Menu
Vi guider

Gør hårstyling til en leg med Revamp

At style håret behøver ikke at være en kedelig rutine – du kan sagtens gøre det fuld af leg og kreativitet! Revamps serie af stylingtools gør det nemt og sjovt at style lokkerne med deres innovative og professionelle produkter. Vi har samlet en håndfuld af dem her, så du kan blive inspireret til dit næste køb.

Alle Revamps produkter har den smarte Progloss-teknologi, som indebærer, at deres tools har en belægning, som består af tre ingredienser: kreatin, argan- og kokosolie. Det betyder altså, at dit hår efterlades blankt og lækkert, når du er færdig med at style, og det gælder for alle de produkter, vi skal dykke ned i her. 

Få de perfekte krøller

Lad os starte med et par stylingredskaber, der nemt og smart kan hjælper dig med at opnå smukke, bouncy krøller.

Revamp Deep Beach Waver skaber smukke og bløde beach-waves i dit hår. Du skal bare klemme dit hår med den indbyggede stylingklemme, lad den sidde lidt, og slippe igen – og så har du altså smukke krøller i håret, som bare holder! Den er velegnet til brug på forskellige hårtyper og teksturer og har fem forskellige temperaturindstillinger. Derudover varmer den hurtigt op og er klar på få sekunder.

Et andet supersmart produkt, som kan hjælpe dig med at få krøller i håret, er Revamp Progloss Diverse Twist & Swivel. Den har et fleksibelt håndtag, som kan tages af og udskiftes, så du kan bruge den med flere styling-hoveder i Revamp Progloss Diverse-serien. Den smarte drejemekanisme gør det nemmere og mere fleksibelt at style sine krøller – så det er bare med at slå sig løs med kreativiteten!

Det salon-lækre blow out

Er du på udgik efter en ny, lækker hårtørre? Så skal du ikke lede meget længere! Revamp Professionel Hårtørre 2400W sikrer dig nemlig en hurtig og præcis hårtørring med høj lufthastighed. Du får også et stylingmundstykke med, som gør det nemt at styre vinden på din hårtørre, og gør det til en leg at få styr på lokkerne.


Oplev et lækkert salon-look med denne nyhed fra Revamp, som efterlader dit hår med masser af volumen og lækker glans.

Få et sleek look – på farten!

Revamp Glattejern Progloss Cordless Compact er et supersmart trådløst glattejern, som du nemt kan have med dig på farten. Den varmer hurtigt op og har en holdbarhed på 30 minutter efter en opladning. Du undgår altså irriterende ledninger, når du skal style dit hår, og så er den nem lige at have med i tasken.


De keramiske og ioniske plader indeholder en intelligent varmestyring, som regulerer temperaturen løbende, mens du styler, for at minimere skaderne på dit hår så meget som muligt. Med den unikke Progloss teknologi efterlades håret glansfuldt og blødt efter brug.

Alt i alt lidt af en superhelt til hverdagen som ikke bare efterlader et smukt resultat hver gang, men også er utrolig nemt og lige til at bruge.

Gør stylingen til en leg

Sidst men ikke mindst skal vi runde et par rundbørster. Revamp Progloss Big Hot Round Brush er en rundbørste, som du kan bruge til supernemt at give dit hår volumen og løft. Den kan bpde bruges til at skabe bælgerm volumen, krøller eller et lille svirp til enderne af håret. Mulighederne er mange – det er bare med at slå sig løs!
Børsterne på denne 40mm spole glider let gennem håret og efterlader det lækkert, blødt og med masser af volumen.


En anden supermart hotbrush fra Revamp er deres Progloss Perfect Blow Dry børste, som også giver masser af volumen og shine til dit hår. Det er en 4-i-1 multistuler, som både tørrer, udflitrer, glatter og styler håret på én og samme tid. Den har en keramisk spole og 4 ION kanoner, som giver masser af shine. Den vejer ikke særlig meget, så den kan sagtens bruges i længere tid, uden at armene syrer til.

Relaterede artikler

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs Mere
Sådan laver du de flotteste krøller

Hairstudio

Sådan laver du de flotteste krøller

Af Amalie Schiller

Drømmer du om smukke, krøllede lokker, kan du her blive klædt på med uundværlige tips og tricks til, hvordan du mestrer krøllejernet, hvilke stylingprodukter du kan bruge og hvilke typiske “krøllefejl”, du bør undgå.

Læs Mere
7 fejl du ikke må begå, når du bruger glattejern

Hairstudio

7 fejl du ikke må begå, når du bruger glattejern

Af Cathrine Park

Er du den lykkelige ejer af et glattejern, så har du sikkert udviklet din helt egen superteknik til, hvordan du svinger fladjernet. Men har du taget det store kørekort til glattejern? Her får du en liste over de typiske fejl, mange af os begår, når vi glatter hår.

Læs Mere
5 Hverdagstips til et sundt hår

Hairstudio

5 Hverdagstips til et sundt hår

Det kan være svært at vide, hvad vejen til et sundt hår er og hvordan man skal pleje det i dagligdagen. Materialist og stylist, Cecille, guider dig frem til de bedste tips.

Læs Mere