• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Miild’s mascaraer er verdens første, der både er svanemærket og er AllergyCertified, og de har været 3,5 år undervejs. Miild er stiftet og udviklet af de to makeupartister, Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen, der selv lider af allergi.

Gå sommeren i møde med smukke vipper fra Miild. Mascaraerne er lavet til alle - selv dig med helt sensitive øjne. Miild har udviklet en mascara med to forskellige børster. Du kan få lange vipper med en nylonbørsten, og fyldige vipper med gummibørsten. Her er noget til en hver smag.

Om de 2 nye mascaraer fra Miild:

BLACK LENGTH INORDINATE

Miilds mascara indeholder 8 ml. Den er lavet på de reneste og mest nænsomme råvarer. Den er til dig, der elsker en mascara, der giver dig en masse længde og samtidig også til dig, der bedst kan lide at arbejde med en gummibørste.


På den ene side af børsten har du de korteste børster, der gør det nemt for dig at få fat i alle vippehår. På den anden side har du de længere børster, som gør det muligt for dig at bygge masser af længde.


Denne børste går ind og adskiller dine vipper og efterlader dig med et smukt naturligt look. Hvis du ønsker det mere naturlige look, påfør da et lag i lige bevægelse fra rod til spids.

​​​​​​​

Ønsker du mere effekt og volumen påfør da produktet i zig-zag bevægelser.

(84)
MIILD Mascara Black Length Inordinate 01 Black
179,95
Optjen 18 point

BLACK VOLUME BULBOUS

Miilds mascara indeholder 8 ml. Den er lavet på de reneste og mest nænsomme råvarer. Den er til dig, der elsker ”falsk øjenvippe effekt” og masser af volumen.


Denne børste er lavet af nylon og den er stor, men samtidig nem at håndtere.


Start med at påføre mascaren helt inde, ved vipperoden, på denne måde skaber, du en god bundvolumen. Træk så børsten ud i zig-zag bevægelser for at opnå den bedste volumen effekt. Gentag dette et par gange, hvis du ønsker et mere dramatisk look.


Denne mascara går ind og adskiller dine vipper, løfter og definerer fra rod til spids. Den er perfekt til dig, der ønsker volumen frem for længde.


Produkterne er ikke testet på dyr.

(82)
MIILD Mineral Mascara Black Volume Bulbous 01 Black
179,95
Optjen 18 point

Relaterede produkter

(9)
MIILD Natural Mineral Powder 06 Dark Stormy
359,95
Optjen 36 point
(19)
MIILD Natural Mineral Blush 02 Beige Aura
259,95
Optjen 26 point
(54)
MIILD Natural Mineral Bronzer 01 Apricity
369,95
Optjen 37 point
(9)
MIILD Multi Cheeks Brush 03
219,95
Optjen 22 point

Relaterede artikler

Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
6 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

6 danske beauty brands du skal kende

Af Trine Brøndsted

Der er ingen grund til at sende lange længselsfulde blikke ud i verden, når det kommer til hudpleje og makeup. Her i Danmark har vi masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som resten af verden sukker efter.

Læs Mere
Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs Mere
Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage