• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Et sundt og glansfuldt hår kræver daglig pleje. Og her mener vi ikke kun hårplejeprodukter. For ligeså vigtigt er det at bruge en god hårbørste. M. Cosmetics by Matas lancerer en helt ny serie af FSC-certificerede hårbørster, der alle er udviklet med vildsvinehår, som gør håret blødt og glansfuldt ved daglig anvendelse.

Det er ikke kun de rette hårprodukter, der sørger for et sundt og glansfuldt hår. En god og effektiv børste er faktisk et af de vigtigste elementer i din daglige hårpleje. M.Cosmetics har netop lanceret 6 nye børster udviklet med vildsvinehår og flere af dem med helt nye teknologier.


Vildsvinehår har en lang række fordele for dit hår. De fordeler bl.a. de naturlige olier fra hovedbunden og ud i hårstråene, så håret bliver mere glansfuldt, hovedbunden mindre fedtet og længderne sundere.

6 nye børster med vildsvinehår

Det er ikke kun de rette hårprodukter, der sørger for et sundt og glansfuldt hår. En god og effektiv børste er faktisk et de vigtigste elementer i din daglige hårpleje.


M.Cosmetics har netop lanceret 6 nye børster udviklet med vildsvinehår og flere af dem med helt nye teknologier. Vildsvinehår har en lang række fordele for dit hår. Hårene fordeler de naturlige olier fra hovedbunden og ud i hårstrået, så håret bliver mere glansfuldt, hovedbunden mindre fedtet og længderne sundere. 

FSC-certifificerede

Alle seks børster er produceret i FSC-certificeret træ, der er din garanti for, at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. I udviklingen af vores Paddle Brush og Cushion Brush er der desuden blevet anvendt en helt ny teknologi til påsætningen af hårene, som forlænger børstens levetid. Serien består af:

Cushion Brush

Træbørste i høj kvalitet og med ionisk behandling, der mindsker statisk elektricitet og hjælper håret med at bevare sin glans. Børsten er særligt velegnet til udredning til mellemlangt/langt hår.


Børstens hoved består af ægte vildsvinehår og nylonpigge. Hårene er påsat uden brug af lim eller kemikalier, men ved brug af en særlig ECO-cushion-teknologi.

Pris: 179,95 kr.

(34)
M.COSMETICS PRO Cushion Brush ionic 1 stk.
149,95
Optjen 15 point

Paddle Brush

Træbørste i høj kvalitet og med ionisk behandling, der mindsker statisk elektricitet og hjælper håret med at bevare sin glans. Børstens hoved består af ægte vildsvinehår og nylonpigge.


Paddle Brush er særligt velegnet til normalt/kraftigt hår. Hårene er påsat uden brug af lim eller kemikalier men ved brug af en særlig ECO-cushion-teknologi.

Pris: 149,95 kr.

(22)
M.COSMETICS Pro Paddle Hairbrush Black
179,95
Optjen 18 point

Styling Brush

Professionel stylingbørste i høj kvalitet og med 100 % vildsvinehår, der giver en særlig skånsom udredning af håret. De ægte hår fordeler hårets naturlige olier og giver glans. Stylingbørsten er perfekt til opsætning af håret, de den fanger selv de små hår og reducerer frizz.

Pris: 89,95 kr.

(23)
M.COSMETICS PRO Styling brush 1 stk.
89,95
Optjen 9 point

Round Brush

Træbørsten er ionisk behandlet, der mindsker statisk elekstricitet og hjælper med at bevare hårets glans.


Fønbørsten er ideel til styling med hårtørrer pga. den keramiske metalcylinder, som sikrer en jævn fordeling af varmen, og som forkorter hårets tørretid. Børstens hoved er et mix af ægte vildsvinehår og ionisk behandlede nylonhår. 

Pris: 139,95 kr.

(20)
M.COSMETICS Pro Round Brush 1 stk.
139,95
Optjen 14 point

Teasing Brush

Træbørste i høj kvalitet og med ionisk behandling, der mindsker statisk elektricitet og hjælper håret med at bevare sin glans.


Touperingsbørsten er perfekt at anvende i forbindelse med frisering, toupering og styling af håret. Børsten er er mix af ægte vildsvinehår og ionisk-behandlede nylonhår. 

​​​​​​​Pris: 79,95 kr.

(13)
M.COSMETICS Pro teasing brush 1 stk.
79,95
Optjen 8 point

Boar Cushion Brush

Professionel pudebørste i høj kvalitet og med 100% vildsvinehår, der giver en særlig skånsom udredning af håret. De ægte hår fordeler desuden hårets naturlige olier og giver et glansfuldt hår. 

​​​​​​​Pris: 189,95 kr.

(27)
M.COSMETICS Pro boar cushion brush 1 stk.
189,95
Optjen 19 point

Pleje af din M.Cosmetics børste

Rengør din børste regelmæssigt ved at fjerne alle hår og tør håndtaget med en fugtig klud. Undgå generelt at bruge for meget vand på træbørster.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Sådan laver du nemt et lækkert strandhår

Grib stilen

Sådan laver du nemt et lækkert strandhår

Af Cathrine Park

Sommerens lækreste hår er et råt og vindstylet look, du får efter en lang dag på stranden og en tur i bølgen blå. Heldigvis kræver et fedt strandhår slet ikke en strandtur og skønt vejr. Du kan sagtens tage hul på sommeren og lave et smukt strandlook derhjemme med en god saltvandsspray, et par stylingprodukter og nogle nemme stylingfif.

Læs Mere
Solbeskyttelse til dit hår

Vi guider

Solbeskyttelse til dit hår

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun kroppen, du skal beskytte, når du er i solen - håret er også udsat, når solens uv stråler rammer. Her kan du se de bedste produkter med uv beskyttelse til håret.

Læs Mere
Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Vi guider

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv, og giver dig tips til, hvordan du kan få dit farvet hår til at holde sig pænt længere.

Læs Mere
Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Spot Trenden

Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Af Trine Brøndsted

Celebrities som Rihanna, Scarlett Johansson og Kate Hudson har været med til at bane vejen for efterårets hotteste trend, kort hår. Find gode råd til den rette frisure, pleje og styling lige her.

Læs Mere
Nyt grej til dit sminkebord fra M.COSMETICS

Nyhed

Nyt grej til dit sminkebord fra M.COSMETICS

Af Trine Brøndsted

Læg makeup som en prof. Prøv M.COSMETICS’ nye, forbedrede pensler og sponges, der med sin høje kvalitet og fine indpakning, både får den professionelle og udforskende makeupartist til at løfte øjenbrynene af begejstring.

Læs Mere