• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Vi guider: 50 gode gaveideer til hende

Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til hende, hvis hun er kvinden, der har alt. Derfor har vi samlet en håndfuld gode ideer til, hvad du kan give i gave, om det er til jul, fødselsdag eller en anden stor anledning. Forhåbentlig du kan finde lidt god inspiration – læs med!

I denne artikel giver vi vores bud på de 50 bedste gaveideer til hende, som du kan lade dig inspirere af – om du skal give gaven, eller selv mangler ideer til gode ønsker. Og den gode nyhed er, at det hele kan købes online her på matas.dk 

Lækker hudpleje


Det her er en sand klassiker, som du nærmest aldrig går galt i byen med, både når det gælder mænd og kvinder. Her på matas.dk er mulighederne for at finde skøn hudpleje il hende stort set uendelig. Om hun har tør hud, uren hud eller en hud, der er mere sensitiv, så er der altså gode bud at komme efter.


Vi har fundet en håndfuld hudplejeprodukter her, som virkelig har gjort sig populære og bemærkede, da de er højtelsket af mange. Er du på udkig efter en hel plejerutine, og er budgettet til det, så husk: en god rens, et serum og en ansigtscreme.

Guide: Find den perfekte hudpleje til din alder

Vi guider

Guide: Find den perfekte hudpleje til din alder

Huden forandrer sig hele livet, og der kan derfor være stor forskel på, hvad din hud har brug for, når du er i 20erne fremfor 50erne. Med Matas Striberne er det gjort meget nemt – her finder du nemlig hudpleje skræddersyet til præcis der, du er i livet. Læs med her, så guider vi til de forskellige serier, og hvad de kan gøre for din hud.

Læs også

Velvære i det daglige


Findes der noget bedre end små stunder med afslapning i en travl hverdag? På matas.dk kan du dykke ned i et stort udvalg af produkter, som giver ro til sanserne og velvære i dagligdagen. Det kan være alt fra en lækker bodyscrub med æteriske olier, til en dejlig pillow spray til natten. Eller måske et massageapparat, som virkelig kan løsne op i spændinger i nakken. Alt sammen gaveideer, som kan give afslapning til hende, der normalt har en travl og begivenhedsrig hverdag.

Vi har fundet 10 skønne gaveideer frem her, som kan give lidt afslapning i det daglige.

Gode gaverideer til hende, der elsker boligindretning

Er personen, du skal give gave til, vild med boligindretning? Så kan det være, du skal kaste dig ud i en gave, som pynter derhjemme. Det er bare dejligt at hygge derhjemme, så hvorfor ikke give en gave, som virkelig kan skabe steming til hjemmet?

Det kan for eksempel være rigtig lækkert med en duftfrisker, som både kan give ro og afslapning til sanserne, samtidig med at det kan være med til at give masser af hygge til hjemmet. Du kan også vælge at give en fin lyskæde, som kan give lys og hygge. Mulighederne er mange, det er bare at gå på opdagelse! Du kan finde mange flere idéer til gaver til hjemmet lige her.

Alt du skal vide om æteriske olier

Spot Trenden

Alt du skal vide om æteriske olier

Æteriske olier dufter ikke bare dejligt, de bliver også tillagt alverdens gode egenskaber ved aromaterapi, saunaolie og i kosmetik. Men du skal have en vis form for viden om og respekt for de koncentrerede og kraftige dråber. Bliv klogere og få viden, du måske ikke havde om de skønne dråber.

Læs også

Gaveideer til hende under 100 kr.


Hvis budgettet til din gave ikke er det højeste, så er det også en mulighed at finde skønne gaver til under 100. kr. her hos Matas. Du kan nemlig få rigtig meget for pengene på matas.dk – og husk også altid at holde et øje på vores gode tilbud, som du kan finde lige her.

Du går eksempelvis sjældent galt i byen med en ny mascara eller en skøn hårmaske, eller du kan give lidt til de tørre læber. Alt sammen kan du finde til en rigtig god pris - for selvom det er en billigere gave, så er det ikke nødvendigvis en dårlig ting!

Gaveideer til hende under 500 kr.


Har du et lidt større budget på op til 500 kr., så er der også rig mulighed for at finde en god og alsidig gave på matas.dk til hende.


Om hun er mest til makeup, hudpleje, afslapning eller ting til boligen, så er der masser af gode produkter, du kan lade dig inspirere af. Vi har samlet 10 gode bud på, hvad vi her på redaktionen synes er gode gaver til hende under 500 kr.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Så tag et kig på vores gaveæsker til hende lige her:

Relaterede artikler

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Af Pernille Witt Kirkegaard

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Heldigvis har vi (igen) i år et væld af skønne gaveæsker til hele familien.

Læs Mere
De bedste beauty pakkekalendere til julen 2022

Vi guider

De bedste beauty pakkekalendere til julen 2022

Af Ida Hinchely Kyhn

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

Læs Mere
Vi guider: 50 gode gaveideer til ham

Vi guider

Vi guider: 50 gode gaveideer til ham

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret været der før – du skal finde gaven til manden, der har alt. Og det er lige svært hver gang. Derfor har vi samlet 50 gode gaveideer til din far, kæreste, svigerfar eller onkel – vi har nemlig et bredt udvalg af skønne gaveideer til de kære mænd. Er du selv mand, og mangler du ideer til ønsker? Så kan du også lade dig inspirere her.

Læs Mere
Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Matas LIVE

Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Af Matas

Så er det nu! Julens gaveæsker og -kalendere er landet, og vi står klar til at guide dig til de fedeste af slagsen! Hvad end du er til luksus, naturlige produkter eller makeup har vi fundet noget frem til dig. Julen er en travl tid i beauty, så lad os hjælpe dig med at navigere i alle de spændende produkter og hjælpe dig med at finde de helt rigtige.

Læs Mere