• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Lav din egen adventskalender til ham

Skal ham du holder af forkæles med en skræddersyet adventskalender i år? Eller mangler du inspiration til julegaverne? Så har vi her fundet en masse gode og populære gaveidéer, der både kan matche ham – og dit julegavebudget. I Matas findes der et hav af lækre gaveæsker, men er du DIY-typen, og vil du gerne gøre adventskalenderen mere personlig, så er det heldigvis meget nemt at lave en adventskalender selv.

Julen er hjerternes fest og gavernes tid, og vil du gøre julemåneden endnu mere hyggelig for din søn, bror, far, bedste ven eller bedre halvdel, så er en adventskalender en rigtig god idé. Desuden er det den perfekte måde at sprede lidt glæde og vise, at du holder af ham og værdsætter ham.

Savner du inspiration til gode gaveidéer – hvad enten det er til adventskalenderen eller til under juletræet - har vi her samlet et fint udvalg af lækre produkter, som, vi ved, at mange mænd elsker. Vi har også inddelt gaverne i forskellige priskategorier, så du nemt kan kreere en god adventskalender eller finde en julegave, der både matcher ham, du holder af – og dit budget.

Adventsgaver under 100 kroner

At lave en god adventskalender eller finde en julegave, som han bliver glad for, behøver ikke at koste dig en formue. I Matas og på webshoppen kan du finde masser af ting og produkter, som både er super-brugbare og meget budgetvenlige.
Glæd fx træningsentusiasten med en fed (og bæredygtig!) drikkedunk eller en bold, han fx kan massere sine ømme muskler i ryggen eller sine ʻbrugte’ og trætte fødder med.


Går han meget op i sin grooming, vil en multifunktionel olie, han både kan bruge til hud, hår og skæg, være en lækker og praktisk gave – og så vil en virkelig god hårvoks (der er nem at vaske ud) altid være et hit!          


Husk, at det først og fremmest er tanken, der tæller, når du skal finde adventsgaver – og julegaver i det hele taget.


Tip! Suppler adventskalenderen til ham du elsker med små søde sedler i løbet af ugen, som du fx gemmer i hans lommer, i hans attachémappe, i træningstasken eller i madpakken. Det er nemlig altid dejligt at blive overrasket med hyggelige og søde beskeder.     


Gaver under 100 kr.:

(36)
Matas Striber Men Multi Oil 30 ml
82,95
Førpris 109,95
Optjen 9 point
Casall Drikkedunk Sort
59,95
Optjen 6 point
Mr. Bear Family Mr. Bear Stache Wax Woodland, 30 ml.
79,95
Førpris 99,95
Optjen 8 point
(24)
Aserve Spiky Massagebold 9 cm
79,95
Optjen 8 point
(54)
Id Hair Hard Gold 100 ml
58,95
Optjen 6 point

Adventsgaver under 300 kroner

Er du i tvivl om, hvad der kunne være en perfekt adventsgave, så er det sikre valg naturligvis strømper. Vælg en klassisk sort model, for det kan alle mænd bruge, og er der lidt mere luft i budgettet, så invester i strømper fra et cool designerbrand, der lige kan give hans stil og garderobe et lille løft.  


Du går heller aldrig galt i byen med en let og lækker ansigtscreme, som giver hans hud den vigtige fugtpleje helt uden at føles fedtet på huden. Og har han endnu ikke fået hudpleje på rutinen, så vil din gave jo fungere som en venlig reminder. Du kan desuden også lægge en Face Wash, der nemt renser huden, i pakken, så han kan fuldende sin plejerutine.


Står lækkert hår og skæg øverst på hans ønskeliste, vil en skægtrimmer måske falde i god jord. Det kan også være, at han sukker efter en plejende skægolie?


Træningsentusiasten kan du glæde med gear til hjemmetræning, som du finder masser af på vores webshop. Vil han fx gerne have ømme mavemuskler, er en såkaldt Ab Roller spot on!


Husk! Indpakningen betyder noget. Gør dig derfor ekstra umage med gaveindpakningen, når du laver hans adventskalender. Køb fx flotte stofposer, fint gavepapir, farverigt gavebånd eller personlige skilte, og læg de fire adventsgaver i en kurv eller hæng dem op, så han kan gå og glæde sig til at åbne dine gaver.      


Gaver under 300 kr.:

Mr. Bear Family Mr. Bear Beard Brew Oil Wilderness, 30 ml.
127,95
Førpris 159,95
Optjen 13 point
(10)
Philips Skægtrimmer BT3206/14
249,95
Optjen 25 point
(8)
Ecooking Men Ansigtscreme 50 ml
209,95
Førpris 279,95
Optjen 21 point
Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs også

Adventsgaver under 500 kroner

Skal han forkæles med en lidt dyrere adventsgave i adventskalenderen, kan du opgradere hans barbergrej – enten med en gedigen barbermaskine, hvis han foretrækker tørbarbering, eller et komplet skæg-kit, hvis han har et skæg, der skal trimmes på klassisk facon. Du kan også give ham en effektiv anti-age creme, der er specielt udviklet til mænd, hvis han klager over alderens indvirkning på huden.


