• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Lav din egen adventskalender til ham

Skal ham du holder af forkæles med en skræddersyet adventskalender i år? Eller mangler du inspiration til julegaverne? Så har vi her fundet en masse gode og populære gaveidéer, der både kan matche ham – og dit julegavebudget. I Matas findes der et hav af lækre gaveæsker, men er du DIY-typen, og vil du gerne gøre adventskalenderen mere personlig, så er det heldigvis meget nemt at lave en adventskalender selv.

Julen er hjerternes fest og gavernes tid, og vil du gøre julemåneden endnu mere hyggelig for din søn, bror, far, bedste ven eller bedre halvdel, så er en adventskalender en rigtig god idé. Desuden er det den perfekte måde at sprede lidt glæde og vise, at du holder af ham og værdsætter ham.

Savner du inspiration til gode gaveidéer – hvad enten det er til adventskalenderen eller til under juletræet - har vi her samlet et fint udvalg af lækre produkter, som, vi ved, at mange mænd elsker. Vi har også inddelt gaverne i forskellige priskategorier, så du nemt kan kreere en god adventskalender eller finde en julegave, der både matcher ham, du holder af – og dit budget.

Adventsgaver under 100 kroner

At lave en god adventskalender eller finde en julegave, som han bliver glad for, behøver ikke at koste dig en formue. I Matas og på webshoppen kan du finde masser af ting og produkter, som både er super-brugbare og meget budgetvenlige.
Glæd fx træningsentusiasten med en fed (og bæredygtig!) drikkedunk eller en bold, han fx kan massere sine ømme muskler i ryggen eller sine ʻbrugte’ og trætte fødder med.


Går han meget op i sin grooming, vil en multifunktionel olie, han både kan bruge til hud, hår og skæg, være en lækker og praktisk gave – og så vil en virkelig god hårvoks (der er nem at vaske ud) altid være et hit!          


Husk, at det først og fremmest er tanken, der tæller, når du skal finde adventsgaver – og julegaver i det hele taget.


Tip! Suppler adventskalenderen til ham du elsker med små søde sedler i løbet af ugen, som du fx gemmer i hans lommer, i hans attachémappe, i træningstasken eller i madpakken. Det er nemlig altid dejligt at blive overrasket med hyggelige og søde beskeder.     


Gaver under 100 kr.:

(17)
Matas Striber Men Multi Oil 30 ml
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(0)
Casall Drikkedunk Sort
59,95
DU OPTJENER 6 Point
(0)
Mr. Bear Family Mr. Bear Stache Wax Woodland, 30 ml.
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(15)
Aserve Spiky Massagebold 9 cm
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(38)
Id Hair Hard Gold 100 ml
57,95
DU OPTJENER 6 Point

Adventsgaver under 300 kroner

Er du i tvivl om, hvad der kunne være en perfekt adventsgave, så er det sikre valg naturligvis strømper. Vælg en klassisk sort model, for det kan alle mænd bruge, og er der lidt mere luft i budgettet, så invester i strømper fra et cool designerbrand, der lige kan give hans stil og garderobe et lille løft.  


Du går heller aldrig galt i byen med en let og lækker ansigtscreme, som giver hans hud den vigtige fugtpleje helt uden at føles fedtet på huden. Og har han endnu ikke fået hudpleje på rutinen, så vil din gave jo fungere som en venlig reminder. Du kan desuden også lægge en Face Wash, der nemt renser huden, i pakken, så han kan fuldende sin plejerutine.


Står lækkert hår og skæg øverst på hans ønskeliste, vil en skægtrimmer måske falde i god jord. Det kan også være, at han sukker efter en plejende skægolie?


Træningsentusiasten kan du glæde med gear til hjemmetræning, som du finder masser af på vores webshop. Vil han fx gerne have ømme mavemuskler, er en såkaldt Ab Roller spot on!


Husk! Indpakningen betyder noget. Gør dig derfor ekstra umage med gaveindpakningen, når du laver hans adventskalender. Køb fx flotte stofposer, fint gavepapir, farverigt gavebånd eller personlige skilte, og læg de fire adventsgaver i en kurv eller hæng dem op, så han kan gå og glæde sig til at åbne dine gaver.      


Gaver under 300 kr.:

(1)
Njord Face Wash 150 ml
139,95
DU OPTJENER 14 Point
(3)
Mr. Bear Family Mr. Bear Beard Brew Oil Wilderness, 30 ml.
159,95
DU OPTJENER 16 Point
(0)
Casall Ab Roller Sort
229,95
DU OPTJENER 23 Point
(6)
Philips Skægtrimmer BT3206/14
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(5)
Ecooking Men Ansigtscreme 50 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point
Gaver til ham

Vi guider

Gaver til ham

Hvad giver man manden, der har alt? Vi guider dig til de bedste gaver til mænd. En lækker duft, pleje til skægget eller noget til kroppen og håret? Du vælger bare.

