• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Klar, parat, konfirmation!
​​​​​​​
​​​​​​​Skal du være helt klar til den store dag, så se med her! Du kan finde guides til de bedste gaver og få styr på det helt rette look til dagen. Har du problemer med huden guider vi dig til de bedste hudplejeråd, så du kan stråle til festen.

Klar, parat, konfirmation!

​​​​​​​ Skal du være helt klar til den store dag, så se med her! Du kan finde guides til de bedste gaver og få styr på det helt rette look til dagen. Har du problemer med huden guider vi dig til de bedste hudplejeråd, så du kan stråle til festen.

KONFIRMATIONSGAVE INSPIRATIONTILBEHØR TIL KONFIRMATION

Det fineste konfirmationslook

Grib stilen

Det fineste konfirmationslook

Af Amalie Schiller

Skal du konfirmeres eller måske non-firmeres i år? Så vil du helt sikkert gerne se ekstra godt ud på den store dag. Følg de 5 nemme trin til et friskt og naturligt konfirmationslook og se vores videoguide til naturlige bølger i håret.

Læs Mere
De bedste gaver til konfirmanden

Matas LIVE

De bedste gaver til konfirmanden

Af Matas

Vi går ind i den store konfirmationssæson, og det betyder, at det er blevet tid til at kigge efter gaver til konfirmanderne, der skal fejres. Men hvordan finder man den rigtige gave til en teenager, der lige er rykket ind i de voksnes rækker? Dét har vi svaret på! Se med i denne live, og få inspiration til konfirmationsgaven til både ham og hende. Psst: Er det dig, der skal konfirmeres, er du selvfølgelig velkommen til at se med og tyvstjæle de gode gaveideer til ønskelisten.

Læs Mere
Skønne og sjove gaver til konfirmanden

Vi guider

Skønne og sjove gaver til konfirmanden

Så er det igen ved at være konfirmationstid – og hvad giver man teenageren, som har alt, eller som har sin uforbeholdne mening om, hvad der cool, og hvad der er knap så cool? Vi guider dig til gaver til både de mandlige og kvindelige konfirmander.

Læs Mere
MASTERCLASS: Konfirmationsmakeup

Matas LIVE

MASTERCLASS: Konfirmationsmakeup

Af Matas

Skal du konfirmeres og mangler inspiration til den store dag? Så se med i denne Matas LIVE, hvor vi lægger en fin, naturlig og glødende makeup perfekt til konfirmanden. Vi gennemgår alle produkter og teknikker, så du er godt klædt på til at genskabe looket selv derhjemme. Ser du med LIVE, kan du stille os alle de spørgsmål du vil!

Læs Mere