• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Årets skønneste julekalendere

Årets skønneste julekalendere

Årets skønneste

julekalendere

Gaveinspiration Julekalendere Jul & Gaver
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

23 produkter
23 produkter
Sorter efter: Mest populære
GAVEIDÈER
Gaveæsker
TAG TESTEN
Se de mange tilbud i vores store julekatalog
SHOP HER

Se vores store udvalg af gaveæsker

Find inspiration her

Matas pakkekalendere 2022

Nyhed

Matas pakkekalendere 2022

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs Mere
De bedste beauty pakkekalendere til julen 2022

Vi guider

De bedste beauty pakkekalendere til julen 2022

Af Ida Hinchely Kyhn

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

Læs Mere

Glæd dig selv eller en du holder af med en julekalender

December er fuld af jul, hygge og kærlighed. Men hvorfor ikke gøre måneden endnu bedre, ved at få én lille skøn gave hver dag? I Matas har vi en række forskellige julekalendere, så du kan forkæle dig selv, eller en du holder af, med en fin gave hver dag i december, op til jul. Vi har både pakkekalendere, hvor du får 24 skønne pakker, eller adventskalendere, med 4 pakker – én til hver søndag i advent.

Matas julekalendere

Vi har som altid sammensat vores bud på 3 fantastiske pakkekalendere, med blandede produkter fra Matas Striber, Matas Natur, M.Cosmetics og en masse andre spændende brands, som du kan finde i Matas. I år har vi:

Julekalendere til enhver smag

Uanset om du er til hudpleje, makeup, hårpleje eller te, så har vi en pakkekalender til dig! Prøv fx en julekalender fra Biotherm, fra Clinique, Clarins eller Nilens Jord, hvis du er til både hudpleje og makeup. Eller en adventskalender fra Ecooking, der er fyldt med en masse lækker hudpleje. Julekalenderen fra Lancôme byder ovenikøbet på både makeup, hudpleje og duft! Eller måske er du bare helt vild med makeup? Så har vi julekalendere fra Essie, NYX og Beauty Diverse. Vi har også Te-julekalendere fra Pukka og English Tea Shop, hvis du vil nyde en ny lækker kop te 24 dage i december.

Køb årets julekalender hos Matas i vores butikker, eller lige her på matas.dk.

Hvor kommer julekalenderen fra?

Julekalendere har eksisteret siden starten af 1900-tallet, hvor de første blev lavet i Tyskland.

De første julekalendere blev lavet til de utålmodige børn, som talte dage ned til juleaften. Med julekalenderen kunne de selv tælle ned til juleaften, i stedet for hver dag at spørge mor eller far, hvornår det er jul. I dag bruger vi båd kalenderlys, lågejulekalendere, adventskranse, pakkekalendere og skrabe kalendere til at tælle ned til jul.

I løbet af 1930'erne begyndte vi at have hjemmelavede kalenderlys i Danmark, men det var faktisk først i 1942 at den første fabrik begyndte at fremstille kalenderlys. Den trykte julekalender med låger blev fremstillet i Danmark for første gang i 1932. Bag lågerne var der tegnede julemotiver.

I dag er det pakkekalenderen der er mest populær. Pakkekalenderen er en tredimensionel julekalender, hvor hver låge indeholder en lille gave. Pakkekalenderen kan indeholde alt fra chokolade, til the eller lækre beauty-produkter.

Hvor gammel er traditionen med julekalender?

Den første julekalender blev produceret i 1903 i Tyskland, men historien med at give en gave hver dag op til jul kan spores meget længere tilbage.