Læs også

Adventsgaver under 500 kroner

Skal han forkæles med en lidt dyrere adventsgave i adventskalenderen, kan du opgradere hans barbergrej – enten med en gedigen barbermaskine, hvis han foretrækker tørbarbering, eller et komplet skæg-kit, hvis han har et skæg, der skal trimmes på klassisk facon. Du kan også give ham en effektiv anti-age creme, der er specielt udviklet til mænd, hvis han klager over alderens indvirkning på huden.


Døjer han med myoser i nakken af at sidde for meget ved computeren eller med tablets, så vil han elske et massageapparat, der virkelig kan tage fat og afspænde ham efter en lang arbejdsdag. Dyrker han desuden meget sport, og har han brug for at restituere efter løbeturene, tenniskampen eller spinningtimen, vil en hård Foam Roller være som sendt fra himlen, da den kan massere muskelvævet på lår og på ryggen i dybden.  

    
Sidst, men ikke mindst, tillader adventskalenderen af den mere luksuriøse slags, at du skejer lidt ud og køber en gave, som han måske ikke selv havde tænkt på. Er han en duft-feinsmecker, vil han sætte pris på en lækker Body Spray med udsøgte og sjældne duftnoter – og er der tale om en adventskalender til kæresten, vil en maskulin og sexet duft signalere, at du drømmer om endnu mere nærkontakt. Win-win.   


Tip! Vejen til en mands hjerte går, som man siger, også gennem maven. Forkæl ham derfor både med en adventsgave og adventshygge i form af hans favorit-hjemmebag, yndlingsdessert eller livret.       


Gaver under 500 kr.:

(1)
Philips Shaver Tør Barbering
399,95
DU OPTJENER 40 Point
(4)
Njord Beard Starter Kit
349,95
DU OPTJENER 35 Point
(0)
Adidas træningsudstyr Foam Roller Hård
449,95
DU OPTJENER 45 Point
(15)
Beurer MG55 Massage apparat MG55
399,95
Førpris 499,95
DU OPTJENER 40 Point
KUN I DAG
SPAR 20%
(0)
Tom Ford Oud Wood All Over Body Spray 150 ml
391,96
Førpris 489,95
DU OPTJENER 40 Point


Psst! En adventskalender indeholder jo kun fire gaver, så måske du også kan finde inspiration til julegaverne til mændene i dit liv her. Der er hvert fald masser af bestsellers at vælge mellem.


Adventsgaver under 700 kroner

Har du masser af luft i budgettet til årets adventskalender – eller julegaver, er det måske nu, du skal forære ham den aktivitetstracker, han har gået og snakket om. Sådan én sag kan det hele. Den kan motivere til mere aktivitet, og så kan den registrere søvn, kalorieforbrænding og meget mere.


Og til manden, der ellers har alt, vil en fodvarmer med indbygget shiatsu-massage uden tvivl få et stort smil frem hos de fleste – især i en kold tid, hvor mange har brug for at få ekstra gang i blodomløbet og varmen tilbage i fødderne. Og bor I sammen, er det jo også en gave, du selv kan få glæde af.


Er du (også) typen, der elsker, når din mand dufter godt? Brug tid på at snuse dig frem til en lækker parfume, som du tænker, vil passe godt til hans smag. Hver gang, han tager den på, vil han blive mindet om, at den er særligt udvalgt af dig – og det kan altså noget!

Gaver under 700 kr.:

(1)
Garmin Vivofit 4 Black L
699,95
DU OPTJENER 70 Point
(1)
Beurer FWM50 Fodvarmer med massage FWM50
599,95
DU OPTJENER 60 Point
(3)
Philips Hårklipper
649,95
DU OPTJENER 65 Point
KUN I DAG
SPAR 20%
(5)
Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo Eau de Parfum 75 ml
551,96
Førpris 689,95
DU OPTJENER 56 Point

Relaterede artikler

Gaver til ham

Vi guider

Gaver til ham

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Hvad giver man manden, der har alt? Vi guider dig til de bedste gaver til mænd. En lækker duft, pleje til skægget eller noget til kroppen og håret? Du vælger bare.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

En velduftende mand er en rigtig mand, hvis du spørger os på Stories redaktionen, og vi indrømmer gerne, at vi elsker en god mandeparfume… Så meget, at vi sommetider har lyst til at oversprøjte vores nat T-shirt med en maskulin duft. Ahhhh.

Læs Mere
Herre-nem hudpleje

Vi guider

Herre-nem hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det kan godt være, at du ikke er den store fan af hudpleje, men du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel et par helt enkle produkter og rutiner kan gøre.

Læs Mere
Barbergrej til mænd

Vi guider

Barbergrej til mænd

Af Alberte Sejling

Dit skæg skal tæmmes løbende, hvad end du går efter det helt glatte look eller gror et fuldskæg. Derfor er det vigtigt, at du har styr på det helt rette barbergrej til netop dit skæg.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021