• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Giv kroppen lidt ekstra hjælp og støtte i hverdage

Matas SportsCare har udviklet to nye effektive produkter, der er velegnet til genoptræning, forebyggelse af skader og generel støtte i hverdagen.

To nyheder fra Matas SportsCare giver kroppen lidt ekstra hjælp i hverdagen. Matas SportsCare Kinesiologitape er til effektiv behandling, genoptræning og forebyggelse af skader, og Matas SportsCare Lændestøtte varmer, støtter og aflaster ryg og lænd.

Ekstra støtte i hverdagen

Måske har du allerede pådraget dig en skade, måske giver din krop dig tegn til at skulle bruge ekstra støtte i hverdagen, eller måske er du bare interesseret i at holde skaderne helt på afstand med forebyggelse. Hvad end dit behov er, vil de to nyheder fra Matas SportsCare være hjælpsomme til behandling og forebyggelse af skader.

God støtte til ryg og lænd

Matas SportsCare Lændestøtte både varmer, støtter og aflaster ryg og lænd. Den er derfor ideel til genoptræning efter en skade eller til lændehold, hvor den hjælper med at aflaste led og muskler. Den kan også bruges til skadeforebyggelse under træning, fritid eller arbejde, så du ikke overbelaster dine muskler og led under fysisk aktivitet.

Matas SportsCare lændestøtte

Lændestøtten er fremstillet i neopren og stræknylon samt en velcrolukning, der sikrer en god pasform, og gør det muligt at tilpasse lændestøtten individuelt. Strækmaterialet giver desuden en livvidde op til 130 cm.


Neopren er et effektivt kompres- og varmeisoleringsmateriale, der også kan være med til at mindske pådragelse af bløddelsskader som forvridninger, fibersprængninger m.m. Alle kanter er ligeledes med slutsyning, der sikrer god komfort uden generende kanter.

Matas SportsCare Kinesiologitape

Matas SportsCare Kinesiologitape kan hjælpe med at hele og forebygge sportsskader og anvendes hyppigt blandt fysioterapeuter, kiropraktorer og idrætsudøvere. Modsat normal uelastisk sportstape består kinesiologitape af elastiske fibre, der giver tapen flere virkningsområder. Det kan bl.a. være med til at forbedre blodgennemstrømningen, dæmpe muskelspændinger, aktivere og aflaste muskler samt understøtte sener og led.


Kinesiologitapen tapes direkte på huden og er let at fjerne igen efterfølgende. Den er vandfast og kan bruges hele døgnet i op til 7 dage. Det anbefales dog at skifte tapen hver tredje dag for den bedst mulige effekt.

Relaterede artikler

5 tips til sunde tarme

Vi guider

5 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, og det er vigtigt at give dem de bedste betingelser for at fungere så godt som muligt. Vi har samlet de bedste tips til at holde dine tarme i topform.

Læs mere
Alt du skal vide om ingefær - naturens superhelt

Spot Trenden

Alt du skal vide om ingefær - naturens superhelt

Af Trine Brøndsted

Ingefær er supersundt og meget alsidigt - det kan bruges på alle mulige forskellige måder og er godt for mange ting. Men skal man egentlig skrælle ingefær? Er det en rod, grøntsag eller noget helt tredje? Og hvordan laver man det bedste ingefærshot? Læs med her og bliv klogere på den lille knoldede superhelt.

Læs mere
Sov godt: 7 måder du kan gøre din søvn skønnere

Spot Trenden

Sov godt: 7 måder du kan gøre din søvn skønnere

Af Isabel Marschall Thostrup

Lytter man til de internationale trendforskere, drømmer vi om mere ro, nærvær og tid. Vi dyrker yoga og mindfullness, mediterer og drikker urtete. Og så vil vi altså gerne sove mere og bedre. Her er 7 måder, du kan gøre skønhedssøvnen bedre.

Læs mere
Derfor skal du vælge produkter med Den Blå Krans

Bag om brandet

Derfor skal du vælge produkter med Den Blå Krans

Hver femte dansker er ramt af hudallergi overfor parfume og konserveringsmidler, og tallet er desværre stigende. Du kan selv gøre en hel del for at undgå unødig dette i dine skønhedsprodukter. Astma-Allergi Danmarks Blå Krans er et godt og trygt sted at starte.

Læs mere