktionen kan vi hurtigt blive enige om, at det kan være svært at navigere i den store jungle af dufte. Vi indrømmer da også gerne, at vi har vores favoritter, og at vi sjældent prøver en ny duft: ”If it ain’t broke, don’t fix it”, som man siger. Men vi synes nu alligevel, at forandring fryder en gang imellem, og derfor er vi blevet enige om, at vi hver især skal prøve en ny duft, når den sidste dråbe i vores nuværende er opbrugt.

Læs Mere
Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs Mere
Stort 'American beauty’-tema – læs SKØN

Nyhed

Stort 'American beauty’-tema – læs SKØN

Af Cathrine Park

Kom med til USA i denne måneds SKØN, hvor 'bigger is better’ og der er plads til store armbevægelser på ægte amerikaner-manér. Her finder du gode tips og råd til, hvordan du giver lokkerne mere volumen, ?snyder’ dig til hvidere tænder og længere vipper. Hent magasinet i din Matas eller læs det online lige her:

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

En velduftende mand er en rigtig mand, hvis du spørger os på Stories redaktionen, og vi indrømmer gerne, at vi elsker en god mandeparfume… Så meget, at vi sommetider har lyst til at oversprøjte vores nat T-shirt med en maskulin duft. Ahhhh.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021