Døjer han med myoser i nakken af at sidde for meget ved computeren eller med tablets, så vil han elske et massageapparat, der virkelig kan tage fat og afspænde ham efter en lang arbejdsdag. Dyrker han desuden meget sport, og har han brug for at restituere efter løbeturene, tenniskampen eller spinningtimen, vil en hård Foam Roller være som sendt fra himlen, da den kan massere muskelvævet på lår og på ryggen i dybden.  

    
Sidst, men ikke mindst, tillader adventskalenderen af den mere luksuriøse slags, at du skejer lidt ud og køber en gave, som han måske ikke selv havde tænkt på. Er han en duft-feinsmecker, vil han sætte pris på en lækker Body Spray med udsøgte og sjældne duftnoter – og er der tale om en adventskalender til kæresten, vil en maskulin og sexet duft signalere, at du drømmer om endnu mere nærkontakt. Win-win.   


Tip! Vejen til en mands hjerte går, som man siger, også gennem maven. Forkæl ham derfor både med en adventsgave og adventshygge i form af hans favorit-hjemmebag, yndlingsdessert eller livret.       


Gaver under 500 kr.:

(19)
Njord Beard Starter Kit
209,95
Førpris 349,95
Optjen 21 point
Adidas træningsudstyr Foam Roller Hård
449,95
Optjen 45 point
(36)
Beurer MG55 Massage apparat MG55
499,95
Optjen 50 point
Tom Ford Oud Wood All Over Body Spray 150 ml
489,95
Optjen 49 point


Psst! En adventskalender indeholder jo kun fire gaver, så måske du også kan finde inspiration til julegaverne til mændene i dit liv her. Der er hvert fald masser af bestsellers at vælge mellem.


Adventsgaver under 700 kroner

Har du masser af luft i budgettet til årets adventskalender – eller julegaver, er det måske nu, du skal forære ham den aktivitetstracker, han har gået og snakket om. Sådan én sag kan det hele. Den kan motivere til mere aktivitet, og så kan den registrere søvn, kalorieforbrænding og meget mere.


Og til manden, der ellers har alt, vil en fodvarmer med indbygget shiatsu-massage uden tvivl få et stort smil frem hos de fleste – især i en kold tid, hvor mange har brug for at få ekstra gang i blodomløbet og varmen tilbage i fødderne. Og bor I sammen, er det jo også en gave, du selv kan få glæde af.


Er du (også) typen, der elsker, når din mand dufter godt? Brug tid på at snuse dig frem til en lækker parfume, som du tænker, vil passe godt til hans smag. Hver gang, han tager den på, vil han blive mindet om, at den er særligt udvalgt af dig – og det kan altså noget!

Gaver under 700 kr.:

Garmin Vivofit 4 Black L
699,95
Optjen 70 point
Beurer FWM50 Fodvarmer med massage FWM50
549,95
Optjen 55 point
(12)
Philips Hårklipper
649,95
Optjen 65 point

Relaterede artikler

Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

Af Amalie Schiller

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Indrømmet: som kvinde synes jeg, at det kan virke som en umulig mission at finde den perfekte duft til manden og jeg er overbevist om, at jeg ikke er den eneste. Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og læser min fortvivlsomhed, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig i den rigtige retning til den perfekte herreduft. Jeg har nemlig taget én for holdet og dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2021.

Læs Mere
Herre-nem hudpleje

Vi guider

Herre-nem hudpleje

Af Amalie Schiller

Kender du den nemmeste hudplejerutine til mænd? Om dit svar er ja eller nej, så tror jeg, at min hudplejeguide til mænd i indslaget her kan give dig inspiration, til hvordan du kan optimere din hudplejerutine med få produkter. Fællesnævner for de udvalgte produkter i mit lille skriv er, at de er lette at bruge og gør en stor forskel i hverdagen.

Læs Mere
Barbergrej til mænd

Vi guider

Barbergrej til mænd

Af Amalie Schiller

Skæg kommer i mange forskellige former og looks. Nogle mænd foretrækker det glatte look, andre sværger til stubbelooket mens nogle arbejder på at gro et fuldskæg. Hvad end om du er til den ene eller anden type skæg, er det altid en god idé at benytte det rette barbergrej til netop dit skæg og det look, du selv foretrækker og ønsker at skabe. I indslaget her guider jeg til 4 forskellige typer barbergrej, så du kan blive klogere på, hvad der er bedst for dig og dit skæg.

Læs Mere