• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Slankekosttilskud

Helse & Sundhed Kosttilskud Shop efter behov
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

19 produkter
19 produkter
Sortér efter: Mest populære

Forskellige kosttilskud til forskellige behov

Alt efter behov kan du få forskellige vægttabsprodukter, som kan hjælpe processen lidt på vej. Er det en stor appetit, sukkertrang eller svingninger i blodsukkeret, der gør det svært for dig at tabe dig? Uanset dit problem er der et produkt, der kan hjælpe dig lidt på vej, her på Matas.dk.  

Slankepulver

Indholder glucomannan, der er vandopløselige fibre fra konjakroden, der i kontakt med væske svulmer op til en gelé og fylder mavesækken, hvorved du føler dig hurtigere mæt. Det skal altid indtages ca. 30 minutter før et måltid, og i de fleste tilfælde tre gange i døgnet. Spis geléen sammen med rigeligt væske, 1-2 glas, da fibrene suger meget væske.

Slankekapsler eller slanketabletter

Disse kapsler indholder glucomannan, der i kontakt med væske svulmer op til en gele, der fylder mavesækken, så du opnår en mæthedsfølelse. De har den fordel, at de er nemme at have med i tasken. Kapslerne kan spises tre gange dagligt, 30 minutter inden et måltid. Husk at drikke rigeligt med vand, da fibrene suger meget væske.

Effektive ingredienser til vægttab

Glucomannan er en interessant ingrediens, når det kommer til vægttab. Det giver dig øget mæthedsfornemmelse og vedligeholder et normalt kolesterolniveau i blodet.  

Cholin bidrager til en normal omsætning af fedtstoffer.

Krom/Chrom bidrager til at opretholde normale blodsukkerniveauer og bidrager til normal omsætning af makronæringsstoffer, det vil sige fedt, kulhydrater og protein.

Effektive og naturlige kilder til vægttab

Yerba mate støtter vægttab i kombination med sunde kostvaner.
Norsk tang og wakame har en sammenhæng med vægtkontrol og reduceret fedtoptagelse, har forskning påvist. Wakame-tang forbrænder effektivt fedt, især bugfedt.
Grønne kaffebønner bidrager med energi og mindsker træthed, så du ikke falder tilbage i sofaen efter en endt arbejdsdag.
​​​​​​​
Chili er med til at booste den slankende effekt ved at sætte forbrændingen i vejret.

Rikke O.
Rikke O.
Farmakonom
Rikke er uddannet som farmakonom i 2017 i Århus, men har arbejdet med meget andet end apoteksalg. Rikkes store interesse og passion er at være med til at fremme folkesundheden og give forståelig rådgivning i blandt andet kosttilskud og hudpleje.