Hårpudder

7 produkter
SPAR 20%ABONNÉR
10 g
ZENZCopenhagen Hair Powder Volume No. 89
189,95 kr.
(5)
FAST LAV PRIS
311 ml
TIGIBed Head Queen For A Day
99,95 kr.
(2)
FAST LAV PRIS
10 g
SchwarzkopfDust it Mattifying Volume Powder
114,95 kr.
KUN ONLINE
200 ml
SachajuanVolume Powder Dark Hair
224,95 kr.
(1)
SPAR MEREKØB FLERE
14 g
Kevin MurphyPowder.Puff Volumising Powder
227,95 kr.
(6)
SPAR 20%ABONNÉR
200 ml
SachajuanVolume Powder
224,95 kr.
(20)
10 g
SchwarzkopfSoft Dus Soft Volume Powder
159,95 kr.
Favoritter
Matas Striber Curly hårpleje- og styling
Se mere her

Hvad er en hårpudder?

Hårpudder er et stylingprodukt, der giver håret mere struktur og fylde. Det giver ofte håret et mere mat look, da pulveret absorberer overskydende fugt og olie, og derfor er en hårpudder også god til dig med fedtet hår. Det unikke ved en hårpudder er dens evne til at opsuge snavs i håret og naturligvis til at tilføre volumen og fylde til det fine hår.

Udsæt hårvasken

Hårpudder var super populært i 60'erne og er slet ikke en ny opfindelse på markedet. Udover dens primære funktioner kan hårpudder også erstatte hårvasken på de dovne dage. Det er win-win, fordi den giver dig volumen og absorberer samtidig overskydende fedt fra hovedbunden.

Hvordan bruger du en hårpudder?

Det bedste resultat opnår du ved at bruge en lille mængde. Sørg for at tildække noget af doseringshætten, så du kan styre mængden af pudder. Brug eventuelt noget tape til det. Drys små mængder ned i hårbunden ved at løfte op i håret. Massér grundigt for at aktivere pudderet. Du kan også frottere det med et håndklæde.

Tørshampoo, Volumenbooster eller hårpudder?

Forskellen på de tre er indholdet af pudder, der absorberer hovedbundsfedt. Hårpudder er effektivt mod fedtet hår. Det er lidt mere stridt i konsistensen, og passer derfor bedst til det korte og tynde hår, der mangler fylde. Tørshampoo er hårpudder på spray. Det fordeles ved hjælp af aerosol og spreder sig over et større område, og er derfor perfekt til længere hår. Volumenboostere til gengæld forener de to og giver optimal fylde med en moderat mængde af absorberende pudder.

De milde hårpuddere

Der er et væld af varianter til dig, der vil have en mild hårpudder. Hos Matas kan du finde hårpuddere, der er økologiske, Svanemærket og uparfumerede.

Hårpudder til din hårfarve

Enkelte brands laver hårpuddere med et let pigment. Det er altså muligt at få en hårpudder, der er tonet til mørkt hår eller til lyst hår. Det kan være svært at undgå det lidt støvede look, men hvis du vælger en pudder med tone, mindsker du risikoen for, at håret ser gråt ud.
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek